Article image
Vaasalainen outlet-myymälä vetää puoleensa matkailijoita myös muista kaupungeista.
Kaupallinen yhteistyö

19.10.2019
Koti ja asuminen

Kirpparin ja outletin yhdistelmä Combo houkuttelee monipuolisuudellaan

Teksti: Laura Helin
Kuvat: Laura Helin ja Sanna Saari

Combon Outlet-myymälässä myydään sisustustavaraa, joka täydentää mukavasti samassa tilassa olevan kirpputorin tarjontaa. Yhdistelmä houkuttelee myös monipuolisesti asiakkaita.

Tom Berg, Sanna Saari ja Andreas Berg
Comboliinan toimitusjohtaja Tom Berg, Combon myymäläpäällikkö Sanna Saari ja Combon omistaja Andreas Berg tekevät tiivistä yhteistyötä myymälöiden välillä.

– Meille tärkeintä on hyvä fiilis, kuvailee Combon omistaja Andreas Berg, joka mieluummin kutsuu itseään joukkueen jäseneksi kuin johtajaksi. Vieressä joukkueen kapteeni, myymäläpäällikkö Sanna Saari, nyökyttelee hymyillen.

Lentokentän läheisyydessä sijaitseva Combo on nimensä mukaisesti kombinaatio outlet-myymälästä ja kirpputorista. Outlet-myymälä on monipuolisuudeltaan yksi Pohjoismaiden johtavista myymälöistä.

Combossa riittää kävijöitä kasvavissa määrin vuodesta toiseen huolimatta välimatkastaan keskustaan. Myymälän salaisuus piilee siinä, että hyllyistä löytyy sellaista bränditavaraa, johon jokaisella asiakkaalla on varaa.

Koti on ihmisen lepopaikka ja on tärkeää, että kaikki voivat laittaa sen mieleisekseen hinnasta riippumatta.

– Minua ilahduttaa nähdä ihmisten poistuvan täältä mukanaan laadukasta sisustustavaraa. Koti on ihmisen lepopaikka ja on tärkeää, että kaikki voivat laittaa sen mieleisekseen hinnasta riippumatta, Berg pohtii.

Outletin ja kirpputorin yhdistelmä luo puitteet monipuoliselle tarjonnalle. Kun tulee etsimään tavaraa toiselta puolelta, saattaa parhaat löydöt tehdä toiselta.

– Outletista hyötyvät myös kirpputorin myyjät. Molemmilla puolilla on omat vahvuutensa, jotka vetävät puoleensa omat asiakaskuntansa. Astumalla toiselle puolelle voi yllättyä positiivisesti, Berg toteaa.

Outletin laaja sisustusosasto kattaa monenlaisia kodin tarvikkeita. Mattoja löytyy useissa eri väri -ja materiaalivaihtoehdoissa.

Ekologisuus nousevassa asemassa

Ekologisten tavaroiden suosio on kasvanut viime vuosien aikana, kun ihmiset ovat tulleet tietoisemmaksi luonnonvarojen kulutuksesta.

– Haluamme vastata kysyntään, ja keskittää fokuspistettämme yhä enemmän ympäristöystävällisempään suuntaan, Berg kertoo.

Berg pyrkii tuomaan tarjolle enemmän ekologisia vaihtoehtoja tinkimättä kuitenkaan outletin matalista hinnoista.

– Kierrätystavara on toistaiseksi vielä kallista, mutta pyrimme saamaan myös sitä enemmän myymäläämme. Tällä hetkellä meiltä löytyy esimerkiksi bambuvartisia tiskiharjoja, Berg kertoo.

Laaja valikoima viherkasveja tarjoaa jokaiselle asiakkaalle haluamansa kukat ja kasvit kotia koristamaan.

Sisustusvaihtoehtoja monenlaiseen kotiin

Outletin laaja sisustusosasto kattaa monenlaisia kodin tarvikkeita. Viherhyllyt täyttävät kokonaisen osaston, ja mattoja löytyy useissa eri väri -ja materiaalivaihtoehdoissa.

– Monipuolisuus on vahvuutemme. Meiltä löytyy kukkia, sisustustavaroita, vaatteita ja mattoja. Valikoimamme on niin laaja, että kaikille tulisi löytyä jotakin, Berg kertoo.

Combossa sisutustarvikkeet ovat aseteltu esille niin, että ne luovat mallikokonaisuuksia tavaroiden sommittelusta.

– Kodin sisustus on monelle tärkeä asia, mutta kaikki eivät uskalla lähteä rohkeasti kokeilemaan omista tottumuksista poikkeavia vaihtoehtoja. Meiltä saa inspiraatioita uusiin ratkaisuihin, Berg vinkkaa.

Vaasalaisten oma keidas

Vaasalainen outlet-myymälä vetää puoleensa matkailijoita myös muista kaupungeista.

– Vaalimme tätä keidasta Vaasassa. Kaiken ei aina tarvitse olla pääkaupunkiseudulla, Berg miettii.

Runsaasta asiakasmäärästä huolimatta Combossa hyllyt eivät ikinä loista tyhjyyttään.

– Tavaraa riittää niin paljon, että uskallamme pitää outlet-kylttejä näkyville moottoritielle päin, Berg naurahtaa.

Combo
Lentokentän läheisyydessä sijaitseva Combo on nimensä mukaisesti kombinaatio outlet-myymälästä ja kirpputorista.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
3.8/5 - (9 votes)
Artikkeliin liittyviä hakusanoja
kirpputorit outlet sisutaminen

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset