Article image
Seinäjoen matkakeskuksen päädyssä sijaitsevan Kirsi Parvi omistaman Alusasut Justihi Eikä Melekehen -liikkeen liivivalikoimista löytyy niin mallin kuin hinnan puolesta jokaiselle sopiva vaihtoehto.
Kaupallinen yhteistyö

25.11.2021
Terveys ja hyvä elämä

Jokaista kurvia kunnioittaen

Vaikka liikepaikka on vilkasliikenteinen, pystyy Alusasut Justihi Eikä Melekehen -liikkeessä rintaliiviostokset tekemään kaikessa rauhassa.

– Asiakkaat tykkäävät siitä, että meille on helppo tulla. Täällä saa kokeilla eri tuotteita niin paljon ja niin pitkään, että omanlaiset varmasti löytyvät, yrittäjä Kirsi Parvi Alusasut Justihi Eikä Melekehen -liikkeestä sanoo.

Yli kymmenen vuotta alusasualalla ollut Parvi tietää mistä puhuu. Viimeisen kolmen vuoden ajan perspektiiviä on kertynyt kivijalkamyymälän lisäksi myös kahden pop up -myymälän kautta. Hän kiertää säännöllisesti niin omassa kuin naapurimaakunnissakin.

– Meillä eletään asiakkaiden rinnalla elämän kaikissa vaiheissa. Välillä nauretaan ja välillä melkeinpä itketään.

Liivejä ja alusvaatteita haetaan häistä hautajaisiin, imetykseen, leikkauksien jälkeisiin muutoksiin ja vaikka minkälaiseen arkeen.

– Meillä on maakunnan laajin naisten alusasuvalikoima. Perusvärit ovat jatkuvasti musta, ihonväri ja punainen, ja kausittain tulee paljon muita värejä, Kaikkiaan valikoimissamme on tuotteita 20:lta eri valmistajalta, Parvi toteaa.

Alusasut Justihi Eikä Melekehen

Rintaliivien pitää pysyä itsekseen paikoillaan

Asianmukaiset liivit vaikuttavat niin naisen ryhtiin, vaatteiden istuvuuteen kuin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

– Kun liivit ovat oikeanlaiset, ne ovat itsekseen paikoillaan. Niitä ei tarvitse erikseen ajatella, Parvi kiteyttää.

Sama liivi ei välttämättä palvele määräänsä pidempään. Monesti myös liivin kantajan mieli muuttuu elämänmatkan varrella. Parvin mukaan suomalaisnaiset voisivat vaihtaa liivinsä useammankin.

– Liivien käyttöikä vaihtelee. Arkiliivejä kannattaa olla useammat ja oikealla hoidolla niitä voi käyttää puolesta vuodesta vuoteen. Parvi sanoo.

Parvi muistuttaa, että laadulla on aina omat etunsa. Erikoisliikkeiden valikoimista sitä löytyy jokaiselle.

– Moni asiakas pidättäytyy aina samassa laatumerkissä mihin on tykästynyt. Osa asiakkaista ei tiedä edes liiviensä kokoa meille tullessaan, mutta hekin saavat meiltä mieleisensä, istuvat alusasut, Parvi tähdentää.

Katso kuvakarusellin kuvat!

Lisäosat hyvä täydentäjä

Proteesiliivien ostajia liikkeessä käy lähes päivittäin.

– Valikoimistamme löytyy lisäksi sportti- ja imetysliivejä, edestä aukeavia liivejä sekä uimapukuja, bikineitä ja yöasuja. Myös muotoilevia tuotteita on laaja valikoima.

Liiveihin on monenlaisia lisävarusteluosia kuten olkainlevikkeet, vartalonympäryksen jatkopalat, ihoteipit, silikoniolkaimet, toppaukset, nännikukat…

Kaupan tiloissa järjestettävissä naisten illoissa henkilökunta neuvoo liivien ja muiden alusasusteiden hankinnoissa.

Alusasut Justihi Eikä Melekehen

Miehetkin usein asialla

Alusasuliikkeeseen piipahtaa tavan takaa myös miesasiakkaita. Heidän ostoslistoillaan on nykyään lähinnä lahjakortteja. Omaan käyttöön miehille löytyy bambuboksereita ja silkkivillakalsareita.

– Tavaraostoksia tehdessään miehet turvautuvat alusasuja helpommin yöasuihin. Tykättyjä lahjoja ne ovat molemmat, Parvi lisää.

Katso kuvakarusellin kuvat!

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
4.4/5 - (5 votes)
Artikkeliin liittyviä hakusanoja
alusasuliike alusasut alusvaatteet rintaliivit Seinäjoki

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset