Mikä Pointti?

Pointti kertoo pohjalaisesta elämänmenosta: ihmisistä, tapahtumista, yrityksistä ja niiden palveluista. Pointti on kuin paras kaveri, joka jakaa kanssasi vinkkejä ja ideoita, kertoo kotikulmien kuulumiset ja suosittelee viidakkorummun lailla paikallisia yrityksiä ja kertoo parhaat ostospaikat. Tervetuloa viihtymään kanssamme, täällä voit törmätä vaikka tuttuihin! 

Pointti – Elämän ytimessä

Pointti on I-Medioiden julkaisema, kaupalliseen sisältöön keskittyvä verkkomedia. Teemme paljon juttuja myös yhteistyössä yritysasiakkaidemme kanssa. Tästä yhteistyöstä on merkkinä jutuissa Kaupallinen yhteistyö -merkintä. Pointti kertoo ajankohtaisista asioista, ihmisistä ja ilmiöistä sekä antaa vinkkejä ja hyötytietoa lukijoille. Pointissa mainostamalla tavoitat helposti ja kattavasti useista vapaa-ajan aihealueista kiinnostuneet ihmiset. Aihepiireinämme ovat Koti ja asuminen, Autot ja liikenne, Tapahtumat ja matkailu, Terveys ja hyvä olo sekä Työelämä ja yrittäjyys.

Vinkkaa juttuideasta!

Onko sinulla mielessäsi aihe, henkilö tai ilmiö, joka mielestäsi olisi jutun arvoinen? Vinkkaa meille juttuideastasi.

Pointti elämän ytimessä

Otamme mielellämme vastaan myös palautetta sivustostamme:

Haluatko yrityksenä mukaan teemaliitteeseen ja Pointtiin?

Kaupallisessa yhteistyössä kirjoitettuja juttuja kutsumme kaupallisen yhteistyön juttujen lisäksi myös sponsoroiduiksi jutuiksi tai tuttavallisemmin sponssijutuiksi. Kirjoitamme jutut siten, että aihe on ajankohtainen ja kiinnostava lukijalle. Ostamalla tällaisen jutun teemaliitteestämme, yritysasiakas:

  • Toimii jutussa asiantuntijana ja saa siten tuote- ja palveluvalikoimaansa esille positiivisella tavalla
  • Voi tuotteellaan tai palvelullaan auttaa lukijoita näiden ongelmissa tai tarpeissa
  • Saa omalle aiheelleen näkyvyyttä ympäristössä, jossa on muutakin samankaltaista sisältöä

Jutut ovat syntyneet I-Medioiden kaupallisessa teemaliitetuotannossa. Julkaisemme teemaliitteitä maakuntalehtemme Ilkka-Pohjalaisen sekä kaupunkilehtemme Ikkunan välissä. Uskomme kuitenkin, että hyvää ja mielenkiintoista sisältöä kannattaa jakaa laajemminkin ja kaikki painetuissa teemaliitteissämme julkaistut jutut julkaistaan myös täällä Pointissa, josta ne on helppo jakaa myös asiakkaan omille some-kanaville. Sponsoroitu juttu kaupallisessa teemaliitteessä on hyvä tapa tehdä sisältömarkkinointia.

Pointti tarjoaa yrityksille monenlaisia mainostus- ja markkinointimahdollisuuksia

Sponsoroidun jutun avulla yrityksesi saa huolella muotoiltua näkyvyyttä. Sponsoroidut jutut ovat ammattikirjoittajien tuottamia artikkeleita, joissa yritykset pääsevät kertomaan haluamistaan asioista vakuuttavasti ja asiantuntijuutta huokuen. Painetussa teemaliitteessä julkaistua sponsoroitua juttua voit Pointin verkkosivuilla täydentää esimerkiksi videolla, podcasteilla, kyselyllä, kilpailulla, yhteydenottolomakkeella tai linkityksellä suoraan omille sivuillesi.

Printti- ja Pointti.fi-sivustonäkyvyyden lisäksi sponsoroidut jutut saavat lisänäkyvyyttä Pointin somekanavilla (Facebook, Instagram).

Sponsoroitujen juttujen lisäksi Pointissa on tarjolla banneri- ja natiivimainospaikkoja. Jos tavoittelet esimerkiksi autoilusta kiinnostuneita ihmisiä, on Pointin avulla mainoksesi helppo kohdistaa Autot ja liikenne -aiheisia juttuja lukeville.

Kysy lisää myynnistämme:

I-Mediat yritysmyynti: puh. 06 2477 205, myynti@i-mediat.fi

Teemaliitteitä julkaistaan vuonna 2020 seuraavasti:

13.6. Ilkka-Pohjalainen: Kesä & Lomakodit
16.7. Miniteema Ilkka-Pohjalainen: Makuja
30.7. Miniteema Ilkka-Pohjalainen: Menopelit
22.8. Ilkka-Pohjalainen: Koti ja asuminen
4.9. Ilkka-Pohjalainen: Autot ja liikenne
9.9. Vaasan Ikkuna: Ikkuna uuteen kotiin
19.9. Ilkka-Pohjalainen: Koti ja asuminen (Kodin syksy ja ensiasuminen)
2.10. Ilkka-Pohjalainen: Yrittäjät
7.10. Vaasan Ikkuna: Ikkuna uuteen kotiin
24.10. Ilkka-Pohjalainen: Koti ja asuminen (Remontointi ja pintamateriaalit)
5.11. Ilkka-Pohjalainen: Kuuskyt+
11.11. Vaasan Ikkuna: Ikkuna uuteen kotiin
21.11. Ilkka-Pohjalainen: Koti ja asuminen (Koti valmistautuu jouluun)
5.12. Ilkka-Pohjalainen: Joulu
I-Mediat Oy pidättää oikeuden muuttaa teemaliitteiden aiheita tai aikatauluja.


Uusimmat videot

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset