Article image
Seinäjoen Tangomarkkinoiden uusi toimitusjohtaja Pasi Ojala kirjoittaa tuntemuksistaan Tangomarkkinoiden 2022 alla. Kuva: Matti Hautalahti.
28.06.2022
Blogi / Tapahtumat ja matkailu

Tapahtumia teitä varten nyt ja tulevaisuudessa

4.4/5 - (9 votes)

Tapahtumia on odotettu kuin kuuta nousevaa. Moni meistä kaipaa livemusiikkia, tanssia, sosiaalisia kohtaamisia – tätä kaikkea, jota ilman olemme olleet enemmän tai vähemmän reilun kahden vuoden ajan.

Osa meistä silti miettii, uskaltaako tai viitsiikö lähteä, mikä tämäkin on täysin ymmärrettävää. Toiset lähtevät ja toiset eivät. Näin se varmasti kesällä -22 menee. Uskonkin, että joitakin tapahtumista elvytetään pandemian jälkeen vuosi, kaksi tai jopa kolme.

Seinäjoki – tapahtumien kaupunki. Näin on puhuttu vuosia ja näin puhutaan toivottavasti tulevaisuudessakin. Meillä on kaupungin kokoon nähden huima määrä hienoja tapahtumia. Provinssi, Tangomarkkinat, Vauhtiajot, Solar Sound sekä useita tapahtumia OmaSp stadionilla kesän aikana ja kaikki muut päälle, huh!

Meillä on kaupungin kokoon nähden huima määrä hienoja tapahtumia.

Tapahtumien merkitys Seinäjoen kaupungille on suuri. Merkittävyyttä voi pohtia vaikka lähtemällä ”merta edemmäs kalaan” ja miettiä, mitä Porin kaupungille tarkoittaisi, jos Pori Jazz loppuisi. Tai mitä Savonlinnalle merkitsisi, jos Oopperajuhlat loppuisivat. Näin ainakin itse hahmotan tapahtumien tärkeyden ja merkityksen laajemmin. Ollaan ylpeitä tapahtumista, joita meillä on.

Olen nyt puolitoista vuotta ollut Tangomarkkinoiden kipparina sen jälkeen, kun tapahtumalle haettiin toimitusjohtajaa kehittämään ja uudistamaan tapahtumaa. Voin kyllä rehellisesti sanoa, että on aika haastava paikka. Niin paljon asioita, niin paljon historiaa, niin paljon mielipiteitä, niin paljon vihaa ja niin paljon rakkautta. Olen viihtynyt hyvin ja toivonkin, että saan tehdä sitä kehittämistä ja uudistamista pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Se, mikä itselle tuli selväksi aika piankin, kun tässä toimessa aloitin on, että meillä on yksi Suomen legendaarisimpia tapahtumia ja tapahtumabrändejä. Myös Tangomarkkinoiden tunnettuus on edelleen huippuluokkaa. Matka on alussa. Paljon asioita tehty ja hyvää saatu aikaan. Koneet on vasta nyt käynnistetty ja lähdetään hitaasti, mutta varmasti kääntämään venettä uusille vesille.

Tapahtumien menestymisen elinehtona on loistavat yhteistyökumppanit. Meillä Tangomarkkinoilla on mahtavia yhteistyökumppaneita – kiitos, että olette! Tärkeimmät kumppanit olette kuitenkin te: lipunostajat eli meidän asiakkaamme. Teille me tapahtumantekijät tehdään tapahtumia. Me teemme parhaamme, että tapahtumat olisivat vielä tulevaisuudessakin elossa ja te saisitte niistä nauttia.

Tervetuloa Tangomarkkinoille 6.-10.2022!

Parahin terveisin,
Pasi Ojala
toimitusjohtaja
Seinäjoen Tangomarkkinat Oy

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
4.4/5 - (9 votes)

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset