Article image
Mainos

16.10.2023
Työelämä ja yrittäjyys

S-ryhmän alennukset ovat kortilla. S-Business-kortilla!

Miltä kuulostaisi kotimainen, maksuton yrityskortti, jolla saa etuja ja alennuksia S-ryhmän toimipaikoissa, eikä ostokuitteja tarvitse keräillä kirjanpitoon.

S-Business-kortti on käytössä jo yli 50.000 suomalaisyrityksessä ja suosio voimakkaassa kasvussa.

– Kyseessä on yritysasiakkuus S-ryhmän palveluihin, joka soveltuu yrityksille, yhdistyksille, urheiluseuroille, kunnille, kaupungeille, kaikille, joilla on käytössä suomalainen y-tunnus, kertoo Timo Ranta-Lassila Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa Eepeestä.

– Yrityksillä on erilaisia hankintatarpeita, autojen ja koneiden tankkailua, polttoöljyä farmarisäiliöön, sähköauton latauksia, autopesuja, lämmitysöljyä, päivittäis- ja käyttötavaraa, rakennustarvikkeita ja myös hotelli-, kokous ja ravintolapalveluita, kaikkia yrityksen perustarpeita, Ranta-Lassila luettelee.

Kortti toimii yli 1800 S-ryhmän toimipaikassa.

– Ranta-Lassilan mukaan yrittäjiltä tulee lisäksi paljon kiitosta siitä, ettei ostokuitteja tarvitse enää kerätä kirjanpitoon ja kirjanpitäjiltä tulee kiitosta siitä, ettei tarvitse enää pyydellä puuttuvia kuitteja. Ostot laskutetaan kerran kuukaudessa kirjanpitokelpoisella koontilaskulla alv-erittelyineen.Kirjanpitäjän töitä sujuvoittaa myös automaattitiliöintimahdollisuus ja laskun mukana tuleva tiliöintiraportti.

– Kortista voi saada vielä enemmän irti, kun lataa puhelimeen helppokäyttöisen S-Businessmobiilisovelluksen. Sovelluksessa ostoja voi seurata ja ostoille voi lisätä näppärästi selitteen reaaliajassa, kuten halutun aiheen tai osallistujat, näin tieto siirtyy myös laskulle.

S-Business-kortti
S-Business ja Eepee Autotalo jalkautuvat kiertueen merkeissä myös maakunnan pienemmille toimipaikoille, silloin voi paikanpäälle tulla kysymään S-Business-korteista ja koejamaan, vaikka sähköautoa.

– Ostoja voi seurata ja asiakkuutta hallinnoida myös S-Business Manager -palvelussa. Tunnukset avataan automaattisesti yrityksen S-Businesspääyhteyshenkilölle.

– Samassa yrityksessä voi olla useita S-Business-kortteja ja käyttäjiä, kortit voi olla henkilökohtaisia tai yhteiskäyttöisiä, miten vain parhaiten palvelee ostoissa, neuvoo Ranta-Lassila.

– Olen huomannut, että monet S-Business-korttia käyttävät yritykset suosittelevat korttia toisille yrittäjille, joka mielestäni kertoo siitä, että ollaan tyytyväisiä, homma toimii ja palvelut pelaavat sovitusti.

Yrittäjän yhteistyökumppani

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa tekee merkittävää yhteistyötä oman maakunnan yrittäjien kanssa. Vuonna 2022 Eepee osti kaikkiaan 88 miljoonalla eurolla tuotteita ja palveluita eteläpohjalaisilta yrityksiltä.

– Suosimme ostoissa lähituottajia, yhteistyö oman maakunnan yrittäjien kanssa tuo logistista säästöä ympäristölle ja lisää alueellista hyvinvointia. Meillä on yhteistyökumppaneina yli 200 paikallista yritystä. Ruokaostoja tehdään 115 eri toimittajalta, kertoo Timo Ranta-Lassila.

S-Business-kortin hyödyt:

  • Maksuton kortti.
  • Käy maksuvälineenä kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa ympäri Suomea.
  • Kuitteja ei tarvitse kerätä, kun ostotapahtumat siirtyvät kätevästi kuukausittaiselle koontilaskulle.
  • Sopii yrityksille, yhdistyksille, kunnille, kaupungeille ja seurakunnille.
  • Saatavana yrityksen yleiskortti ja henkilökohtaisia kortteja rinnakkain.
  • Kortilla saa ostoista alennuksia 2-5 prosenttia (ei koske lahjakortteja).
  • Alennusta myös polttoaineostoista.
  • Kätevä mobiilisovellus, johon voi itse kirjata saman tien kuitin selitteen.
  • Nettipohjainen Manager-palvelu kokoaa tiedot kätevästi yhteen, mahdollistaa kirjanpidon automatisoinnin ja tuo näin säästöä.

Lisätietoja S-Business-kortista:
Timo Ranta-Lassila p. 050 410 0841, timo.ranta-lassila@sok.fi
Tutustu S-Business-korttiin: www.s-business.fi
Seuraa meitä somessa: S-Business

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
5/5 - (1 vote)
Artikkeliin liittyviä hakusanoja
eepee s-ryhmä yrittäjyys yritykset

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset