Article image
Polyrottingin suosio näkyy terassi- ja puutarhakalusteiden valikoimassa. Mallistot ovat laajentuneet ja vaihtoehtoja on paljon erilaisia.
Mainos

17.06.2020
Koti ja asuminen

Polyrottinki on POP

Teksti: Jaakko Jokela
Kuvat: Jenna Koivisto

Terassi- ja puutarhakalusteissa helppohoitoinen sekä kestävä polyrottinki on selvä ykkönen.

Kuluva kevät on ollut poikkeuksellinen monella tapaa ja se on näkynyt myös terassi- ja puutarhakalusteiden myynnissä.

– Yleensä kovin myynti on ollut heinäkuussa, mutta nyt kotoilu ja kaunis kevät ovat aikaistaneet kesäkalusteiden kysyntää. Ihmiset ovat pari kuukautta olleet kotona ja haluavat panostaa ulkokalusteisiin entistä enemmän. Monien kalusteiden kysyntä on ollut hurja, joten kaikkia malleja ei riitä syksyyn saakka, sanoo Maskun Kalustetalo Oy:n aluepäällikkö Petteri Okkonen.

Masku Ideapark
Maskun Kalustetalo Oy:n aluepäällikkö Petteri Okkosella on ollut kiireinen kevät. Terassikalusteet ovat tehneet hyvin kauppansa.

Maskun ulkomyymälä sijaitsee Ideaparkin kaupungin puoleisessa päädyssä. Aluetta ja tarjontaa silmäillessä huomaa, että polyrottinki on tämän hetken kärkituote terassi- ja puutarhakalusteissa.

– Kun polyrottinki tuli markkinoille, niin puukalusteiden kysyntä väheni selvästi. Polyrottinkikalusteet ovat monivuotisia, säänkestäviä ja kaikista tärkeimpänä huoltovapaita. Sohvat ovat myös erittäin mukavia istua, Okkonen sanoo.

Uutta designia

Aikaisempina vuosina polyrottinkikalusteet olivat hyvin samannäköisiä, mutta nyt markkinoille on tullut yhä enemmän erilaista designia. Osa tyyliltään kevyemmistä
kalusteista voisi sopia jopa sisäkäyttöön.

– Mallistot ovat laajentuneet ja vaihtoehtoja on tosi paljon erilaisia. Ihmiset haluavat
isustaa myös ulko- ja terassitiloja, joten malliston täytyy vastata kysyntään, Okkonen painottaa.

Maskun mallistosta löytyy muun muassa suosittu Mode-sarja, josta on valittavana kaksi eri väriä.

– Mode-sarjassa on laaja valikoima eri kokoisia sohvia, tuoleja, pöytiä ja raheja. Tähän voi yhdistää hyvin myös ruokaryhmän. Moden pehmusteissa on vettä ja likaa hylkivä Allweather-pinnoite, joka lisää helppohoitoisuutta. Lisäksi istuintyynyissä on duo-täyte, jolloin tyynyä kääntämällä voi valita pehmeämmän tai jämäkämmän istuimen.

Terassi- ja puutarhakalusteiden lisäksi Maskun kesävalikoimaan on tullut muun muassa sähköpotkulautoja, Fatbike sähköskoottereita, sup-lautoja ja isoja jenkkityylisiä poreammeita.

– Maskun tavoitteena on tarjota isoilta kesäpihoilta Suomen laajin valikoima puutarhakalusteita edullisimpaan hintaan, Okkonen päättää.

Designia moneen makuun.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
1/5 - (1 vote)

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset