20.03.2023
Tapahtumat ja matkailu

Osallistu kuorohaasteeseen ja voita esiintyminen suurmusikaalin lämppärinä 

Seinäjoen kaupunginteatterissa ensi-iltansa syyskuussa saavan Niin kuin taivaassa -musikaaliin haetaan mukaan kuoroja haasteen avulla. Osallistu oman kuorosi kanssa haasteeseen ja voit päästä mukaan suurmusikaalin lämppäriksi.  

*** Haaste on päättynyt. ***

Ilmoita kuorosi mukaan haasteeseen 15.5. mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Kerro miksi juuri teidän kuoronne haluaisi tulla esiintymään teatteriyleisölle ennen Niin kuin taivaassa -musikaalin alkua. Voit lähettää perustelut ja linkin kuorosi harjoitus- tai esitysvideoon. 

Pointissa julkaistaan kuorohaasteen seuraavaan vaiheeseen päässeet kuorot, joista yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan.  

Kuorohaasteen voittaneiden kuorojen yleisönä on musikaaliin saapuva yleisö ja kuoron esiintyminen tapahtuu Seinäjoen kaupunginteatterin yläaulassa, jossa on pieni lava kuoron käytössä. Esiintyvien kuorojen nimet sekä esiintymisajat ilmoitetaan Seinäjoen kaupunginteatterin asiakkaille musikaalin sivuilla sekä kaupunginteatterin sähköisissä kanavissa.   

Kuorot saavat valita itse 1-2 kappaletta, jotka kuoro esittää puoli tuntia ennen musikaalin alkamista. Kuorojen toivotaan esiintyvän ilman nuotteja. Esiintymistilassa ei ole mahdollisuutta säestykseen, eikä tilassa ole äänentoistoa tai mikrofoneja. Kuorolla ei ole mahdollisuutta lämmitellä ennen esiintymistä teatterin tiloissa. 

Yleisöäänestyksen voittanut kuoro saa teatterin lahjakortit Törnävän kesäteatteriin Xanadu-musikaaliin. Haasteeseen mukaan lähtevät kuorot saavat liput musikaaliin etuhintaan 50 euroa / lippu. 

Kaikki haasteeseen mukaan lähtevät kuorot saavat liput Niin kuin taivaassa -musikaaliin Pointti.fi –etuhintaan.

Juhlavuoden pääteos 

Niin kuin taivaassa –musikaali on Seinjoen kaupunginteatterin 60:nnen juhlavuoden pääteos. Musikaalissa nähdään yli 20 näyttelijää, naiskuoro Sorja ja Jussit -kuoro sekä upea 12-henkinen orkesteri. Musikaalin ohjaa Tuomas Parkkinen, kapellimestari on Eeva Kontu, koreografi Jukka Haapalainen, lavastuksen suunnittelee Marjatta Kuivasto ja puvut Leena Rintala.  

Tämä Ruotsin yksi rakastetuimmista elokuvista nähdään musikaalina nyt toista kertaa Suomessa. Puhtaasti pohjoismaisen teoksen taustalta löytyy tunnettu Euroviisu-säveltäjä Fredrik Kempe. Så som i himmelen -musikaali (As it is in Heaven) kantaesitettiin syyskuussa 2018 Tukholman Oscars teatern’ssa. 

Menestysmusikaali Niin kuin taivaassa on kaunis ja koskettava tarina kotiinpaluusta, musiikin yhdistävästä voimasta ja tosirakkauden löytämisestä. Melodinen pop suurine musikaaliaarioineen ja herkkine duettoineen saa liikuttumaan, nauramaan ja laulamaan mukana. Elämänilo tarttuu ja valelee sielun lämmöllä. 

niin kuin taivaassa
Niin kuin taivaassa -musikaalia tähdittävät Peter Nyberg ja Natalil Lintala.

Ensi-ilta 16.9.2023

Niin kuin taivaassa -musikaalin ensi-ilta on 16.9.2023 Seinäjoen kaupunginteatterissa ja esitykset jatkuvat kevääseen 2024 saakka. 

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
5/5 - (1 vote)

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset