Article image
Muurametalot lupaa talopaketille pysyvän hinnan, joka ei muutu.
Kaupallinen yhteistyö

09.03.2019
Koti ja asuminen

Tilaelementeillä talo pystyyn kolmessa kuukaudessa

Teksti: Paula Kaskimaa Kuvat: Muurametalot

Tilaelementeillä rakentaminen on turvallisin, laadukkain ja nopein tapa rakentaa.

Muurametalot on suomalainen muuttovalmiisiin talopaketteihin erikoistunut talotehdas. Yhtiö palvelee niin isoja kuin pieniä perheitä laajalla toimitussisällöllä ja mukautuu asiakkaan yksilöllisiin toiveisiin.

Muurametalo rakennetaan tilaelementeistä, jotka tehdään valmiiksi laadukkaissa ja kuivissa tehdasolosuhteissa, mikä helpottaa ja nopeuttaa rakentamista. Muuttovalmis koti kohoaa tontille vain kolmen kuukauden rakennusajalla.

Muuttovalmis koti kohoaa tontille vain kolmen kuukauden rakennusajalla.

– Toimittamissamme muuttovalmiissa kodeissa kaikki on asumista vaille valmiina. Seinät ovat valmiiksi maalattu tai tapetoitu asiakkaan toiveiden mukaisesti, katot ovat paneloitu ja keittiö on käyttövalmis. Asiakas voi vain kantaa sohvan sisään ja muuttaa uuteen kotiin, kertoo Muurametalojen myynti- ja markkinointipäällikkö Aleksi Rämö.

Muutoskykyinen valmis ratkaisu

Muurametalojen tilaelementtimodulit rakennetaan mahdollisimman pitkälle valmiiksi Tornion Karungissa. Kun tontille toimitettavissa tilaelementeissä on valmiina kaikki sähköistä viemäriputkiin ja kylpyhuoneen laatoituksiin, rakentaminen työmaalla jää vähäiseksi.

– Varmistaaksemme, ettei talon eristeet tai runkomateriaalit joudu sateiden armoille, rakennamme valtaosan talosta tehtaassa lämpimissä ja valvotuissa olosuhteissa.

Tehdasolosuhteissa rakentaminen mahdollistaa myös laadukkaan lopputuloksen.

– On päivänselvää, että sisätiloissa rakentaminen tuo toimintaamme laatua ja varmuutta. Ei tarvitse miettiä keliolosuhteita ja rakentamisesta saadaan teknillisesti korkealuokkaista.

Varmistaaksemme, ettei talon eristeet tai runkomateriaalit joudu sateiden armoille, rakennamme valtaosan talosta tehtaassa lämpimissä ja valvotuissa olosuhteissa.

Asiakkaalle Muurametalon hankkiminen käy helpoksi, sillä omaksi huoleksi jää vain tontin hankkiminen sorapatjoineen.

– Pari viikkoa ennen talon toimitusta teemme talolle perustukset valmiiksi. Toimituspäivänä tilaelementit nostetaan perustuksien päälle ja noin neljän tunnin jälkeen talo on säältä suojassa. Talon perushintaan kuuluu perustukset sekä maalämpö kallioporauksella. Kaikki on mietitty asiakkaalle valmiiksi.

Asiakkaalla on mahdollisuus myös vaikuttaa valmiiden talopakettien ratkaisuihin, kuten ovien ja ikkunoiden paikkoihin. Kun talonrakentaminen etenee sisustusvaiheeseen, asiakkaan mielipidettä sisustusratkaisuissa kysytään paljon.

Muurametalojen tilaelementtimodulit rakennetaan mahdollisimman pitkälle valmiiksi ja nostetaan sitten paikalleen rakennuspaikalla.
Muurametalojen tilaelementtimodulit rakennetaan mahdollisimman pitkälle valmiiksi ja nostetaan sitten paikalleen rakennuspaikalla.

– Meillä on todella paljon muutosmahdollisuuksia. Tärkeää on, että asiakas saa oman asumisen tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Suuria asiakasryhmiä Muurametaloilla ovat olleet lapsiperheet ja vanhempi väestö. Molempien kohdalla asumiseen tarvittavan tilan koko muuttuu ja helpot rakentamisratkaisut tulevat tarpeeseen.

– Meiltä molemmille asiakasryhmille löytyy muutoskykyisiä taloratkaisuja, jotka ovat asiakkaalle vaivattomia, Rämö kertoo.

Budjetti pitää

Talon rakentamisessa usein budjetissa pysyminen on ongelma, kun yllättäviä menoeriä saattaa sadella projektin edetessä. Muurametalot lupaa asiakkaalleen pysyvän hinnan, joka ei muutu.

– Omakotitaloa hankkivilla on usein mielen päällä sellaiset pähkäilyt, että mikä on rakentamisen kokonaisbudjetti, mistä se koostuu ja muuttuuko hinta matkalla. Meillä se hinta, minkä asiakkaallemme annamme, pitää sisällään kaiken tarvittavan valmiiseen kotiin. Lisäksi talo on valmis kolmessa kuukaudessa. Myös pankit ovat tykänneet siitä, että lainanhaussa kokonaisuus on mietitty kuntoon. Lainamäärä on realistinen, kun kaikki on otettu siinä huomioon.

Vahvaa rakennusosaamista Pohjanmaalla

Seinäjoki ilmoitti viime kuussa myyntiin 111 tonttia, minne Muurametalot toivoo pääsevänsä rakentamaan. Rämö kertoo, että tyytyväisyys Muurametaloihin Pohjanmaalla on ollut huippuluokkaa.

– Pohjanmaalla on ilo rakentaa taloja, sillä lähiseudulta tulevat yhteistyökumppanimme rakentamisessa ovat tosi kovia ammattilaisia. Asiakkaamme ovat olleet todella tyytyväisiä ja siksi rakennamme sinne mielellämme. Referenssikohteita alueelta Seinäjoki, Vaasa, Kokkola löytyy paljon, jossa pääsee esittelemään Muurametalon laatua ja teknillisiä ratkaisuja.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
Artikkeliin liittyviä hakusanoja
elementtirakentaminen rakentaminen talopaketti

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset