Article image
Mainos

16.06.2020
Tapahtumat ja matkailu

Ideaparkin kesä on täynnä elämyksiä

Seinäjoen Ideapark on paljon muutakin kuin ostoskeskus. Hyppää kaupunkijunan kyytiin, ja tule viettämään hauska kesäpäivä Ideaparkiin!

Liikkumisen ja temppuilun iloa

Duudsonit Activity Park tarjoaa turvalliset puitteet temppuiluun tyylillä! Puisto on avoinna koko kesän Ideaparkin aukioloaikojen mukaisesti. Laita urheilutaitosi testiin eri lajeissa aina salibandysta futikseen tai koripallosta pingikseen. Isolla ja suositulla tramppa-alueella voit hypätä volttisi foamaltaaseen, näyttää parhaat temppusi trampoliineilla tai haastaa kaverisi tramppakisaan.

Opi uusia temppuja skeittiparkissa ja testaa taitosi Ninja-seikkailuradalla. Kiipeilymaailma Jekkula ja tulivuori liukumäkineen tarjoaa seikkailut perheen pienimmille. Duudsonit Activity Parkista löytyy myös isot pelikentät sekä hurja määrä muita aktiviteetteja!

DAPissa voit viettää hurjanhauskat synttärit ja muut perhejuhlat. Tyhy-päivät ja polttarit räätälöimme aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Kesän aikana vietetään puistossa myös yöleirejä, jotka tuovat vuosittain iloa lukuisten asiakkaidemme arkeen.

Vallitsevasta tilanteesta johtuen asiakkaita kehotetaan muistamaan käsihygienia ja turvallisuusvälit. Puistossa on asetettu pieniä rajoituksia yksittäisten aktiviteettien käyttöön. Oireisena on syytä jäädä kotiin ja tulla puistoon täysin terveenä, jolloin takaamme sekä asiakkaille ja henkilökunnalle turvallisen puistopäivän.

Lue lisää Duudsonit Activity Park Seinäjoesta https://www.dap.fi/seinajoki

Ideapark DAP

Tutkimusretki Everestin huipulle

Seinäjoen Ideaparkissa sijaitseva Pikseli Virtuaalipuisto tarjoaa virtuaalisena elämyksenä retken Everestin huipulle. Virtuaalilasit päässä voit kiivetä vuorelle ja ihailla
mahtavia maisemia. Tämä kannattaa ehdottomasti kokea! Pikselin kesäkuun tarjouksena voit varata perhepaketin vaikkapa kaveriporukalle. Kerää kokoon 4 henkilöä, niin saatte jokaiselle 45 minuuttia peliaikaa ja kokonaishinta on 99 euroa. Voitte pelata pelejä yhdessä tai erikseen, kaikki pelit sisältyvät hintaan. Pikselissä yhdessä tekeminen on kivaa ja turvallista.

Varaa aikasi www.pikseli.fi

Ideapark Pikseli

Kultasaaliin metsästys

Viihdekeskus Hollywoodista löytyy kaksi erilaista pakohuonetta. Koko perheelle sopiva Suuri kultaryöstö on ajatustyötä vaativa pakohuone. Olette tutkimassa huvilaa, jonne pankkiryöstön tehneet gansterit ovat mitä ilmeisimmin piilottaneet saaliinsa. Onnistutteko löytämään sen ja kaikki pankkiryöstöön liittyvät todisteet sekä selvittämään kuka gangstereista on ryöstön takana?

Teurastaja on täysi-ikäisille suunnattu ahdistava ja jännittävä kauhupakohuone. Sarjamurhaaja on kaapannut ja vanginnut teidät hylättyyn rakennukseen.  Joku teistä tulee olemaan hänen seuraava uhrinsa, ellette pian löydä ulospääsyä tiukkaan lukitusta vankilastanne.

Pakohuoneiden lisäksi Hollywood tarjoaa muun muassa hohtokeilausta, elämysgolfia ja VR-peliareenan.

Bingoa tiistaisin

Ideapark bingo

Bingoa pelataan tiistaisin kello 12, 14, 16 ja 18 Ideaparkin Keskusareenalla. Yhden pelin pituus on noin 40-45 minuuttia ja se sisältää kaksi kierrosta. Bingoon voit ilmoittautua paikan päällä. Bingo-alueella huolehditaan tarvittavista turvaväleistä ja hygieniasta.

Bingon järjestää Nurmon Jymy. Pelaamalla Nurmon Jymyn bingoa tuet naisten liigajoukkueen toimintaa.

Tervetuloa bingoon kokemaan jännitystä ja mukavaa yhdessäoloa!

Hyppää kaupunkijunan kyytiin

Ideaparkin oma kaupunkijuna starttaa 22. kesäkuuta. Hyppää kyytiin Ideaparkilta tai keskustasta ja istahda junaan nauttimaan Seinäjoen kesäisestä maisemakierroksesta! Pysäkkejä niin kaupungissa kuin Ideaparkilla. Hinta 2e/kierros.

Ideapark kaupunkijuna

Härmän Liikenne operoi junaliikennettä. Lisätietoja harmanliikenne.fi

Luistele Ideaparkin auringon alla

Koe luistelun riemu keskellä kesää! Ideaparkin Keskusareenalle on rakentunut kesäluistelurata, johon ovat alle 12-vuotiaat lapset tervetulleita luistelemaan.

– Kyseessä on NHL-joukkueiden käyttöön kehitetty synteettinen jää, jossa joukkueet pystyvät harjoittelemaan aitoa vastaavalla jäällä ilman kylmiä olosuhteita. En tiedä ainakaan näillä seuduilla toista paikkaa, jossa synteettinen jää olisi käytössä, sanoo Seinäjoen Ideaparkin toimitusjohtaja Petri Häli.

Kenttä on valmistettu synteettisestä jäästä ja siinä voi luistella aivan kuten oikealla jäälläkin. Voit luistella jäällä omilla luistimilla tai lainata sellaisia paikan päältä. Luisteluradalla kypärä on oltava päässä ja mailat eivät ole sallittuja.

Luistelemaan on vapaa pääsy ja kenttä on avoinna päivittäin klo 12-18 aina 2.8. saakka.

Lumoudu videopelien maailmassa

Kaikenikäisille suunnattu E-Sports Arena sijaitsee aivan Ideaparkin ytimessä. Liikkeestämme löytyy tehokkaita PC-koneita sekä Pleikkareita. Pelejä on laidasta laitaan, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Myös kaverisynttäreiden pitäminen on mahdollista. Viihtyisät ja väljät tilat takaavat unohtumattomia elämyksiä. Tervetuloa tutustumaan ja lumoutumaan videopelien maailmaan.

Ideapark esportsarena

Kesän tapahtumia Ideaparkissa:

6.6.-2.8. Luistelun iloa Ideaparkin Keskusareenalla joka päivä klo 12-18
15.6. Suomen SUURIN ALE alkaa Ideaparkissa
18.6. Ideaparkin cityjuhannus / *Ideapark avoinna juhannusaattona klo 10-16*
23.6. Bingotiisai
30.6. Bingotiistai
1.7. Keppari -työpaja
2.7. Atrian Grillaamo-rekka saapuu Ideaparkin piha-alueelle
4.7. Keppihevosten esteratsastuskisat, onnenpyörää, keppihevosten kauneuskilpailut
7.7. Bingotiistai
6.-10.7. Ideaparkin Skidiviikko. Lapsille mukavaa ohjelmaa, Ideapark-suunnistus koko viikon, ke-pe pomppulinna ja hyppyseinä, arvontoja
14.7. Bingotiistai
16.-17.7. Caravan-alueella tapahtuu
24.7. Grilliruoka-tapahtuma Ideaparkin piha-alueella
28.7. Bingotiistai
1.8. Hevisaurus esiintyy Keskusareenalla
4.8. Bingotiistai
7.-8.8. Back to Arki -tapahtuma
11.8. Bingotiistai
18.8. Bingotiistai
25.8. Bingotiistai
26.8. Keskiviikkotanssit – Taikakuu
16.9. Keskiviikkotanssit – Saija Tuupanen

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
2.7/5 - (3 votes)
Artikkeliin liittyviä hakusanoja
ideapark matkailu seinäjoen ideapark Seinäjoki tapahtumat

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset