Koti ja asuminen

Triangle

Polyrottinki on POP

Terassi- ja puutarhakalusteissa helppohoitoinen sekä kestävä polyrottinki on selvä ykkönen.
Lue lisää

Puuveistoksellakin silmät ovat sielun peili

Puuveistosten silmät ovat Kaj Lindgårdin veistoksissa kiinni siitä syystä, että silmät ovat veistoksillakin sielun peili. Puu ei suostu kuvaamaan aitoa silmien sielukkuutta hänen muuten niin realistisissa ihmishahmoissaan.
Lue lisää

Kivijalassa kohtaat asiantuntijan

Verkkokaupassa asiakas palvelee itse itseään, kun kivijalkakaupassa ostoksen mukana saa asiantuntijan palvelut ja neuvot.
Lue lisää

Koristepuutarhassa omenapuu voi kantaa myös posliinista hedelmää

Koristepuutarhassa voi parin vuoden aikana voi saada paljon näyttävää aikaiseksi. Ilman hyvää pohjatyötä se ei olisi ollut näin sujuvaa.
Lue lisää

Kesämökki löytyi Vaasan saaristosta – katso kuvat

Päivi ja Mika Kivelä olivat aikaisemmin mökkeilijöitä, mutta kokeilivat välillä myös veneilyä. Nyt he ovat palanneet mökin omistajiksi ja kunnostaneet neljä vuoden aikana itselleen upean kesäpaikan Vaasan saaristoon.
Lue lisää

Huonekalumuotia pohjalaiseen makuun

Tilauksesta saa vaikka minkälaista kalustetta, mutta pitkä kokemus on opettanut huonekaluliikkeen yrittäjälle, mitä pohjalaiset kalusteiltaan haluavat.
Lue lisää

Hartman on nuorekas 158–vuotias rautakauppa

Rautakauppa Hartman on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1862 lähtien. Pitkän iän salaisuus on se, että liike on mukautunut asiakkaiden tarpeiden mukaan.
Lue lisää

Lundagård on perinnerakentajan ja menneen maailman viehkeä tavaratalo

1900-luvun alun kaupunkitalo ja gramofonista matalana soljuva musiikki johdattavat suoraan entisajan tunnelmaan. Lundagård on täynnä toinen toistaan kauniimpia vanhoja esineitä.
Lue lisää

Sitkeä unelma kesämökistä Panikessa toteutui

Pirjo Takala-Laukkasen ja Martti Laukkasen mökki oli jo meren rannalla automatkan päässä, mutta unelma paremmasta eli.
Lue lisää

Antiikkia ja Aarteita Kauhavalla

Onnellinen on mies, joka tekee mitä haluaa. Sellainen on vanhoihin tavaroihin keskittyneen kauhavalaisen Antiikkia ja Aarteita -myymälän pitäjä Janne Pihlas.
Lue lisää

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset