Säästöpankkia ei enää ole, mutta tapaamiset ovat jatkuneet jo 33 vuoden ajan

Viikonlopun Luoston reissun jälkeen kassaholvissa kaikui maanantaina nauru.

Tohtorintutkinto edelleen haaveissa

Viimeisimpänä Annimari Korte on suorittanut koirien koulutusohjaaja -tutkinnon. Sitä ennen hän on valmistunut viestinnän kandidaatiksi sekä urheilujournalismin ja medialain maisteriksi.

Tähtäimessä huippu-urheilu ja ammatti

Vamian urheilupainotus antaa huippu-urheiluun tähtääville opiskelijoille mahdollisuuden harjoitella täysipainoisesti opiskelujen ohella.

Opiskelu urheilun ohessa

Opiskelu ja urheilu-uran yhdistäminen on vaikeaa, mutta urheiluopistot ja joustavat opiskelumahdollisuudet auttavat kaksoisuralla

Opistovuosi tuo iloa ja itsetuntemusta

Peruskoulunsa päättäneille oppivelvollisille tarkoitettu Opistovuosi auttaa nuorta löytämään itsensä.

Matalan kynnyksen keskusteluapua nuorille

Mielenterveys on otettava vakavasti. Walk in talk -keskusteluapu vastaa nuorten tarpeeseen päästä keskustelemaan ja purkamaan huoliaan.

Uudistuneessa Talriikissa tarjoillaan jälleen herkullisia blinejä

Talven perinteinen blinikausi on käynnissä Talriikissa. Uudistettu ravintola kutsuu nauttimaan tirisevän kuumista ja suussa sulavista herkuista.

Keramiikkakurssit ovat nyt suositumpia kuin koskaan

Keramiikkakurssit ovat hurjan suosittuja ja kursseille halutaan aina jonoiksi asti. Vaasan kansalaisopisto Almassa on tarjolla kursseja ruotsiksi ja suomeksi. Vaikka kursseja on käynnissä lukuisia samaan aikaan, täyttyivät ne kaikki heti.

Sydän sykkii Sydänmaalle

Kun Pointti etsi maakunnasta kyläyhteisöjen ja kulmakuntien kantavia voimia eli Superhahmoja, ilmoitettiin kisaan Ossi Talvitie Alavuden Sydänmaalta. Tie johti viiden finalistin joukkoon, ja kylä äänesti omaa poikaansa innokkaasti. Sydänmaalla hänet tunnetaan “kyläaktiivina, joka elää kylälle”.

Jo poikana päätin, mä oon rekkamies

Tammikuun 5. päivä vuonna 2004 lehdet täyttyivät uutisista, kuinka rekkakuski pelastui tulihelvetistä Nivalassa. Palavasta hytistä pelastunut oli alahärmäläislähtöinen Osmo Suomivirta.

Moottoriurheilun erikoismiesten MissäVikaPodcast on viihdyttävää kuunneltavaa

Rekkahommien, jokkiksen ja median erikoismies Pauli Laakso ja driftingin suomenmestari Juha Koskiniemi pistivät pystyyn podcastin. MissäVika -podcastin ensimmäisestä jaksosta tuli kerta heitolla yksi Suomen kuunnelluimmista. Miten nuoret pohjalaismiehet oikein tekivät sen?

Kebabin vallankumous – uusi ravintola avasi ovensa

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee avasi Seinäjoen Ideaparkiin uuden ravintolan, Babistan torstaina 25. tammikuuta.

Keräsimme talteen evakkomuistoja

Sotien seurauksena lähes puoli miljoonaa suomalaista joutui jättämään kodin taakseen ja heidät sijoitettiin jäljelle jääneeseen Suomeen. Pyysimme lukijoitamme lähettämään meille omien perheidensä ja sukujensa evakkomuistoja. Saimme lukuisia koskettavia tarinoita.

Kotitalousvähennyksen saa nyt myös kotona tehtävästä toiminta- tai fysioterapiasta

Vähennysoikeus koskee verovelvollisen itsensä lisäksi myös niitä, jotka ostavat hoidon samassa taloudessa asuvalle tai toisessa taloudessa asuvalle omalle vanhemmalleen.

Palvelua tarpeeseen

Helmikuussa avattava uusi lääkärikeskus Nero tuo apua työterveyspalveluihin ja huutavaan pulaan mielenterveyspuolen hoidoista.

40 vuotta avantouintia

Avantouintireissuun ilman saunan lämpöä tottuu aika nopeasti.

Passaiskos kello 05?

Nurmolaisella Mauno Peltokoskella on heti ehdottaa tuo ajankohta jutunteolle. Latuja hän on ajanut nyt 50 vuotta.

Kyläyhteisön ”Superhahmo” on aina valmis auttamaan

Muiden auttamisesta on tullut Jaakko Tuomelalle elämäntapa. Entinen pesäpalloilija on monessa mukana tavoittelemassa yhteistä hyvää. 

Kaksinkertainen evakko Teuvo Kettunen

Teuvo Kettunen on kaksinkertainen Karjalan evakko. Ensimmäisen kerran evakkoon piti lähteä äidin kainalossa vain puolentoista vuoden ikäisenä.

”Kokoaa väkeä jämäkällä, mutta lempeällä tavalla”

Puheenjohtajan tehtävät saivat nyt jäädä, mutta työnteko ei jää. Kyläläisten mielestä Toni Lahti ansaitsee ehdottomasti tunnustusta työstään.

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset