Article image
Kaupallinen yhteistyö

05.10.2024

Entistä monipuolisempi henkilöstökumppani

Teksti: Saara Tuomela
Kuvat: Matti Hautalahti

Go On ja Innolink yhdistyivät ja täydentävät nyt toistensa palvelutarjoomaa.

Henkilöstövuokraus- ja henkilöstöpalveluita tarjoava Go On yhdistyi loppukesästä 2024 henkilöstö- ja tutkimuspalveluita tarjoavan Innolinkin kanssa.

Henkilöstöpalvelut jatkavat Go On -nimen alla, ja yhdistymisen myötä kokonaisuus nousee suurimmaksi suomalaiseksi tutkimuspalveluiden tuottajaksi. henkilöstöpalveluiden osalta Go On nousee yhdeksi johtavaksi henkilöstöpalveluiden toimijaksi.

Seinäjoen Go Onilla yhteistyö on alkanut vauhdikkaasti ja se on tuonut uutta virtaa taloon.

─ Sekä meillä että Innolinkillä on ollut hyvä asema Pohjanmaalla ja nyt olemme yhdessä vielä vähän isompi toimija. Olemme perin pohjin pohjalaisia ja tunnemme alueemme asiakkaat ja työnhakijat, Go On Seinäjoen yksikönjohtaja Jani Vainio vakuuttaa.

Go On on alueen johtava henkilöstökumppani ravintola- ja palvelualalla, ja nyt yhteistyön myötä Innolink täydentää jo entuudestaan vankkaa Go Onin teollisen puolen HR-osaamista vieläkin enemmän.  

Henkilöstökumppani Go On Seinäjoen Jani Vainio, Anita Koskinen, Marika Vainio ja Terhi Haapala muodostavat rennon ja asiantuntevan huipputiimin.
Go On Seinäjoen Jani Vainio, Anita Koskinen, Marika Vainio ja Terhi Haapala muodostavat rennon ja asiantuntevan huipputiimin.

Jos etsinnässä on huipputekijä, henkilöstökumppani auttaa

Monelle kiireinen arki kuulostaa varmasti tutulta. Jos siinä täytyisi vielä etsiä uusia työntekijöitä ja selailla työhakemuksia työn lomassa, voisi parhaat tekijät mennä sivu suun.

─ Meidän HR-asiantuntijoillamme on oikeasti aikaa perehtyä hakijoihin ja löytää heidän joukostaan huipputekijät. Väitän, että se tehostaa ja helpottaa asiakkaan arkea huomattavasti, Vainio tietää.

Go Onin asiantuntijat varmistavat, että rekrytoinnin lopputulos on paras mahdollinen sekä työnhakijalle että työnantajalle. Parhaassa tapauksessa työnhakija saa unelmiensa työpaikan ja työnantaja motivoituneen sekä sitoutuneen työntekijän.

─ Seuraamme vuokratyöntekijöiden tyytyväisyyttä ja viihtyvyyttä säännöllisesti GoFeel-henkilöstöpulssikyselyn avulla, joka on asiakkaillemme ilmainen. Henkilöstökokemuksen kokonaistilannetta mitataan indeksiluvun avulla asteikolla 1–5.

Henkilöstövuokrauksen ja rekrytointien lisäksi Go On tarjoaa myös esimerkiksi suorahakupalvelua, kansainvälistä rekrytointia sekä mahdollisuuden perehdyttää työntekijät jo valmiiksi omalla verkkoperehdytysalustalla.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset