Article image
14.12.2019
Tapahtumat ja matkailu

Joulupukki hei, kävisikö tällainen lahjaidea?

Lahjaidea vielä pohdinnan alla ja joulu lähestyy? Tässä lista elämyksiä ja nautintoja vaikkapa hyvän ystävän lahjaa varten!

Teatterilahjakortti

Maakuntien kaupunginteatterit tarjoavat taas ensi vuonna monipuolisen kattauksen. Omansa löytävät niin lapsiperheet kuin musikaalien, farssien tai puhenäytelmienkin ystävät. Lahjakortin käyttöajankohdan pystyy valitsemaan monesti itse.

Maatilavierailu.

ProAgria tietää ne maatilat, jotka ovat halukkaita ja joilla on mahdollisuus esitellä yritystään. Aina kannattaa tutustua lampaisiin ja lehmiin!

Tämä on mainos. Juttu jatkuu mainoksen jälkeen.
Mainos päättyy

Hyvinvointia

Lahjakortti hierontaan, kosmetologille, parturille tai muuhun lahjan saajan suosimaan hyvinvointihoitoon ei mene ikinä hukkaan. Kun hoitoajankohdan voi valita itse, menee lahja taatusti toteen.

Tarvikkeita

Onko ystäväsi innokas käsityöläinen? Kurssilahjakortti tai tarvikepaketti on silloin oikea valinta. Tarvikepaketeista löytyy niin käyttö- kuin koriste-esineitäkin.

Ravintoa

Ruoka on hyvää! Pikaruokalan lahjakortti tai lahjakortti gourmet-ravintolaan, kaikki kelpaa.

Maalattu taulu

Haluaistiko ripustaa tutusta maisemasta tai rakkaasta ihmisestä tai rakkaasta lemmikistä maalatun taulun omalle seinällesi? Ystäväsikin voisi haluta. Oletettavasti juuri tuollaiselle taululle voi täydeltäkin seinältä vielä tilaa löytyä.

Lukemista

Useille eri alojen harrastajille löytyy ikioma lehti. Vuositilaus ilahduttaa joulun lisäksi pitkin seuraavaa vuotta.

Muuta lukemista

Kirja, ja nykyään myös äänikirja, on takuuvarma vaihtoehto. Varsinkin jos tietää lahjottavan lukumaun. Vaikka eihän lukukokemuksen laajentaminenkaan pahasta ole.

Itse tehtyä

Jos itse harrastat askartelua, kokkausta tai muita käden taitoja, ilahduta ystävääsi itsetehdyllä lahjalla. Tiedostava lahjansaaja osaa takuulla pakettinsa sisältöä arvostaa.

Herkuttelu sallittu

Tiedät hyvin mitä ystäväsi napostelee… Takuuvarma hankinta on kunnon annos suosikkisuklaata tai muuta herkullista suosikkisyötävää. Jouluna kaikki on sallittua!

Seuraavalle joululle

Kuuntele ystävääsi läpi vuoden tarkalla korvalla ja poimi siltä täsmävinkkejä lahjan hankintaan.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
Artikkeliin liittyviä hakusanoja
Joulu joululahja

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset