Article image
Viereinen Tamronpuisto tuo Sacherin asukkaille luonnon lähelle.
Kaupallinen yhteistyö

20.04.2023
Koti ja asuminen

Huoletonta asumista luonnon helmassa lähellä keskustan vilskettä

Teksti: Saara Tuomela
Kuvat: Jenna Koivisto ja YIT

Auringonsäteet osuvat rakenteilla olevaan uuteen taloyhtiöön, Vaasan Sacheriin. Kevään edetessä vehreys leviää Sacherin vieressä olevaan Tamronpuistoon ja herättää sen eloon.

YIT on Suomen suurin asuntorakentaja, joka toteuttaa laadukkaita koteja yli 100 vuoden kokemuksella.

Vaasassa YIT rakentaa uutta Paakarinpuiston korttelia halutulle Vöyrinkaupungin alueelle. Kortteliin on noussut jo viisikerroksinen Vaasan Sacher, jonka arvioitu valmistuminen on vuoden loppuun mennessä.

Vaasan Sacher, YIT

Vaasan YIT:n myyntineuvottelija Jaana Dahl kertoo, että Sacherin asunnot on suunniteltu kaikenlaisille asukkaille kaikkiin elämäntilanteisiin.

— Ensi- tai sijoitusasunnoksi sopivat yksiöt ja kaksiot, kun taas kompaktit kolmiot sopivat hyvin pariskunnalle ja toimivat erittäin hyvin myös pienelle perheelle tai miksei myös sinkulle, joka haluaa enemmän tilaa.

Valoa ja raikkautta

Vaasan Sacheriin valmistuu yhteensä 50 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 24 neliöstä 60,5 neliöön.

Sacherissa on monipuolinen valikoima erilaisia pohjaratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin.

— Käytämme paljon aikaa pohjien suunnitteluun, jotta asunnot ovat toimivia. Varmistamme, että usein kaivattua säilytystilaakin löytyy, Dahl kertoo.

YIT:n myyntineuvottelija Jaana Dahl
YIT:n myyntineuvottelija Jaana Dahl takaa, että Sacherista löytyy sopiva koti kaikenlaisille asukkaille moniin eri elämäntilanteisiin.

Sacherin myymättömiin asuntoihin YIT on valinnut raikkaat, harmoniset ja vaaleat sisustusteemat, joihin on helppo yhdistää asukkaan oma sisustustyyli. Teemat vaihtelevat kerroksittain, joten jokaisen makuun löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Asunnoissa on vesikiertoisiin kattopaneeleihin perustuva lämmitys- ja viilennysjärjestelmä, joka takaa tasaisen ja vedottoman sisälämmön. Järjestelmä on äänetön ja energiatehokas, eikä sen ansiosta tarvita pattereita.

Katso kuvat eri teemoista!

— Patterittomuus lisää sisustusmahdollisuuksia ja vaihtoehtoja kalusteiden sijoittelulle. Lisäksi se mahdollistaa isot ikkunat, joista tulvii valoa asuntoihin.

Vieressä olevan vehreän Tamronpuiston lisäksi luonnosta ja ulkoilmasta pääsee Sacherissa nauttimaan tilavalle lasitetulle parvekkeelle, joka on jatkumoa kodin oleskelutiloille. Osassa asuntoja tunnelmaa luo ranskalainen parveke.

Vaasan Sacher, YIT

Elä huolettomasti

Sacherissa voi viettää huoletonta elämää. Uudiskohteessa saa nauttia modernista talotekniikasta kaiken ollessa uutta ja toimivaa.

— Uudiskohdetta hankkiessa asumisen kustannuksia on helpompi arvioida vuosiksi eteenpäin, sillä kalliit taloyhtiön remontit voi unohtaa.

Tamronpuisto

Sacher seisoo omalla tontillaan, joten huolta ei tarvitse kantaa myöskään tonttivuokran korotuksista.

— Sijoittajalle uudiskohteesta tekee houkuttelevan uusien asuntojen kysyntä vuokramarkkinoilla sekä verotukselliset tekijät, Dahl jatkaa.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
4.5/5 - (11 votes)

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset