Article image
Merenrantakioski Hellnäs Grill & Glass Kiosk sijaitsee Vöyrillä, Hellnäsin uimarannan ja venesataman yhteydessä. Kesägrilli on sekä mökkeilijöiden että paikallisten suosiossa.
29.04.2021
Tapahtumat ja matkailu

Maakunnan parhaat kesägrillit -kysely

Teksti ja kuva: Liina Hautanen

Kesälomareissuilla on mukava koukata paikkakunnan omilla persoonallisilla grilleillä. Moni hieno paikka saattaa vaan ohiajajalta mennä sivu suun. Löytyykö sinun kotikunnastasi tällainen piilotettu helmi, josta ulkopaikkakuntalaiset eivät välttämättä tiedä?

Vinkkaa meille, missä kannattaisi käydä! Kerro lyhyesti ruokapaikasta, missä se sijaitsee ja mitä suosittelisit tilaamaan. Koostamme maakunnan parhaista kesägrilleistä jutun Pointtiin. Kuvia ja tarinoita saatetaan hyödyntää myös tulevissa teemaliitteissämme.

Lähetä vinkkisi osoitteeseen pointti@i-mediat.fi tai alla olevaan kommenttikenttään. Liitä mukaan myös ottamasi kuva joko grillistä tai annoksesta, jos mahdollista. Ja nythän etsimme siis Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakuntien parhaita kesägrillejä!

Oma vinkkimme: Hellnäs Grill & Glass Kiosk

Tämän jutun kuvaksi pääsi yksi omista suosikeistamme, Vöyrillä sijaitseva Hellnäs Grill & Glass Kiosk. Grilliltä saa hyvät hampurilaiset tuoreista raaka-aineista, eikä ranskalaisannosten koossa ole pihistelty. Hellnäsin sillan kupeessa sijaitsevan kioskin yhteydessä on hyvä lapsiystävällinen uimaranta sekä venesatama. Rannalta löytyy myös siistit pukukopit ja bajamajat.

Pysähdyksen kruunaavat jäätelötötteröt, joissa kaksipalloinenkin saattaa lähennellä melkoisia korkeuksia. Kesäkioski palvelee toukokuulta elokuulle.

Osoite: Österövägen 322, Hellnäs.

Vinkkaa meille suosikkikesägrillistäsi!

  • Kirjoita lyhyt kuvaus / perustelu, mistä erityisesti pidät grillissä ja miksi muidenkin kannattaisi siellä piipahtaa.
  • Max. file size: 16 MB.
    Huomioithan, että liittämällä kuvan annat meille siihen julkaisuluvan. Liitäthän vain itse ottamiasi kuvia.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
3.9/5 - (11 votes)

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset