Article image
Vieläkö teillä saunotaan tynnyrisaunassa? Lähetä meille kuva! Kuva: Sari Itäniemi.
27.04.2021
Koti ja asuminen

Onko sinulla tynnyrisauna tai joku muu erikoisempi pihasauna?

Saunotaanko teillä tuossa takavuosien nostalgisessa saunamallissa, tynnyrisaunassa? Lähetä meille kuva saunastanne! Jos haluaisit kertoa pihasaunastasi ja sen rakentamisesta enemmänkin, jätäthän myös yhteystietosi, niin toimittajamme on sinuun yhteydessä.

Pihasauna on monen haavelistalla. Onko teillä pihasaunahaave jo toteutunut? Tynnyrisauna, aittasauna, pyöröhirsisauna, holvisauna, rantasauna, moderni sauna – omistajalleen aina yhtä tärkeä rentoutumispaikka. Lähetä meille kuva pihasaunastasi alla olevalla lomakkeella tai osoitteeseen pointti@i-mediat.fi. Kerro meille myös lyhyesti, mitä sauna merkitsee sinulle ja kuinka usein sauna teillä lämpenee.  

Koostamme lukijoiden kuvista ja tarinoista jutun Pointtiin. Kuvia ja tarinoita saatetaan hyödyntää myös tulevissa teemaliitteissämme.

Lähetä meille kuva pihasaunastasi

  • Huomioithan, että liittämällä kuvan annat meille siihen julkaisuluvan. Liitäthän vain itse ottamiasi kuvia.
  • Tähän voit halutessasi kertoa hieman saunanne tarinaa. Kerro meille myös lyhyesti, mitä sauna merkitsee sinulle ja kuinka usein sauna teillä lämpenee.
  • Jätä yhteystietosi, jos haluat että toimittajamme on sinuun yhteydessä. Yhteystiedot kerätään jutun kirjoittamiseksi ja ne poistetaan jutun julkaisun jälkeen. Voit tutustua myös tietosuojaselosteeseemme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
Artikkeliin liittyviä hakusanoja
kesä sauna saunakulttuuri

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Uusimmat podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset