Article image
Raikkaat pastellisävyt ovat lunastaneet paikkansa kevätmuodissa.
Mainos

19.05.2020
Terveys ja hyvä elämä

Kevätmuoti palauttaa pastellivärit katukuvaan

Teksti: Jaakko Jokela
Kuvat: Gina Tricot

Kevätmuoti ilahduttaa raikkailla väreillään. Keväällä naiset pukevat päälleen pastellivärejä ja esimerkiksi beigeä sekä vihreää.

Tämän kevään suosikkivärejä naisten vaatteissa ovat pastellivärit sekä maanläheiset värit, esimerkiksi beigen sekä vihreän eri sävyt.

– Tulossa on myös rohkeampia värejä, esimerkiksi turkoosin ja pinkin eri sävyjä. Lisäksi keväällä nähdään upeita värikkäitä printtejä, kuten ihania kukkakuoseja, kertoo Gina Tricotin aluepäällikkö Nina Granqvist.

Keväällä denim-asut ovat isosti esillä. Farkkuihin sekä farkkuhameisiin yhdistetään rohkeasti erilaisia denim-yläosia.

– Naisellinen tyyli näkyy esimerkiksi ihanissa tunikoissa, hameissa ja mekoissa sekä romanttisissa kukkaprinteissä. Lisäksi luvassa on ihania frilli-helmoja sekä puhvihihoja, Granqvist sanoo.

kevätmuoti

Värikkäät laukut ja tyylikkäät aurinkolasit

Keväällä ihania mekkoja käytetään niin arki- kuin juhlapukeutumisessa. Myös värikkäät kukkaprintit sekä pellavaiset materiaalit ovat suosittuja kesää kohti mentäessä.

– Tänä keväänä mom jeansit ovat suuressa suosiossa ja valikoimastamme löytyykin niitä useissa eri malleissa ja väreissä, Granqvist kertoo.

Kevään trendeihin kuuluu myös näyttäviä asusteita, kuten tyylikkäitä aurinkolaseja, upeita värikkäitä laukkuja sekä katseita kiinnittäviä hiuspantoja ja koruja.

– Esimerkiksi kirkkaan värinen laukku voi olla koko asun keskipiste ja toisaalta asusteita saa myös yhdistellä rohkeasti, Granqvist vinkkaa.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
1/5 - (1 vote)

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset