Article image
Promoottori Kalle Keskinen iloitsee ratatapahtuman paluusta.
13.07.2022
Blogi / Tapahtumat ja matkailu

Suomen ainoa Race & Rock -festivaali Seinäjoen Vauhtiajot palaa tänä vuonna omiin mittoihinsa!

3.5/5 - (8 votes)

Suomen suurimmassa Motor Showssa mukana mm. kaikki katuradan SM-luokat, The Grand Turismo, V8 Thunder, Legends Festivaali sekä lentonäytös. Rock -osiossa Vauhtiajoissa esiintyy kotimaiset kärkinimet, kuten Apulanta, Tehosekoitin, The Rasmus, Haloo Helsinki!, Sanni sekä Ellinoora.

Jo 19-kertaa järjestettävät Seinäjoen Vauhtiajot palaa omiin mittoihinsa, aivan kuten vuonna 2019, jolloin rikottiin kävijäennätyksiä.

Sen jälkeen korona vei järjestämismahdollisuudet niin, että katurata -kilpailupuoli on ollut kokonaan poissa sen ajan ja Vauhtiajojen musiikkipuolta on järjestetty evakossa Lakeuden Puistossa elokuussa, asiakkaiden pyynnöstä.

– Täytyy kyllä sanoa, että ei toista ilman toista! Meidän brändiimme kuuluu se, että ollaan Race & Rock -festivaali, kumpikaan osasto ei voi jäädä pois.

Nyt onneksi palataan omaan kokoluokkaan ja on hieno tehdä ratapuolella Etelä-Pohjanmaan Urheiluautoilijoiden kanssa yhteistyötä! He ovat saaneet 2 vuotta pitää lomaa Vauhtiajoista, kun ei ole kisoja ollut, joten virtaa riittää kuulemma.

Radalle saatiin kasaan hyvä paketti; SM-rataluokat sekä monipuolinen näytösajo -ohjelmisto sekä taivaalle lentokoneita.

Täytyy kyllä sanoa, että ei toista ilman toista! Meidän brändiimme kuuluu se, että ollaan Race & Rock -festivaali, kumpikaan osasto ei voi jäädä pois.

Festivaalipuolella meillä ei ole koskaan ollut noin kovaa ohjelmistoa, mukana myös erikoisuuksia: Tehosekoitin palaa Seinäjoelle 19-vuoden tauon jälkeen, eivätkä ole tulossa kuulemma takaisin enää, joten kannattaa se huomioida. Omasta mielestä festivaalien avauspäivänä torstaina on kovin kattaus, (makuasia, josta ei voi kiistellä) lavalla nähdään mm. Tehosekoitin sekä toiset hurjat Heinolasta eli Apulanta, sitten Klamydia, Teflon Brothers, Neljä Ruusua jne. Muina päivinä löytyy myöskin kovia nimiä, kuten Haloo Helsinki!, Sanni, Ellinoora sekä J. Karjalainen.

Kokonaisuudessaan paketti on niin hyvä, kun se vaan voi olla! Kivana yllätyksenä lipun ostaneille jaetaan kesän aurinkoisimpana viikonloppuna Havaijilainen lei-kukkaseppele kaulaan tuomaan aurinkoista fiilistä ja pilkettä silmäkulmaan.

Tästä tulee hyväntuulinen festivaali, ja tämän jälkeen on hyvä lähteä rakentamaan Vauhtiajot -festivaalin 20-vuotisjuhlia ensi vuodelle. Sitä tässä mietin, että miten on mahdollista, että jo 20-vuotta täyttävän tapahtuman henkilökunta on kuitenkin niin nuorta… mutta niin se vaan on, Kalle vinkkaa.

Tervetuloa huomenna alkaviin Seinäjoen Vauhtiajoihin, juhlitaan nyt täysillä, kun meillä on siihen lupa!

Kalle Keskinen
promoottori
Loud’n Live Promotions Oy

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
3.5/5 - (8 votes)

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset