Article image
05.07.2024
Tapahtumat ja matkailu

Ilmainen Tango Piknik järjestetään ensimmäistä kertaa

Teksti: Saara Tuomela
Kuva: iStock

Uusi ilmaistapahtuma Tango Piknik järjestetään lauantaina 13.7. klo 11.00 Lakeudenpuistossa.

Tangomarkkinoilla nähdään tänä vuonna ensimmäistä kertaa ilmainen Tango Piknik. Tapahtuma järjestetään Lakeudenpuistossa, joka on ollut aikaisempina vuosina leirintäalueena Tangojen aikaan.

– Mietimme, että olisi kiva saada jokin ilmaistapahtuma keskustan alueelle. Lakeudenpuistoon ei tule tänä vuonna leirintäaluetta, joten puiston alue jäi vapaaksi. Ajattelimme, että voisihan sinne jotain koittaa keksiä. Niin syntyi idea Tango Piknikistä, Seinäjoen Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala kertoo.

Tango Piknikillä esiintyy vuoden 2023 tangokuninkaalliset Charlotta Saari ja Pasi Flodström, vuoden 1991 tangokuningas Jaska Mäkynen, vuoden 2019 tangokuningatar Pirita Niemenmaa sekä vuoden 2008 tangokuningas Jukka Hallikainen.

700 ensimmäiselle ilmainen kahvipaketti ja pillimehu

Tapahtumassa jaetaan muun muassa Meiran kanssa yhteistyössä ilmaiseksi 700 pakettia Kulta Katriina -kahvia sekä Tukkutalo Heinosen kanssa yhteistyössä ilmaiseksi 700 kappaletta pillimehuja.

– Tango Piknik on tarkoitettu kaikille ja kaiken ikäisille. Toivon kovasti, että myös yritykset lähtisivät mukaan tapahtumaan, tämä ei maksa kenellekään mitään. Yritykset voivat tulla esimerkiksi promoamaan yrityksensä toimintaa ja kertomaan tarjouksista tai palveluista.

Ojala toivoo, että ihmiset lähtisivät liikkeelle nauttimaan hyvistä eväistä, musiikista ja tangotunnelmasta.

Mukana ovat jo Kalevan Navetta, Paitabaari, Seinäjoen Tanssiopisto Miloff, OmaSP, Boutique S, Made in Uppa Puoti & Kahvila Ihanan kanssa sekä Pompshop.

– Tango Piknik on tapahtuma, johon voi tulla omien eväidensä kanssa aloittamaan lauantaipäivää, kuuntelemaan tangokuninkaallisia ja ottamaan rennosti. Tervetuloa, Ojala kutsuu.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset