Article image
22.03.2024
Blogi / Koti ja asuminen

Kevättä kohti Pytinkimessuilta

3.7/5 - (3 votes)

Kevään Pytinkimessujen tavoitteena on tarjota niin näytteilleasettajille kuin kävijöille oiva mahdollisuus kohdata toisensa tehokkaasti ja vaikuttavasti.

Tarjolla on tietoa, uutuuksia ja ratkaisuja rakennus- ja remonttiprojekteihin. Tarjontaan tutustuminen on vaivatonta ja vaihtoehtojen vertaileminen helppoa.

Kiertotalouspaviljonki

Tänä keväänä messuilla on esillä myös uusia tapoja ammattilaisten ja kuluttajien kohtaamiseen. Tuomme lähes sataneliöisen kiertotalouspaviljongin Pytinkiin. Rakennus, joka esittelee messukävijöille rakentamisen kiertotalouden ratkaisuja nyt ja tulevaisuudessa, mikä inspiroi ja antaa uusia näkökulmia asumiseen.  Tunnelmallisessa paviljongissa asiakkaiden on helppo kohdata toisensa, verkostoitua ja viihtyä pidempään.

Uutta after work

Perjantaina vietetään messujen viimeisten tuntien lomassa rennompaa after work -tapahtumaa, jonne on koottu tämän hetken kuumimmat esiintyjät ja tekijät.

After work sai alkunsa yhteistyössä näytteilleasettajien kanssa. Näytteilleasettajat toivoivat yhteistä illanviettoa, jota lähdimme ilolla toteuttamaan.

Saamme paikalle somesta tunnetun keittiömestarin Lauri Kaivoluodon, jolla on muun muassa TikTokissa yli 117 000 seuraajaa. Kaivoluodon kokkausta pääsee seuraamaan hänen maistatuspisteellään, jossa valmistuu Kivikylän kesän uutuusgrilliherkkuja. Saamme maistaa myös Laurin oman ravintolan, Backaksen mainiota tervasinappia. Iltaa viihdyttää suosittu livemusiikkia tarjoava James Band, Henry Mikkosen johdolla.

Kevät inspiroi meitä uudistamaan ja uudistumaan. Tervetuloa elämäniloisille ostoksille!

Huipennuksen illalle tuo juuri Putoushahmokilpailun voittanut Matti McConaughey.

Toivomme, että ilta kokoaa ihmiset viihtymään kanssamme ja nostattaa yhteishenkeä.

Lauantaina hemmotellaan lapsia ja lapsenmielisiä vauhdikkaan perhepäivän merkeissä. Ilmainen lapsiparkki palvelee koko päivän.

Kevät inspiroi meitä uudistamaan ja uudistumaan.

Tervetuloa elämäniloisille ostoksille – valoa, värejä, uutuuksia ja inspiraatioita tarvitaan taas enemmän kuin koskaan.

Anne-Maj Lauri
toimitusjohtaja, Pytinkimessut

Lue myös:

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
3.7/5 - (3 votes)

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset