Article image
K-Rauta Seinäjoen myyjät Eeva Latva-Koivisto, Riitta Rajala, Jenni Syrjälä ja myymäläpäällikkö Juuso Purola ottavat asiakkaat iloisesti vastaan myymälässä ja ovat valmiita auttamaan asiakkaita onnistumaan.
Kaupallinen yhteistyö

22.03.2024
Koti ja asuminen

Kotiunelmia toteuttamassa

Teksti: Saara Tuomela
Kuvat: Jenna Koivisto

Suunnitteletko remonttia tai onko sinulla jo remontti käynnissä? K-Rauta Seinäjoki tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut ja tuotteet sujuvaan remontointiin.

Oli kyseessä sitten pieni tai iso remontti, K-Rauta Seinäjoki auttaa tekemään remonttihaaveistasi totta. Alan rautaiset ammattilaiset ovat tukenasi koko remontin ajan.

Remontti
Jenni Syrjälä kertoo, että K-Raudalla on laaja materiaalivalikoima, josta löytyy sopivat tuotteet jokaiseen makuun.

─ Tehtävänämme on auttaa asiakasta onnistumaan. Meiltä löytyy osaaminen, tuotteet sekä palvelut kotiunelmien toteuttamiseen, K-Rauta Seinäjoen kauppias Arttu Heikkilä vakuuttaa.

K-Rauta tarjoaa remonttiasiakkailleen laajan kattauksen palveluita. Tarjolla on esimerkiksi remonttineuvontaa, suunnittelupalveluita, veloitukseton peräkärryn lainaus sekä kuljetus- ja keräilypalvelut.  

remontti
Eeva Latva-Koivisto esittelee K-Raudan omaa Cello-keittiötä, jonka kalusteet ovat laadukkaita ja hintalaatusuhde kohdallaan.

Helppo ja huoleton remontti

K-Raudan Parempi Remppa on asiakastoiveiden pohjalta luotu palvelukokonaisuus. Erilaisten palveluiden avulla varmistetaan sujuva ja helppo remontti asiakkaalle.

K-Raudassa kaikki on tehty mahdollisimman helpoksi remonttiasiakkaille. Projektia helpottamaan voi valita avuksi esimerkiksi tavaroiden ennakkokeräyksen tai kotiinkuljetuksen. Apukäsiä on tarjolla myös kokoamis- ja asennuspalvelun muodossa.

Seinäjoen K-raudasta löytyy kaikki tarvittava toimivaan kylpyhuoneeseen, Juuso Purola kertoo.

─ Remonttiasiakkaaksi voi liittyä helposti käymällä myymälässämme. Asiantuntijalle voi varata ajan myös verkossa. Teemme ensin asiakkaan kanssa alkukartoituksen ja tutustumme hänen projektiinsa. Palvelut ja edut räätälöidään projektikohtaisesti, Heikkilä vinkkaa.

Remonttiasiakkaalla on käytössään omamyyjä koko remontin ajan. Asiakas voi olla huoletta, sillä yhdessä ammattilaisen kanssa projekti on hallinnassa alusta loppuun.

remontti
Riitta Rajalan mukaan tapetti tuo kotoisuutta ja lämpöä asuntoon. K-Raudan kattavasta tapettivalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen kotiin.

─ Olemme ammattitaitoinen ja luotettava kumppani, jota ajaa intohimo rakentamiseen. Ystävällisellä palvelulla ja sujuvalla asioinnilla mahdollistamme unelmiesi toteutumisen. Olemme täällä sinua varten, Heikkilä lupaa.

Apua isoihin ja pieniin projekteihin

K-Rauta Seinäjoen myymäläpäällikkö Juuso Purola kertoo, että remonttien koot vaihtelevat hyvin paljon, pienestä nikkaroinnista aina omakotitalon rakentamiseen asti.

─ Usein asiakkaat etenevät projekteissaan pala kerrallaan. Ensin rakennetaan talo, sitten terassi ja myöhemmin vielä autotalli. Me pystymme auttamaan asiakasta niissä jokaisessa vaiheessa, Purola sanoo.

K-Rauta Seinäjoen henkilökunnan yhteisenä tavoitteena on toteuttaa asiakkaiden kotiunelmat.

K-Raudan laajasta valikoimasta löytyy laadukkaat tuotteet niin rakentamiseen, kodin sisustamiseen kuin ulkotilojen toteutukseenkin. Oli kyseessä sitten keittiö-, kylpyhuone- tai kattoremontti, K-Raudalta löytyy kaikki tarvittava.  

─ Meidän työntekijöillämme on erilaisia supervoimia. Toiset tuntevat paremmin keittiöt, toiset kylpyhuoneet ja joillain on silmää sisustusratkaisuihin. Koko henkilökuntaa kuitenkin yhdistää intohimo asiakkaiden unelmien toteuttamiseen, Heikkilä kertoo.

K-Rauta Seinäjoen työntekijät auttavat asiakkaita onnistumaan muun muassa materiaalivalinnoissa.

K-Raudan henkilökunnan lisäksi asiakkaiden kotiunelmia on toteuttamassa laaja paikallinen yhteistyökumppaniverkosto.

─ Yhdessä ammattilaisten kanssa pystymme mahdollistamaan vaativienkin projektien onnistumisen.

Keitä me olemme?

Kauppiaspari Arttu ja Päivi Heikkilä aloittivat kauppiasuransa vuonna 2020 K-Rauta Kauhajoella. Seinäjoen ja Lapuan K-Rautojen kauppiaina he ovat olleet lokakuusta 2022 alkaen.

Artulla on vankka tausta rakennusalan myynnin ja myynnin johdon tehtävistä, niin rautakaupoissa kuin myös valmistaloteollisuudessa. Päivi puolestaan on aikaisemmassa ammatissaan toiminut hoitoalalla.

Monipuolisen osaamisen turvin kauppiaspari on yhdessä edennyt uralla ja kohtaa luottavaisena uudet haasteet. Tärkeimpänä Heikkilät kokevat tyytyväiset asiakkaat, joiden kotiunelmia he saavat olla mukana toteuttamassa.

Seinäjoen ja Lapuan K-Raudat palvelevat sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita. Alan parhaat ammattilaiset, kattava valikoima sekä asiakaslähtöiset palvelut takaavat projektien onnistumisen.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
5/5 - (9 votes)

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset