Article image
Rauta-Prisman yritysmyyjä Juha-Matti Takala, kuluttajamyynnistä vastaava Tero Hirvelä ja myyntipäällikkö Jari Kivimäki ovat kokeneita miehiä rautakauppa-alalla.
Kaupallinen yhteistyö

30.09.2021
Koti ja asuminen

Täysiverinen rautakauppa

Teksti: Jaakko Jokela
Kuvat: Jenna Koivisto

Rauta-Prisma palvelee kuluttajien lisäksi myös ammattirakentajia.

Seinäjoen Hyllykallion Prisman yhteydessä oleva Rauta-Prisma on laajentanut toimintamalliaan tämän vuoden alussa. Kuluttajamyynnin lisäksi Rauta-Prisma panostaa vahvasti myös yrityskauppaan ja ammattirakentajien palvelemiseen.

– Yritysmyynnin asiakkaita palvelee Juha-Matti Takala ja kehitämme toimintaamme asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Tämä on valtakunnallinen hanke S-ryhmässä ja siihen panostetaan tulevaisuudessa entistä enemmän. Me olemme täysiverinen rautakauppa niin kuluttajille kuin yrityksille, kertoo Rauta-Prisman myyntipäällikkö Jari Kivimäki.

Rauta-Prisma Seinäjoki
Rauta-Prisma palvelee asiakkaita ma-pe kello 7-22, lauantaisin kello 8-22 ja sunnuntaisin kello 9-22.

Rauta-Prismaan yritysten on helppo perustaa oma tili, joka on linkitetty S-Business-yrityskorttiin.

– Kun yrityksellä on oma tili, niin fyysistä korttia ei tarvitse kantaa mukana. Yrityksen työmiehet voivat hakea täältä tavaraa ja lasku menee tilin kautta, Kivimäki kertoo.

S-Businessin kautta ostokset näkyvät reaaliajassa.

– Rakennusfirma näkee suoraan ostokset mobiilisovelluksen kautta ja voi laskuttaa omaa asiakastaan, eikä tarvitse odotella laskun saapumista.

Jari Kivimäki
Rauta-Prisman myyntipäällikkö Jari Kivimäen mukaan yhä useampi asiakas noutaa tarvikkeet valmiiksi kerättynä.

Mestarit areenalla

Kivimäki on työskennellyt rautakaupassa kohta 25 vuotta. Kivimäellä ja rakennustarvikemyyjä Tero Hirvelällä on molemmilla rakennusmestarin koulutukset.

– Tunnemme rakennusalan syvästi ja pystymme puhumaan ammattilaisten kanssa samaa kieltä sekä auttamaan kuluttaja-asiakkaita. Myymälässä meidän henkilökuntamme on erittäin ammattitaitoista ja keskimääräinen kokemus alalta on suurimmalla osalla yli kymmenen vuotta, Kivimäki kertoo.

Rauta-Prismassa raskasrakentamisen tuotteet ovat puolilämpimässä hallissa.

– Siellä ei tuule tai sada. Asiakas voi ajaa auton halliin, lastata tuotteet mukaan ja ajaa työmaalle. Jos esimerkiksi laastit ovat talvella ulkona, niin niiden pitää antaa lämmetä, jotta ne voidaan ottaa käyttöön. Meillä ei tätä ongelmaa ole.

Rauta-Prisma
Raskasrakentamisen tuotteet ovat puolilämpimässä hallissa, jossa ne on mukava lastata kyytiin.

Kapasiteettia palvella

Rauta-Prisman kalustemyynnistä vastaa Elina Saunamäki.

– Meillä on käytössä suunnitteluohjelmat, joilla tehdään 3D-mallinnukset esimerkiksi keittiöstä tai kodinhoitohuoneen kalusteista, Kivimäki kertoo.

Rauta-Prisman henkilökunta kerää asiakkaalle tuotteet valmiiksi halliin, josta asiakas voi ne kätevästi ja nopeasti noutaa. Tarjolla on myös kuljetuspalvelu.

– Loppuvuoden aikana meillä on tulossa vielä kaksi yrityspäivää, jolloin voi tulla tutustumaan meidän tuotteisiimme, palveluun ja henkilökuntaan. Meillä on hyvin kapasiteettia palvella yritysasiakkaita laadukkaasti, Kivimäki lupaa.

Rauta-Prisma

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
3.2/5 - (5 votes)
Artikkeliin liittyviä hakusanoja
eepee prisma rautakauppa Seinäjoki yritysmyynti

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset