Article image
Syksyltä odotan ehdottomasti sitä, että keväällä alkanut #tuepaikallista -kampanja saa jatkoa. Kokous- ja tapahtuma-alalla tämä voisi hyvinkin tarkoittaa sitä, että pidetäänkin ne oman porukan kokoukset toimiston ulkopuolella, isommissa tiloissa ja nautitaan yhteisestä ajasta kahvien ja muiden tarjoiluiden parissa, Jenniina Palmu Seinäjoki Congressilta kertoo.
Mainos

08.09.2020
Työelämä ja yrittäjyys

Turvallinen ja toimiva tilaisuus

Teksti: Jaakko Jokela
Kuvat: Seinäjoki Congress

Paikallinen tilaisuus väljissä tiloissa on usein turvallisempi tapa kokoontua kuin änkeämällä henkilökunta tai asiakkaat yrityksen omaan pieneen neuvottelutilaan.

Kesäpäivät siirretty, syysseminaari peruttu, koulutuspäivä muutettu webinaariksi. Nämä ovat
tuttuja uutisia viime kuukausilta. Seinäjoki Congressin myyntipäällikkö Jenniina Palmu kuitenkin muistuttaa, että paikallisia tapahtumia ja kokouksia voi järjestää turvallisesti koronarajoituksia noudattaen.

– Monilla yrityksillä on omat kokoustilat, mutta me löydämme tilaisuudelle varmasti turvallisen ja väljän tilan, johon voidaan tarjoilla myös lounas tai kahvi makean kera. Tässä samalla tuetaan paikallisia palveluntarjoajia, Palmu sanoo.

Seinäjoki Congress on kaupungin markkinointi- ja myyntiyhtiö, joka auttaa asiakasta kartoittamaan alueelta sopivat tilat.

– Jos asiakas haluaa järjestää vaikka kymmenelle hengelle puolen päivän koulutuksen lounaineen, niin hän voi soittaa minulle ja voimme kartoittaa tiloja yhdessä. Kumppaniyrityksissä on tarjolla esimerkiksi isompia ryhmätyötiloja tai väljiä auditorioita, Palmu kertoo.

Jenniina Palmu
Seinäjoki Congressin myyntipäällikkö Jenniina Palmulla on hyvä paikallistuntemus alueen kokous- ja messutiloista, majoitus- ja ruokailuvaihtoehdoista sekä oheisohjelman tarjoajista.  

Stadionilla onnistuu myös ulkotilaisuudet

Seinäjoen OmaSp Stadionilta löytyy monipuolisesti erilaisia tiloja.

– Stadionin avarat tilat soveltuvat niin pienille kuin isoille ryhmille. Korona-aikana olemme rajanneet ryhmäkokoja siten, että tilaisuudet pystytään toteuttamaan turvavälejä ja hygieniasuosituksia noudattaen. Käytännössä tämä on puolet normaalista kapasiteetista, kertoo OmaSp Stadionin Virpi Hautamäki.

OmaSp Stadionin tiloissa voi pitää esimerkiksi kokous- tai koulutuspäivän, seminaarin, rennon illanistujaisen tai hienon gaalan.

– Pystymme toteuttamaan myös ulkoilmatilaisuudet stadionin isolla kentällä aina pitkälle syksyyn saakka.

Almassa joustavat kokoustilat

Hotelli-Ravintola Almasta löytyy seitsemän erikokokoista kabinettia ja tilava korkea ruokailusali.

– Esimerkiksi meidän uuden tornin 80 hengen kokoustila voidaan varata vaikka vain kymmenelle hengelle. Meillä on myös kolme eri sisäänkäyntiä, joten sinnekään ei tule ruuhkaa, sanoo Alman yrittäjä Heidi Ylikoski.

Kokousvieraille korkeatasoinen ruokailu onnistuu joko salissa tai kokoustilassa.

– Asiakkaan halutessa katamme pöydät limittäin, jolloin kukaan ei istu vastakkain tai vierekkäin.

Varauksissa on myös hyvin joustoa.

– Varauksen voi peruuttaa tai muokata aina varauspäivään saakka niin kokous-, huone- kuin juhlapuolella, Ylikoski kertoo.

Seinäjoki Congress kokoustilat
Seinäjoella on varaa mistä valita kokouspaikan suhteen.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
5/5 - (1 vote)
Artikkeliin liittyviä hakusanoja
ravintola Seinäjoki tapahtumat työelämä yrittäjyys

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset