Article image
Seinäjoen Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala kertoo terveisensä Tangomarkkinoiden 2023 alla. Kuva: Matti Hautalahti
29.06.2023
Blogi / Tapahtumat ja matkailu

Kaupunkifestivaali, johon on helppo tulla

3/5 - (2 votes)

Aurinko paistaa, lämmintä riittää ja kesätapahtumakausi on polkaistu käyntiin – mikäs sen mukavampaa!

Tulevan kesän tapahtumissa meitä kaikkia tapahtumajärjestäjiä yhdistää yksi asia: koronapandemia on nyt selätetty. Kaikki pandemian aikana ostetut liput on käytetty viime kesänä, joten tähän festarikauteen lähdetään niin sanotusti puhtaalta pöydältä.

Omat haasteensa tapahtumakesässä on silti tänäkin vuonna. Esimakua saatiin jo keväällä ja alkukesästä, kun ensimmäiset tapahtumat peruttiin huonon ennakkomyynnin vuoksi. Inflaatio jyllää ja uskonkin, että monilla meillä on vähemmän rahaa käytössä kuin aiempina vuosina ja mietimme tarkemmin, mihin rahaa käytämme.

Ihmiset ostavat moniin tapahtumiin liput hyvin lähellä tapahtumaa. Tämä tietenkin tuo ison riskin järjestäjille, varsinkin jos säät eivät suosi.

Samalla me kaikki kuitenkin odotamme ja janoamme kesää, aurinkoa, ystäviä, livemusiikkia, hyvää ruokaa ja juomaa – festareita!

Me kaikki odotamme ja janoamme kesää, aurinkoa, ystäviä, livemusiikkia, hyvää ruokaa ja juomaa – festareita!

Onnistumisiakin on jo nähty alkukesän tapahtumissa. Myös väkeä on riittänyt tapahtumiin todella hyvin, mikä on erityisen hienoa.

Me Tangomarkkinoilla pyrimme tarjoamaan asiakkaille monipuolisen tapahtumakokemuksen Tangokadusta Seinäjoki Areenan konsertteihin, Tanssitaloon, ilmaistapahtumiin, tanssikursseihin ja niin edelleen. Pyrimme kehittämään festivaalia pienin askelin eteenpäin, kunnioittaen perinteistä iskelmämusiikkia ja suomalaista tangoa sekä tarjoten myös tuoretta näkökulmaa Tangomarkkinoiden pitkään historiaan. Haluamme myös olla kaupunkifestivaali, johon on helppo tulla. Tule sinäkin tänä vuonna, niin pidetään yhdessä hauskaa. Me tehdään tätä just teitä varten!

Pasi Ojala
toimitusjohtaja
Seinäjoen Tangomarkkinat Oy

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
3/5 - (2 votes)

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset