Tietoa meistä

Pointti kertoo pohjalaisesta elämänmenosta: ihmisistä, tapahtumista, yrityksistä ja niiden palveluista. Pointti on kuin paras kaveri, joka jakaa kanssasi vinkkejä ja ideoita, kertoo kotikulmien kuulumiset ja suosittelee viidakkorummun lailla paikallisia yrityksiä ja kertoo parhaat ostospaikat. Tervetuloa viihtymään kanssamme, täällä voit törmätä vaikka tuttuihin! 

Pointti – Elämän ytimessä

Pointti on Ilkan kaupalliseen sisältöön keskittyvä verkkomedia. Teemme paljon juttuja myös yhteistyössä yritysasiakkaidemme kanssa. Tästä yhteistyöstä on merkkinä jutuissa Kaupallinen yhteistyö -merkintä. Pointti kertoo ajankohtaisista asioista, ihmisistä ja ilmiöistä sekä antaa vinkkejä ja hyötytietoa lukijoille. Pointissa mainostamalla tavoitat helposti ja kattavasti useista vapaa-ajan aihealueista kiinnostuneet ihmiset.

Pointti elämän ytimessä
Aihepiireinämme ovat Koti ja asuminen, Autot ja liikenne, Tapahtumat ja matkailu, Terveys ja hyvä olo sekä Työelämä ja yrittäjyys.

Haluatko yrityksenä mukaan teemaliitteeseen ja Pointtiin?

Kutsumme kaupallisen yhteistyön juttuja myös sponsoroiduiksi jutuiksi tai tuttavallisemmin sponssijutuiksi. Kirjoitamme jutut siten, että aihe on ajankohtainen ja kiinnostava lukijalle. Ostamalla tällaisen jutun teemaliitteestämme, yritysasiakas:

  • toimii jutussa asiantuntijana ja saa siten tuote- ja palveluvalikoimaansa esille positiivisella tavalla
  • voi tuotteellaan tai palvelullaan auttaa lukijoita näiden ongelmissa tai tarpeissa
  • saa omalle aiheelleen näkyvyyttä ympäristössä, jossa on muutakin samankaltaista sisältöä.

Jutut ovat syntyneet Ilkan kaupallisessa teemaliitetuotannossa. Julkaisemme teemaliitteitä maakuntalehtemme Ilkka-Pohjalaisen välissä. Uskomme kuitenkin, että hyvää ja mielenkiintoista sisältöä kannattaa jakaa laajemminkin ja kaikki painetuissa teemaliitteissämme julkaistut jutut julkaistaan myös täällä Pointissa, josta ne on helppo jakaa myös asiakkaan omille some-kanaville. Sponsoroitu juttu kaupallisessa teemaliitteessä on hyvä tapa tehdä sisältömarkkinointia.

Pointti tarjoaa yrityksille monipuolista näkyvyyttä

Sponsoroidun jutun avulla yrityksesi saa huolella muotoiltua näkyvyyttä. Sponsoroidut jutut ovat ammattikirjoittajien tuottamia artikkeleita, joissa yritykset pääsevät kertomaan haluamistaan asioista vakuuttavasti ja asiantuntijuutta huokuen. Painetussa teemaliitteessä julkaistua sponsoroitua juttua voit Pointin verkkosivuilla täydentää esimerkiksi videolla, podcastilla, kyselyllä, kilpailulla, yhteydenottolomakkeella tai linkityksellä suoraan omille sivuillesi.

Printti- ja Pointti.fi-sivustonäkyvyyden lisäksi sponsoroidut jutut saavat lisänäkyvyyttä Pointin somekanavilla (Facebook, Instagram).

Sponsoroitujen juttujen lisäksi Pointissa on tarjolla banneri- ja natiivimainospaikkoja. Jos tavoittelet esimerkiksi autoilusta kiinnostuneita ihmisiä, on Pointin avulla mainoksesi helppo kohdistaa Autot ja liikenne -aiheisia juttuja lukeville.

Kysy lisää myynnistämme:

Ilkan yritysmyynti: puh. 06 2477 205, myynti@ilkka.com

Lue lisää kaupallisista teemaliitteistämme: https://ilkka.com/ratkaisut/paikallinen-nakyvyys/kaupalliset-teemaliitteet/

Vinkkaa juttuideasta!

Onko sinulla mielessäsi aihe, henkilö tai ilmiö, joka mielestäsi olisi jutun arvoinen? Vinkkaa meille juttuideastasi.

Otamme mielellämme vastaan myös palautetta sivustostamme:

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset