Uusi ura liikunta-alan ammattilaisena ja moniosaajana

Opiskelu ei katso ikää, vaan opiskelemaan voi lähteä aikuisiälläkin! Kuortaneen Urheiluopisto tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia.

Insinöörinä alkuräjähdyksen lähteillä

Cern on yksi maailman arvostetuimpia laboratorioita, ja siellä työskentelee seinäjokelainen insinööri Mikko Barinoff. Lue Mikon urapolusta!

Äiti ja tytär opiskelivat maistereiksi rinnatusten

Kun Tiia Vuorinen aloitti kauppatieteiden opiskelun avoimessa yliopistossa, äiti Tarja rohkaistui mukaan kokeilemaan opiskelua. Soinin Hautakylällä vietettiin yhteisiä maisterijuhlia tammikuussa.

Pitkät harjoittelut ja ilmainen asunto

Meijerialan koulutuksesta valmistuneilla on hyvät mahdollisuudet työllistyä.

Metallitöitä tehdään nyt led-valojen alla

Kurikkalainen Jussi Pakkanen oletti tietävänsä jotain metallialasta. Koulutuksen ensimmäisten viikkojen aikana hänelle selvisi mitä ala oikeasti on.

Mahdollisuus oppia kieli työtä tehdessä

Työelämässä jo mukana olevien kielikoulutus on paitsi työntekijän myös työantajan etu.

Ammattiurheilun jälkeinen elämä

Jalkapallo täytti pitkään entisten ammattijalkapalloilijoiden Tim Sparvin ja Sebastian Strandvallin elämän. Nyt heillä on uusi ura edessä.

Opistovuosi tuo iloa ja itsetuntemusta

Peruskoulunsa päättäneille oppivelvollisille tarkoitettu Opistovuosi auttaa nuorta löytämään itsensä.

Kaksoistutkinto on kokeilemisen arvoinen

Kaksoistutkinto on erinomainen vaihtoehto opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa sekä ammatillisen että lukio-opetuksen samanaikaisesti.

Yhteistyötä ja koulutusta, joilla tehdään parempaa huomista

Yhteisöllisyyttä ja yhteistyötä vaaliva Vaasan yliopisto tarjoaa opiskelijoilleen useita koulutusaloja ja poikkitieteellisyyttä.

Uudistuneessa Talriikissa tarjoillaan jälleen herkullisia blinejä

Talven perinteinen blinikausi on käynnissä Talriikissa. Uudistettu ravintola kutsuu nauttimaan tirisevän kuumista ja suussa sulavista herkuista.

Palvelua tarpeeseen

Helmikuussa avattava uusi lääkärikeskus Nero tuo apua työterveyspalveluihin ja huutavaan pulaan mielenterveyspuolen hoidoista.

Ykköstehtävä on edustaa Suomea

Suurlähettiläs Päivi Peltokoski ei pelkää palata lomalta takaisin Itä-Jerusalemiin. Sieltä hän ajaa joka aamu muurien läpi työpaikalleen Suomen Ramallahin yhteystoimistoon.

Joulun taikaa joulukonserteista

Kaipaatko joulun taikaa ja tunnelmaa? Häjy Liven joulukonsertit ovat täällä taas! Tervetuloa Samuli Edelmann, Arja Koriseva, Linda Lampenius & Perttu Kivilaakso, Petri Laaksonen ja monet muut!

Huolloista vapaa hihnaveto on tulossa

Uuden Serial 1 -mallin paikannusjärjestelmä kertoo kännykkään missä pyöräsi menee.

Kahdeksan uutta vuokra-asuntoa Kauhavalle

Kauhavan entisen lentosotakoulun alue on monelle paikkakuntalaiselle tärkeä. Vaikka varuskuntatoiminta loppui, kauhavalaiset olivat onnekkaita, sillä alueelle löytyi vanhaa kunnioittava uusi omistaja.

Vastuullisuus on konkreettisia tekoja

POP Pankin toiminnan punaisena lankana on vastuullisuus.

Turvallinen pankkiasiointi verkossa

Turvallinen pankkiasiointi verkossa vaatii tarkkuutta. Listasimme keinot, joita noudattamalla verkkoasiointi on turvallista ja vältät huijausyritykset.

Ideasta kaupan valikoimiin

Eepeen ruokatuottajille suunnattu Lähiruokakisa huipentuu finaaliin keskiviikkona 25.10. Voittaja valitaan neljän finalistin joukosta.

S-ryhmän alennukset ovat kortilla. S-Business-kortilla!

Miltä kuulostaisi kotimainen, maksuton yrityskortti, jolla saa etuja ja alennuksia S-ryhmän toimipaikoissa, eikä ostokuitteja tarvitse keräillä kirjanpitoon.

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset