Article image
Diagnostiikkamekaanikko Mikko Katila huoltaa Toyotat ja muut merkit parinkymmenen vuoden kokemuksella.
Kaupallinen yhteistyö

03.09.2020
Autot ja liikenne

Luottamus avainasiana auton korjaamovalinnassa

Teksti: Johanna Koskiahde
Kuvat: Jenna Koivisto

Kun auton kojelautaan syttyy huollon tarpeesta tai ongelmasta ilmoittava merkkivalo, on tärkeää löytää omalle autolle sopiva korjaamo. Seinäjokinen Autohuolto Seitoy on Toyotan ja Lexuksen merkkihuoltamo, jossa monimerkkikorjaamon ammattitaidolla huolletaan jokainen auto, merkistä riippumatta.

Autojen tekniikan kehittyminen edellyttää korjaamopalvelujen tarjoajilta jatkuvaa kouluttautumista, jotta mekaanikkojen tieto ja taito pysyvät alati kehittyvän tekniikan tahdissa. Merkkikohtaisen erikoistumisen lisäksi useat korjaamot toimivat monimerkkikorjaamoina.

Näin myös seinäjokinen Autohuolto Seitoy Oy, joka on Suomen suosituimman auton Toyotan merkkihuoltoon erikoistunut monimerkkikorjaamo. Yritys on osaaja erityisesti Toyotan ja Lexuksen merkeissä, mutta tarjoaa monipuolisesti autojen huolto- ja korjauspalveluita sekä varaosamyyntiä.

– Monimerkkikorjaamona pystymme huoltamaan laajasti koko autokantaa. Uusien, takuunalaisten autojen osalta suosittelen, että auton arvoa ja kokonaisuutta ajatellen se huolletaan säännöllisesti merkkihuollossa, toimitusjohtaja Arto Valkama sanoo.

Seitoy Arto Valkama
Nopea ja kattava varaosapalvelu on tärkeä osa Autohuolto Seitoyn toimintaa, kertoo toimitusjohtaja Arto Valkama.

Asiakas kohdataan ajan kanssa

Aina auton ongelmien kartoitus ei ole yksiselitteistä. Autohuolto Seitoyn kaltaisen pienen paikallisen yrityksen vahvuus suuriin toimijoihin verrattuna on juuri siinä, että aikaa varataan jokaisen asiakkaan kohtaamiseen. Valkama korostaa, että luottamus on avain onnistuneeseen asiakkuussuhteeseen.

– Meillä asiakaspalvelussa on aina joku vastaanottamassa tulijan. Monesti käy niin, että asiakkaan kanssa käydyn keskustelun myötä autosta paljastuu asioita, jotka ovat asiakasta askarruttaneet, mutta jääneet nostamatta esiin. Keskustelun myötä syntyvän luottamuksen kautta saamme palveltua asiakasta parhaiten, Valkama toteaa.

Antti Niemeltä hoituu myös renkaiden suuntaukset.

Autohuolto Seitoy tarjoaa kattavaa erityisosaamista

Omalle autolle sopivaa korjaamoa haettaessa huomio kannattaa kiinnittää pelkän hinnan sijaan kokonaisuuteen. Kun auton vie oman merkin erikoisosaajille, joiden kokemuksella merkkikohtaiset erityispiirteet paikallistetaan ja viat korjataan nopeammin, huollon kokonaishinta voi tulla muita edullisemmaksi.

– Mekaanikkojemme vuosikymmenten kokemus ja uusin teoriaoppi ovat tehokas yhdistelmä. Autoasi-ketjuun kuulumalla varmistamme lisäksi varaosien nopean saatavuuden. Samoin voimme tarjota asiakkaalle isompien korjausten kohdalla edullisen SVEA-rahoituksen, Valkama sanoo.

Merkkihuollossa tehdään työtä rakkaudesta lajiin.

– Toyota-ammattilaisina haluamme palvella myös niitä asiakkaita, joilla on hallussaan vanha Toyota. Meiltä on mahdollista saada varaosia vaikkapa 60-luvulla valmistettuihin Toyota-autoihin, kertoo Valkama.

Seitoy Oy Jarmo Virtanen
Autohuolto Seitoyn asiakaspalvelussa asiakas kohdataan ajan kanssa. Tiskin takana korjaamopäällikkö Jarmo Virtanen.

Noutopalvelulla huoltoon myös poikkeusaikana

Koronan aiheuttama poikkeusaika tuo omat haasteensa myös auton huoltamiseen. Auton perushuollot on kuitenkin syytä tehdä ajallaan. Erityisesti riskiryhmäläisten kannalta hyvä ratkaisu on auton noutopalvelu, joka kuuluu Autohuolto Seitoyn palveluihin.

– Haemme Seinäjoen alueella asuvan asiakkaan auton, huolehtien korona-vaatimusten mukaisesti hygieniasta. Näin on kontakteja välttäen turvallista huollattaa auto meillä, vinkkaa Valkama.

Autohuolto Seitoy tarjoaa monipuolisesti autojen huolto- ja korjauspalveluita sekä varaosamyyntiä.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
4.4/5 - (19 votes)
Artikkeliin liittyviä hakusanoja
autohuolto autoilu autokorjaamo Seinäjoki

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset