Article image
12.08.2021
Koti ja asuminen

Lukijakysely: Saammeko kurkata mökkipäiväkirjaasi?

Kesän lähestyessä loppuaan keräämme lukijoidemme kokemuksia kesämökkeilystä. Millainen kesä teillä oli, mikä erityisesti jäi mieleesi? Kesän tunnelmiin on mukava palata mökkipäiväkirjaa selaillen.

Pidättekö mökillänne vieraskirjaa? Haluaisitteko jakaa jonkun otteen päiväkirjastanne Pointin lukijoille? Kirjoita alla olevaan kenttään haluamasi ote mökkipäiväkirjastanne päivämäärän ja paikkamerkinnän kera. Halutessasi voit liittää mukaan myös valokuvia.

Julkaisemme päiväkirjamerkinnöistä ja kuvista koosteen Pointtiin. Osa teksteistä ja kuvista julkaistaan mahdollisesti myös tulevissa kotiliitteissämme.

Tiistai 27.7.2021, Oxkangar

”Saavumme kesän toiseksi viimeisenä hellepäivänä sudenkorentojen tanssien viitoittamaa tietä suoraan mökille, unohtamatta pysähdystä Vörå S-Marketissa traditionaalisine Sia-glasseineen.

Kelpo päivällinen valmistettu & nautittu, pidetty rannassa kylpylää sekä tarkkailtu luontoa. Meillä on nyt jo tänne ikävä, illalla vesi on tyyni, koko luonto on ihan hiljaa ja ihmeellinen lämpö leijuu oranssinpunaisen auringonlaskun ympärillä.”

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
5/5 - (3 votes)
Artikkeliin liittyviä hakusanoja
kesäloma kesämökki mökki

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset