Article image
Ruuhikoskigolfin kentän yhteydessä oleva ravintola tarjoaa ruokaa ja virvokkeita heti aamusta niin pitkään kuin pelaajia ja vieraita kesäilloissa riittää.
Kaupallinen yhteistyö

03.06.2021
Tapahtumat ja matkailu

Luonnon helmassa

Teksti: Harri Puhakainen
Kuvat: Ruuhikoski golf

Golfklubilla lounastaminen, listalta poimiminen ja terassikahveilla käyminen on hauskaa vaihtelua ulkona syömiselle. Ruuhikoski Golf on auki aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Kun golfkenttien ravintolat keväisin aukeavat, toivottavat ne kaikki vierailijat tervetulleeksi nauttimaan puhtaasta luonnosta, herkullisista antimista ja huolella hoidettujen viheriöiden loistosta.

– Meillä Ruuhikoskella on ravintolan pitäjänä viime syksystä lähtien nyt golfyhtiö, ravintolapäällikkö Saku Kaunismäki selvittää.

Ruuhikoskigolfin 18-reikäinen kenttä on kauniissa jokimaisemassa. Ravintolasta aukeavat näköalamaisemat niin joelle, golfväylille kuin harjoituspaikka rangelle.

– Kun kausi on alkanut, me olemme auki aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Ruuhikoski Golf

Kaunismäki uskoo, että golfklubin ravintolaan ensikertaa tulevat yllättyvät sen viihtyisyydestä sekä upeasta ympäristöstä.

– Tämä on todella idyllinen maaseutupaikka, johon toivomme paljon muitakin ihmisiä vierailemaan.

Pyöräillen terassille

Etelä-Pohjanmaan Golf Ry on vuodesta 1986 ollut perustamassa golfkenttää Seinäjoen alueelle. Hanke toteutui elokuussa 1992, kun Ruuhikoskigolfin kenttä avattiin. EPG:n jäsenmäärä on kasvanut vilkkaan koulutus- ja kilpailutoiminnan ansiosta ripeästi ja on nyt reippaat 1500 jäsentä.

– Totta kai suurin osa kävijöistämme tulee tänne golfin vuoksi, mutta kun täällä on ensi kerran käynyt, on useampi tullut myös uudestaan avaran ja aurinkoisen terassin sekä ympärillä olevan golfkentän luoman leppoisan tunnelman vuoksi.

Kaunismäki näkee, että golfkentän ravintola on loistava paikka pysähtyä vaikka pyöräretkelle, tai käydä iltaisin nauttimassa valoisista kesäilloista. Keski-Nurmon paikallinen kutsuu varmasti käymään uudelleenkin.

Ruuhikoski Golf

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
1/5 - (1 vote)
Artikkeliin liittyviä hakusanoja
golf lähimatkailu matkailu Seinäjoki urheilu visit lakeus

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset