Article image
05.07.2024
Tapahtumat ja matkailu

Tanssileirillä tangohuuma on taattu

Teksti: Saara Tuomela
Kuvat: Seinäjoen Tangomarkkinat/Krista Luoma

Suosittu kolmipäiväinen Seinäjoen Tangomarkkinat -tanssileiri järjestetään Tanssitalolla eli Uimahalli-Urheilutalolla ja Seinäjoen lukiolla 10.–13.7.

Seinäjoen Tangomarkkinat -tanssileiri järjestetään jälleen, ja luvassa on tanssitunteja neljällä parketilla huippuopettajien johdolla. Tanssin saloja on opettamassa tunnettuja nimiä; Matti ja Sannu Heikkilä, Alina Mustamaa, Anne-Riina Hurskainen, Arto Petjala, Bettina Karppinen, Joonas Kainulainen, Jussi Kaksonen, Kari ja Merja Filpus sekä Kimmo ja Marika Lasanen.

Leiriohjelmassa on tanssitunteja niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin tanssijoille, joten ohjelmasta löytyy varmasti sopiva tunti jokaisen tarpeisiin.

Tanssileirille osallistuakseen ei tarvitse välttämättä omaa paria, sillä kaikilla tunneilla on vauhdikas ja jatkuva parinvaihto. Vaihtuvien parien myötä pääsee hauskasti ja helposti tutustumaan myös muihin tangoilijoihin. Halutessaan tanssileirillä saa tanssia myös vain oman parin kanssa.

Ohjelmasta voi valita itselle sopivat yksittäiset tanssitunnit tai tanssia kaikki kolme tanssileiripäivää. Päätä itse, milloin tanssit ja kuinka kauan. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Katso sinulle sopivat ja sinua kiinnostavat tanssikurssit ja saavu paikalle. Leiri-info palvelee Tanssitalolla ja lukiolla leiripäivien ajan.

Seinäjoen Tangomarkkinat -tanssileiri 10.–13.7.

  • Osallistu silloin, kun sinulle sopii. Voit valita leiriohjelmasta yhden tunnin, päivän tai tanssia kaikki leiripäivät.
  • Voit tulla yksin, parin kanssa tai porukalla. Tunneilla jatkuva parinvaihto.
  • Ohjelman vihreät tunnit on tarkoitettu aloittelijoille. Näillä perusteet-tunneilla opetus aloitetaan aivan alkeista, etkä tarvitse ennakko-osaamista.
  • Siniset ja punaiset tunnit tarjoilevat haasteita kokeneellekin tanssijalle. Keskitaso ja haastava -tasoisilta tunneilta saat uusia ideoita ja syvennät tanssitaitoasi.
  • Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Saavu vain paikalle hyvissä ajoin ja nauti tanssin hurmasta!

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset