Kaupallinen yhteistyö

12.04.2023
Työelämä ja yrittäjyys

Into Seinäjoen Jukka Pajunen: ”Sparrauksessa herättelemme yrittäjää”

Video ja kuvat: Jenna Koivisto

Into Seinäjoen asiakkuusjohtaja Jukka Pajunen kertoo Seinäjoen Yrittäjien Vahva Yrittäjyys -videosarjan haastattelussa sparrauksesta sekä siitä, millaisia sudenkuoppia yrittäjän polulle voi ilmaantua ja miten niitä voi välttää.

Seinäjoen Yrittäjien Vahva Yrittäjyys -videosarjassa tuodaan esille napakassa muodossa erilaisia inspiraatioita ja ideoita yrittämiseen. Kahdeksanosaisen videosarjan toisessa jaksossa Into Seinäjoen asiakkuusjohtaja Jukka Pajunen avaa yrittäjille suunnatun sparrauksen hyötyjä.

– Inton keskeinen tehtävä on varmistaa, että yrityksillä on Seinäjoella parhaat mahdollisuudet toimia ja kehittyä. Meihin voi ottaa yhteyttä esimerkiksi silloin, kun yrittäjä kaipaa haastajaa eli sparrausta yrityksen liiketoiminnan erilaisten vaihtoehtojen pohdintaan, Pajunen kertoo videolla Hanna Hattarin haastattelussa.

Into Seinäjoen asiakkuusjohtaja Jukka Pajunen
Into Seinäjoen asiakkuusjohtaja Jukka Pajunen

Millaisia asioita sparrauksessa käydään yleisimmin läpi yrittäjän kanssa?

– Markkinointi on yksi kestoaiheista. Maailma on muuttunut suuresti ja esimerkiksi digitalisaatio on avannut markkinoita. Kilpailu yritysten välillä on kovaa. Yrittäjällä on paljon mietittävää asiakkaiden määritellyssä ja heidän tavoittamisessaan, välineitä myöten, Jukka määrittelee

Sparrauksessa Into Seinäjoki käy yrittäjän kanssa läpi tilannetta ja avaa polkuja.

– Yhdessä mietitään vaihetta sekä sitä, mihin kannattaisi keskittyä. Olemme herättelijä, joka ohjaa eteenpäin ja tuo esiin esimerkiksi tahoja, joiden puoleen yrittäjä voisi kääntyä erilaisissa tilanteissa.  

Entä mitkä sitten ovat yleisimmät sudenkuopat yrittäjän polulla ja miten niitä pystyy välttämään?

Katso ja kuuntele Jukan vastaukset videolta. Seuraa myös jatkossa Seinäjoen Yrittäjien Vahva Yrittäjyys -videosarjaa! Uusi jakso julkaistaan kuukauden välein myös Pointissa.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset