Article image
Yritysasiakkaista huolehtivat S-Business myyntipäällikkö Timo Ranta-Lassila sekä RautaPrisman yritysmyyntitiimi. Kuvassa vasemmalta oikealle Timo Ranta-Lassila, Jari Kivimäki, Juha-Matti Takala ja Tero Hirvelä.
Mainos

07.05.2021
Työelämä ja yrittäjyys

Rautaprisma on yrityksesi täyden palvelun rautakauppa, jossa maksat kätevästi kuitittomalla S-business rautatilillä

Tuntuuko yrityksen pyörittäminen loputtomalta kuittirallilta, josta helppous on kaukana? S-Business Rautatili on kuititon yritystili, joka tekee yrityksesi taloushallinnosta ja rautakauppaasioinnista ennennäkemättömän helppoa.

Seinäjoen RautaPrisma on täyden palvelun rautakauppa, jonka erinomainen valikoima tarjoaa materiaalit ja tarvikkeet pieniin ja suuriin projekteihin rakennusalan yrittäjille, rakennusliikkeille ja kiinteistöhuoltoyrityksille. Ilmaisen S-Business Rautatilin avulla materiaali- ja tarvikehankintojen tekeminen käy leikiten, sillä ostoksista ei tarvitse säilyttää ollenkaan kuitteja. Asiakkaalle lähetetään ostoista täysin kirjanpitokelvollinen koontilasku, mikä helpottaa yrityksen kirjanpitoa huomattavasti.

– Rakennusyritysten kohdalla laskutus voidaan hoitaa esimerkiksi työmaakohtaisesti ja laskutusaikataulu räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan, S-Business myyntipäällikkö Timo Ranta-Lassila kertoo.

Ostoja pääsee tarkastelemaan S-Business -mobiilissa, jossa ostoille voi lisätä selitteitä, jotka siirtyvät automaattisesti koontilaskulle. Mobiilisovelluksen lisäksi asiakkaalla on käytettävissä Ekstranet-palvelu, jossa ostotietoja pääsee tarkastelemaan läpinäkyvästi. Yrityksen kirjanpitäjää helpottavat mahdollisuus automaattitiliöintiin ja koontilaskun mukana tuleva tiliöintiraportti.

RautaPrisman yritysmyynti on tullut jäädäkseen pohjalaiselle rautakauppakentälle. Aiemmin vahvasti kuluttaja-asiakkaisiin keskittynyt Seinäjoen RautaPrisma laittoi alkuvuodesta uuden vaihteen silmään, kun yritysmyyntiä lähdettiin kehittämään tositarkoituksella koko S-ketjun tuella. Nyt RautaPrisman yritysmyyntiä pyörittää kolmen ammattilaisen tiimi, jolla on aidosti aikaa asiakkailleen.

Konttorissa liki 60 vuoden kokemus rautakaupasta

– Uutena toimijana meillä on resurssit ja aikaa asiakkaiden laadukkaalle palvelemiselle, mikä ei ole tällä alalla aina itsestään selvää, myyntipäällikkö Jari Kivimäki kertoo.

Ammattitaitoa yritysmyyntitiimistä ei myöskään puutu. Kolmeen konttoriin mahtuu yhteensä liki 60 vuoden kokemus rautakaupasta. Jari ja kollega Tero ovat molemmat koulutukseltaan rakennusmestareita ja työmaalta kerätty kokemus kantaa hedelmää, kun rakennusliikkeiden kanssa puhutaan samaa kieltä.

– Jokainen yritysmyyjämme on alan rautainen ammattilainen. Kokemuksesta huolimatta tällä alalla ei ole koskaan valmis, sillä uusia pulmia tulee eteen jatkuvasti. Meillä on tahtotila etsiä ratkaisut ja ammattitaito niiden löytämiseksi, Jari vakuuttaa.

Jokaisella yritysasiakkaalla on oma vastuumyyjä, joka laskee kilpailukykyiset tarjoukset suurille kokonaisuuksille. Lisäksi RautaPrismassa on käytössä valtakunnallinen alennustaulukko yritysasiakkaille.

Kaupungin parhaat aukioloajat

Monet tuotteet ja materiaalit ovat saatavilla suoraan hyllystä, mutta suuremmat erät tilataan asiakkaan tarpeiden mukaan ja toimitetaan työmaalle sovitusti. Asiointia sujuvoittaa myös ennakkokeräily, kun valmiiksi kerätyt tavarat odottavat noutajaa sovittuna ajankohtana. Kaupungin parhaat rautakaupan aukiolot takaavat sen, että ostoksille lämpimään noutohalliin pääsee viikon jokaisena päivänä.

– Ostamisen helppous on asia, josta saamme paljon positiivista palautetta. Kun noutohallissa törmää tuttuun myyjään, on hänelle helppo huikata, mitä sillä kertaa tarttui mukaan.

S-business -kortti helpottaa hankintoja

S-ryhmän muilla toimialoilla tehtävät hankinnat hoituvat kätevästi S-Business -kortilla. Ilmaisella maksuaikakortilla yritys saa käyttöönsä rahanarvoisia etuja suomalaisen markkinajohtajan kaikilla toimialoilla. Päivittäistavarahankinnoissa yrityksiä palvelee laaja marketketju ja kauppa löytyy useimmiten työmatkan varrelta.

Suomessa on yli 430 ABC-toimipaikkaa, joissa S-Business-kortilla saa alennusta ruoasta, tankkauksista, autopesusta ja autotarvikkeista. S-Business -kortin voi lisätä maksutavaksi ABC-mobiiliin, jolloin tankkauksen voi maksaa mukavasti auton sisältä. Polttoaineista saatava alennus määräytyy tankkausten määrän mukaan. Mitä enemmän korttia käyttää, sitä enemmän myös hyötyy.

– Seinäjoella toimii lisäksi ABC-CarWashin yhteydessä Suomen ainoa ABC-Fixaus, jossa tehdään autojen käsinpesuja, vahauksia sekä ulko- ja sisäfixauksia, Timo vinkkaa.

Työmatkalaiset majoittuvat edullisesti Sokos Hotelleissa ja Radisson Blu -hotelleissa ympäri Suomen, sillä S-Business-kortilla saa alennusta päivän hinnasta. Laaja ravintola- ja kokoustilaverkosto taas tarjoaa puitteet kaikkiin yrityksen kokous-, edustus- ja kestitsemistarpeisiin.

– Sokos Hotel Lakeuden ylimmässä kerroksessa on upeat saunatilat esimerkiksi yrityksen juhliin tai tyky-päiväntaviettoon.

Kysy lisää S-Business – kortista ja Rautatilistä:

Timo Ranta-Lassila
Myyntipäällikkö
S-Business
puh. 050 410 0841
timo.ranta-lassila@sok.fi

Timo on arkisin tavattavissa Hyllykallion Prismassa S-Pankin tiloissa.

Kysy lisää RautaPrisman palveluista:

Jari Kivimäki
Myyntipäällikkö
RautaPrisma
puh. 010 764 6081
(0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)
jari.a.kivimaki@sok.fi

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
Artikkeliin liittyviä hakusanoja
citycarwash eepee prisma rautakauppa yritysmyynti

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset