Article image
Vaasalais- yrittäjät Kati Rapo ja Anna Näreaho auttavat Vaasan alueen ihmisiä pysymään liikkeessä.
Kaupallinen yhteistyö

02.11.2022
Terveys ja hyvä elämä

Lykke tarjoaa palvelua paikallisesti

Teksti: Harri Puhakainen
Kuvat: Jenna Koivisto

LYKKEn omistajat ovat huolissaan korona-ajan aiheuttaman liikkumisen vähentymisestä.

Kriisit näkyvät usein ihmisten keskittymisessä tärkeimpiin asioihin. Nykyajan ihmisellä liikkuminen ei tunnu kuuluvan niihin, ainakaan kaikilla.

– Meillä tuo korona-ajan ongelmat näkyvät aivan selvästi. Monien liikkuminen on vähentynyt niin, että uudelleen aloittaminen on melkeinpä tuskaa, Liikuntakeskus LYKKEn yrittäjä Kati Rapo harmittelee.

Lykke liikuntasali Vaasa
Kati Rapo ja Anna Näreaho haluavat tarjota asiakkailleen liikuntasalin, jossa voi olla kuin kotonaan.

Vuonna 2020 lanseerattu LYKKE -brändi täytti hetki sitten 2 vuotta. Rapo ja Anna Näreaho ovat olleet yrittäjinä yli 12 vuotta ja työskennelleet liikunta-alalla yli 13 vuotta. He laajensivat LYKKEn toimintaa juuri perustamalla erityisen naisten salin Kivihakaan vapautuneisiin tiloihin.

– En tiedä olemmeko hullun rohkeita, vai mitä, mutta alati kovenevassa kilpailussa ei auta valittaa, vaan toimia, Näreaho paukauttaa.

– Se on hienoa, että ihmisillä on paljon mistä valita, mitä liikuntaa haluaa harrastaa, Rapo muistuttaa.

Katso kuvakarusellin kuvat!

Palvelu ja iloa arkeen

Ihmisten vapaa-ajan kiihtyvässä kilpailussa kaiken pitää olla mahdollisimman helppoa. Sen ovat myös LYKKEn omistajat huomanneet.

– Me panostamme sillä tavalla, että meillä on henkilökuntaa palvelemassa asiakkaitamme. Joku asiakkaamme ei meitä jatkuvasti tarvitse, mutta tarvittaessa hän varmasti saa henkilökohtaista palvelua, Rapo iloitsee.

Lykke liikuntasali Vaasa

LYKKEn henkilökuntaa on paikalla liikuntakeskuksissa silloin, kun asiakkaita on runsaiten.

– Tässä pääpaikassamme on asiakaspalvelua aulassa maanantaista torstaihin ja naisten liikuntakeskuksessa seitsemänä päivänä viikossa.

– Sen lisäksi me vastaamme jatkuvasti sähköposteihin ja somesta tuleviin viesteihin ja pyyntöihin. Käytännössä päivän aikana tulee todella monenlaista asiakaspalveluun liittyvää kysyttävää eri kanavista. Vaikka ihmiset osaavat hyvin omatoimisesti hoitaa eri asioita, täällä huomaa myös asiakaspalvelun tärkeyden, Näreaho toteaa.

Näreaho kannustaa kaikkia taas aloittamaan itselleen sopivan liikkumisen.

– Kaikille löytyy varmasti sellainen liikuntamuoto ja taso, että liikunta on mukavaa ja siitä tulee hyvä olo sekä liikkuessa, että sen jälkeen.

Lykke liikuntasali Vaasa

Yritykset panostavat

LYKKEssä on huomattu, että yritykset ovat yhä enemmän heräämässä kannustamaan työntekijöitään liikkumaan.

– Meillä on eritasoisia ja erisisältöisiä ryhmiä, joten varmasti kaikille on tarjolla juuri itselle sopivan tuntuista liikkumista, Näreaho kertoo.

Erityisesti kasvava liikuntamuoto on ohjaajan vetämät toiminnalliset ryhmät.

– Ohjaajana nämä ovat erityisen mukavia ryhmiä siinä mielessä, että kaikki puhaltavat yhteen hiileen sen toiminnan osuuden ajan. Sitten levähdetään hetki ja taas tsempataan yhdessä muiden kanssa, Näreaho kuvaa työntekijöiden asennetta ja fiilistä kovankin treenin keskellä.

Liikuntatrendit murroksessa

LYKKEn monipuolisissa tiloissa on moneen muuhun liikuntatilaan verrattuna valoisat ja avarat tilat ja näkymät. Isot ikkunat tuovat luonnonvaloa, mikä auttaa monia liikkujia pinnistelemään ja ponnistelemaan liikuntaa tauon jälkeen aloittaessa tai sitä muiden kiireiden ohella jatkaessa.

– Trendit ovat muuttuneet sillä tavalla, että kehonhuollosta on tullut valtavan suosittua. Aiemmin jyllänneet kovat treenitunnit spinning, bodypump ja bootcamp ovat nyt väistyneet kehonhuolto-, jooga- ja pilatestuntien tultua niiden tilalle.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
4/5 - (5 votes)

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset