Article image
Maailman suurin lentopallotapahtuma Power Cup järjestetään PowerParkin elämysmaailmassa Alahärmässä 9.-12.6.2022.
27.01.2022
Tapahtumat ja matkailu

Power Cup tuo juniorilentopallon harrastajat PowerParkiin kesäkuussa

Teksti: Liina Hautanen
Kuvat: Power Cup

Lasten ja nuorten lentopalloturnaus Power Cupiin odotetaan jopa 10 000 osallistujaa. Juuri nyt meneillään on joukkueiden ilmoittautuminen sekä talkoojoukkojen kokoaminen.

Maailman suurin lentopallotapahtuma Power Cup järjestetään PowerParkissa Alahärmässä 9.–12.6.2022. Lentopalloliiton ja yhteistyökumppaneiden organisoimalla lentopallon junioritoiminnan tapahtumalla on jo yli 30 vuoden perinteet. Tänäkin vuonna tavoitteena on saada mukaan 800 pelaavaa joukkuetta. Suunnittelutyö on käynnissä, vaikka koronatilanne onkin haastava.

Power Cup järjestetään vuorovuosin ympäri Suomea, aina uudessa paikassa. Turnauksen koosta kertovat järjestäjän mukaan muutkin luvut. Päivän aikana pelataan yli 5 000 ottelua 300 kentällä ja pelkästään ruoka-annoksia lämmitetään osallistujille turnauksen aikana yli 50 000. PowerParkissa ruokailujen keskipisteenä toimii tilava Palace Areena.

Joukkueiden ilmoittautumisessa on kaksi päivämäärää, ennakkohinnalla mukaan pääsevät 22.2. mennessä ilmoittautuneet. Toinen ilmoittautumisvaihe kestää 6.4. saakka. Ja huvivaltio PowerParkissa kun ollaan, pelaajien kisapassi sisältää myös huvipuistorannekkeen laitteisiin.

Haluatko mukaan tekemään kesän suurtapahtumaa?

Tapahtuman toteutumiseen tarvitaan suuri määrä talkoolaisia sekä yhteistyökumppaneita. Talkoolaisia rekrytoidaan parhaillaan tapahtuman kotisivujen kautta.

Power Cup

– Power Cup on yhteinen voimannäyte Kauhavan kaupungille, alueen yrityksille, sekä Kauhavan alueen seuroille; Kauhavan Wisalle, Kortesjärven Järvi-Veikoille, Alahärmän Kisalle ja Ylihärmän Junkkareille. Uskomme vakaasti siihen, että pystymme kesällä järjestämään turvallisen ja mieleenpainuvan yleisötapahtuman PowerParkissa, kertoo tapahtuman paikallispäällikkö Juha Kärnä Alahärmän Kisasta.

Juuri alkanut kesäloma, pitkät valoisat päivät, jotka ovat täynnä pelejä, hauskanpitoa, oheistapahtumia, huippuartisteja, vanhoja ja uusia ystäviä…. kaikkea mitä voi lomalta ja urheilutapahtumalta toivoa.

Powercup.fi

Power Cup -tiedotustilaisuus maaliskuussa PowerParkissa

Tapahtumasta kiinnostuneille urheiluseuroille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityishenkilöille järjestetään tiedotustilaisuus PowerParkissa maaliskuussa. Ajankohta ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
4.9/5 - (13 votes)

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset