Article image
Mainos

28.09.2020
Tapahtumat ja matkailu

Bingotiistait vetävät väkeä myös maakunnista

Teksti: Harri Puhakainen

Kokeneen bingonjärjestäjä Nurmon Jymyn vetämänä Ideaparkin Keskusareenalla pelataan bingoa tiistaisin kello 12, 14, 16 ja 18. Bingotiistait ovat tulleet tutuksi jo maakunnissa asti.

– Alun perin lähdimme liikkeelle vain kesästä, mutta koronasta huolimatta suosio on saanut meidät jatkamaan tapahtumia ainakin vuoden loppuun asti, Nurmon Jymyn markkinointiryhmän jäsen ja bingovastaava Anne-Mari Kuusisaari myhäilee.

Jymyn bingossa on yhteistyössä mukana 40 eri Ideaparkin yritystä. Palkintoina on lahjakortteja, jotka voi lunastaa itselleen vaikka heti kierroksen ja voiton jälkeen.

– Yhden pelin pituus on noin 40-45 minuuttia ja se sisältää kaksi kierrosta. Jotkut asiakkaista ovat syöneet bingoa pelatessaan ja toiset juovat herkulliset päiväkahvit jännittävän bingotuokion lomassa, Kuusisaari kertoo.

Palkintoina on lahjakortteja, jotka voi lunastaa itselleen vaikka heti kierroksen ja voiton jälkeen.

Bingon pelaajien ikärakenne on yllättänyt kokeneet bingonjärjestäjät.

– Meillä on ollut yllättävän paljon lapsiperheitä, ja arvelisin, että keski-ikä on siinä 45-50 vuoden välillä.

Bingo-alueella huolehditaan tarvittavista turvaväleistä ja hygieniasta. Siitä ei Kuusisaaren mukaan kukaan ole ollut huolissaan.

– Nyt on käytössä ollut 12-13 eri pöytää, joissa neljälle hengelle on istumapaikat. Oikeastaan ei ole väliä mihin aikaan tulee pelaamaan. Turvallisesti voi pelata joka kellonaika, Kuusisaari pohtii.

Maakunnista on innostuttu tekemään yhdistettyjä ostos- ja bingomatkoja.

– Maakunnista tulevien vierailu Ideaparkissa kestää viitisen tuntia. Siinä ehtii hyvin syömään, pelaamaan erän tai kaksi bingoa ja vielä katselemaan ostoksia.

Bingossa voi voittaa, vaikka ei itse kierroksella ensimmäisenä saisikaan riviään täyteen.

– Joka kuukausi viimeisen bingon jälkeen arvomme kaikkien bingolomakkeiden sekä express-bingoarpojen palauttaneiden kesken lahjakortteja.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
Artikkeliin liittyviä hakusanoja
ideapark seinäjoen ideapark Seinäjoki tapahtumat

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset