Article image
G Hotelsin myynti- ja markkinointipäällikkö Marjut Rothovius esittelee hotelli Vallonian uusia upeita konferenssitiloja.
Kaupallinen yhteistyö

24.05.2024
Tapahtumat ja matkailu

Perhehotelli elää vierailijan mukana 

Teksti: Harri Puhakainen
Kuvat: Sami Peltoniemi ja G Hotels

Joskus itsepalvelukulttuurissakin on ihanaa nauttia hyvästä palvelusta. Siitä pienet perhehotellit pitävät kiinni ja sillä ne elävät.

Kesälomakausi on alkamassa pitkän talven ja viiltävän kylmän kevään jälkeen. Matkailualan majoittajille kesälomakausi on tärkeää aikaa riippumatta siitä, kuinka paljon ne keräävät työmatkailijoita muina vuodenaikoina. 

─ Yritämme palvella parhaamme mukaan niin työmatkailijoita ja heidän monipuolisia tarpeitaan, kuin lomailijoita, joiden kiinnostukset ovat taas ihan eri asioissa, G Hotelsin myynti- ja markkinointipäällikkö Marjut Rothovius muistuttaa. 

Hotel Astor on Vaasan keskustassa aivan matkakeskusta vastapäätä. Monet Vaasan nähtävyydet, ostosmahdollisuudet ja ravintolat ovat nurkan takana.

Suuren osan päivittäisistä tai harvemminkin toistuvista asioista saa hoidettua verkon välityksellä. Joskus, esimerkiksi lomalla, on kuitenkin mukava rentoutua ahertamisesta ja nauttia valmiista palvelusta. 

─ Siitä mekin nautimme, tosin työssämme, Rothovius naurahtaa ja luettelee. 

─ Tilaamme majoittujillemme teatteri- tai konserttiliput, järjestämme pysäköinnin ja tarvittavan liikkumisen, varaamme pöydät ruokailuille sekä selvitämme mistä löytyy apua odottamattomiin vaikeuksiin. 

Kokouksia ja vapaa-aikaa 

Yöpyminen muualla kuin kotona liittyy aina joko työhön tai vapaa-aikaan. Mustasaaren Sepänkylässä oleva hotelli Vallonia on investoinut merkittävästi molempiin. 

─ Uudisrakennuksen alakerrassa on Mustasaaren pian valmistuva uimahalli monine eri altaineen sekä meidän mahtavat jopa 150 henkilön yhtenäiset kokousmahdollisuudet. 

Hotel Red & Green on paikallisten makuelämysten kohtauspaikka keskellä Närpiön keskustaa.

Vallonia on ollut pitkään suosittu majoituspaikka työmiehille, urheilujoukkueille sekä myös erilaisille juhlavieraille. 

─ Hotel Vallonian uutuuttaan tuoksuva yhdeksän tilan kokouskeskus ja 21 lähes korkkaamatonta huonetta tarjoavat mahtavan ympäristön niin työnteolle kuin rentoutumiselle, Rothovius huudahtaa. 

Ainutlaatuisia rakennuksia 

Neljän perhehotellin yhteisenä takuuna on laadukas palvelu. Siihen G Hotels panostaa aamuvarhaisesta yön viimeisiin tunteihin. 

─ Voit nauttia herkullisista lounaista hotellien ravintoloissa, shoppailla tai rentoutua kesäterassilla nauttien virkistävistä juomista ja upeista maisemista, vuokrata polkupyörän ja tutustua ympäröivään luontoon. Ja kun päivä alkaa väsyttää, voit yöpyä mukavasti ja kotoisasti hotellissamme, Rothovius vakuuttaa.  

Hotel Kurikka Kyrönjoen rannassa on tunnettu upeasta ravintolasta, lounaista ja kokouksista.

Hotel Kurikka Kyrönjoen rannassa on tunnettu upeasta ravintolasta, lounaista ja kokouksista. Hotellissa on 35 hotellihuonetta ja ravintolaan mahtuu isokin kokous tai juhla. Harvan hotellin terassilla Pohjanmaalla voi nauttia jokimaisemista.  

Hotel Astor on Vaasan keskustassa aivan matkakeskusta vastapäätä. Monet Vaasan nähtävyydet, ostosmahdollisuudet ja ravintolat ovat nurkan takana. Kaikki huoneet ovat erilaisia ja monessa niistä on oma sauna.  

Hotel Red & Green on paikallisten makuelämysten kohtauspaikka keskellä Närpiön keskustaa. Hotellissa on yllättävän paljon saman katon alla; ravintola, 30 hotellihuonetta, saunaosasto, auditorio, vaihtuva taidenäyttely, elokuvateatteri sekä monimuotoiset kokoustilat.  

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset