Article image
S-Business Oy:n myyntipäällikkö Timo Ranta-Lassila antaa neuvoja ja vinkkejä myös kasvotusten Hyllykallion Prisman tiloissa Seinäjoella.
Kaupallinen yhteistyö

30.09.2021
Työelämä ja yrittäjyys

S-Business kortilla eroon kuittiviidakosta

Teksti: Jaakko Jokela
Kuvat: Matti Hautalahti

S-Business-yrityskortin myötä yrittäjä pääsee eroon työtehoa ja aikaa vievästä kuittirallista.

S-Business tarjoaa helpotusta ja säästöä yrityksen taloushallinnan ja kirjanpidon arkeen.

– Lähdemme yrittäjän kanssa aina tarvekartoituksella liikenteeseen ja pyrimme yhdessä löytämään yrityksen arkea helpottavia asioita, sanoo S-Business Oy:n myyntipäällikkö Timo Ranta-Lassila.

Konkreettinen ilmentymä yhteistyölle on musta S-Business-yrityskortti.

– Kortti käy eri S-ryhmän palveluihin, kuten tankkaukseen, majoitukseen, ravintolapalveluihin, rautakauppaan ja päivittäistavarakauppaan, Ranta-Lassila kertoo.

Iso hyöty ilmaisessa kortissa on se, ettei kuitteja tarvitse säilytellä, vaan kaikki kuittitiedot löytyvät korttilaskulta. S-Business-kortille on oma mobiilisovellus, jonne ostot kirjautuvat reaaliajassa.

– Sinne voi antaa heti ostoksen jälkeen selityksen tapahtumalle. Jos vaikka tarjoat asiakkaalle lounaan, niin voit heti kirjata sen sovellukseen ja lisätä lounastajien nimet, josta ne löytävät tiensä korttilaskulle, Ranta-Lassila kertoo.

ABC-mobiilin avulla voit avata etänä työntekijälle tankin vaikka Ivalon ABC:lle.

S-Business tuo helpotusta kirjanpitoon

Kuluttajat ovat tottuneet S-ryhmän vihreän kortin bonuksiin. Mustalla S-Business-kortilla bonusta ei kerry, vaan alennukset tulevat suoraan ostojen yhteydessä.

Alennukset ovat toimialakohtaisia ja esimerkiksi päivittäistavarasta saa alennusta kaksi prosenttia sekä polttoaineesta 2,5-4,0 senttiä litralta.

S-Business-yrityskortteja voi olla useampia ja ne voi määrittää joko henkilökohtaiseksi tai yhteiskäyttöön.

– Yrityksessä yhteiskäyttöistä korttia voidaan säilyttää sovitussa paikassa, josta sen voi ottaa aina tarvittaessa, ja palauttaa sinne käytön jälkeen, Ranta-Lassila neuvoo.

Yrityksen taloushallinto voi seurata Extranet-palvelun kautta tapahtumia.

– Sinne voidaan tuoda kaikkien S-ryhmän tuoteryhmien oletustilit. Kun lasku tulee, niin siellä on kirjanpitoa varten oletustilitieto valmiina, ja se taas vähentää kirjanpitäjän työtä sekä halventaa taloushallinnon kustannuksia.

Mobiilitankkausta etänä

S-Business-yrityskortin voi linkittää tankkaussovellus ABC-mobiiliin.

– Kun lataa ABC-mobiilin, niin korttia ei tarvitse käyttää maksupäätteessä, vaan mittarin voi avata sovelluksella. Voit siis tehdä tämän kaiken autossa, jos ulkona sataa tai tuulee, Ranta-Lassila vinkkaa.

ABC-mobiilin avulla mittari voidaan avata myös etänä.

– Kerran bussikuski oli kadottanut Turussa lompakon, jolloin bussiyrittäjä avasi mittarin Turussa sijainneelle tankille, ja bussi pääsi jatkamaan matkaa.

S-Business-yrityskorttiin vaaditaan suomalainen Y-tunnus, asiakkaaksi käyvät kaikenkokoiset yritykset, kaupungit, seurakunnat, yhdistykset ja urheiluseurat.

– Monesti urheiluseuroissa vanhemmat maksavat esimerkiksi ruokailut omista lompakoistaan ja joutuvat pyörittämään sen jälkeen kuittirallia. S-Business-kortilla joukkueenjohtaja voi kuitata laskun joukkueen kortilla, eikä vanhempien tarvitse laittaa omia rahojaan kiinni. Kortilla voi kätevästi hakea myös kioskitavaraa omiin turnauksiin.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
5/5 - (1 vote)
Artikkeliin liittyviä hakusanoja
eepee prisma Seinäjoki yritystoiminta

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset