Article image
Annin Marjatarhan tunnelmallinen vohvelikahvio sijaitsee Viinikan kylässä Kauhavalla. Ihanassa maalaismiljöössä pääsee sukeltamaan vuosikymmenien taakse vanhan ajan elämään, ja samalla tutustumaan nykyaikaisiin marjatuotannon menetelmiin. Tänä kesänä vohvelikahvilan ja tilamyymälän herkuista pääsee nauttimaan 22.6.2021 alkaen ja kahvio palvelee joka päivä aina elokuulle saakka.
16.04.2021
Tapahtumat ja matkailu

Vinkkaa meille kesäkahvilasta

Teksti: Liina Hautanen
Kuvat: Pentti Vänskä ja Annin Marjatarha

Pohjalaiskunnissa riittää upeita kesäkahviloita, mutta mitkä ovat sinun suosikkisi? Vinkkaa suosikkiasi meille lyhyen esittelyn kera ja liitä mukaan myös itse ottamasi kuva, jos sinulta sellainen löytyy.

Teemme lukijoiden suosikkikesäkahviloista koosteen Pointtiin, että mahdollisimman moni kesämatkailija löytäisi ne. Parhaat palat saatetaan julkaista myös kesäliitteessämme.  

Lähetä vinkkisi tämän jutun lopusta löytyvällä lomakkeella tai osoitteeseen pointti@i-mediat.fi.

Annin Marjatarhan vohvelikahvio
Tämä herkkuannos löytyy Annin Marjatarhan vohvelikahviosta.

Tässä jo yksi oma suosikkimme:
Annin Marjatarhan vohvelikahvio

Annin Marjatarhan vohvelikahviossa herkutellaan itse tehdyillä vohveleilla tuoreiden mansikka- ja vadelmatäytteiden sekä kermavaahdon kera. Myös gluteenittomat vohvelit ovat täällä erityisen hyviä! Tilamyymälästä voi ostaa mukaansa Annin Marjatarhan mehuja, hilloja, limonadeja ja kuohujuomia, sekä tietysti mansikoita ja vadelmia. Vohvelikahvila avataan mansikoiden kypsyessä kesäkuun puolivälin tienoilla.

Annin Marjatarhan vohvelikahvio löytyy Kauhavan Viinikan kylästä osoitteesta: Annin Marjatarha, Pyysalontie 278, Kauhava.

Vinkkaa meille suosikkikesäkahvilastasi!

  • Kirjoita lyhyt kuvaus / perustelu, mistä erityisesti pidät kahvilassa ja miksi muidenkin kannattaisi siellä piipahtaa.
  • Max. tiedoston koko: 16 MB.
    Huomioithan, että liittämällä kuvan annat meille siihen julkaisuluvan. Liitäthän vain itse ottamiasi kuvia.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
4.6/5 - (9 votes)

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset