Kaupallinen yhteistyö

27.03.2023
Työelämä ja yrittäjyys

Härmän Liikenteen Sami Heinimäki: ”Vastuullisuus tuo meille tuloa”

Video ja kuvat: Jenna Koivisto

Härmän Liikenteen toimitusjohtaja Sami Heinimäki kertoo Seinäjoen Yrittäjien Vahva Yrittäjyys -videosarjan haastattelussa, että vastuullisuudella on niin positiivinen kuin negatiivinen hinta.

Seinäjoen Yrittäjien Vahva Yrittäjyys -videosarjassa tuodaan esille napakassa muodossa erilaisia inspiraatioita ja ideoita yrittämiseen. Kahdeksanosaisen videosarjan ensimmäisessä jaksossa Härmän Liikenteen toimitusjohtaja Sami Heinimäki käy läpi aihetta vastuullisuus kilpailuvalttina.

– Meillä vastuullisuus on avattu kolmeen eri alueeseen, jotka ovat sosiaalinen vastuu, ympäristövastuu ja taloudellinen vastuu, Heinimäki kertoo videolla Hanna Hattarin haastattelussa.

Heinimäen mukaan vastuullisuudella on niin positiivinen kuin negatiivinen hinta.

vahva yrittäjyys
Härmän Liikenteen toimitusjohtaja Sami Heinimäki

– Vastuullisuudella on positiivinen ja negatiivinen hinta. Meidän tehtävämme on tarjota asiakkaalle vaihtoehtoa esimerkiksi uusiutuvan dieselin muodossa perinteisen fossiilisen rinnalle. Asiakas voi omalta osaltaan valita, että haluaako hän olla vastuullinen.

– Vastuullisuus tuo meille myös tuloa. Korjaamolla kaikki jätteet lajitellaan ja metallijätteen osalta alamme saamaan tuloa. Kun meillä kaikki lajitellaan, niin jätehuoltokustannukset ovat tippuneet, Heinimäki kertoo.

Katso koko video ja seuraa myös jatkossa Seinäjoen Yrittäjien Vahva Yrittäjyys -videosarjaa! Uusi jakso julkaistaan kuukauden välein myös Pointissa.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
4.7/5 - (6 votes)

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset