Article image
Syyskuussa Seinäjoelle toimpisteensä avannut Advis on juuri sopivan kokoinen tilitoimisto.
Kaupallinen yhteistyö

30.09.2021
Työelämä ja yrittäjyys

Advis on tilitoimisto suurella sydämellä

Teksti: Juho Kuorikoski, kuvat: Jenna Koivisto

Seinäjoelle avautui syyskuun alussa uusi tilitoimisto. Advis on juuri sopivan kokoinen

Vuonna 2011 perustettu Advis Account Oy, tuttavallisemmin Advis, avasi syyskuun alussa toimiston Seinäjoen Koulukadulle. Samalla yritys täyttää myös pyöreitä.

–Olemme tamperelaislähtöinen, pitkän linjan ammattilaisten perustama tilitoimisto. Syyskuussa tulee täyteen kymmenen yhteistä toimintavuotta, kertoo toimitusjohtaja Päivi Peltomäki.

Adviksella oli Seinäjoen seudulla jo valmiiksi asiakkaita. Toimipisteen avaaminen tuli ajankohtaiseksi, koska Seinäjoelta puuttui Adviksen kokoinen tilitoimisto.

–Olemme yrittäjävetoinen tilitoimisto, joka on sopivan pieni ollakseen ketterä, mutta silti työllistämme toistakymmentä henkilöä ja kuluvan vuoden liikevaihto lähenee miljoonaa euroa, kertoo myyntijohtaja Jaakko Honkaniemi.

Pienet tilitoimistot ovat yrityskauppojen myötä siirtyneet isojen omistukseen, mikä on avannut markkinoita Adviksen kokoiselle toimijalle.

–Seinäjoki on kasvukeskus, ja näemme täällä paljon potentiaalia, Honkaniemi sanoo.

–Meillä on asiakkaita tältä seudulta ja uuden toimiston myötä pystymme palvelemaan heitä entistä paremmin. Haluamme myös kasvaa, joten uudet asiakkaat ovat tervetulleita, perustelee Seinäjoen toimipisteen toimistopäällikkö Heli Peltomäki.

Seinäjoen toimipiste on keskeisellä paikalla Seinäjoen Koulukadulla

Osaamista eri järjestelmistä

Adviksen voimavarana on kokonsa ja asiakaslähtöisyytensä lisäksi myös se, että yritys ei ole sitoutunut vain yhteen taloushallintajärjestelmään.

–Henkilökunnassamme on useiden eri järjestelmien osaajia, Päivi Peltomäki sanoo.

Yritys tekee myös taloyhtiöiden kirjanpitoja, ja Peltomäki toteaakin, että kasvua haetaan myös sieltä.

–Teemme kirjanpidon isännöitsijän puolesta. Pystymme tekemään tämän erittäin kustannustehokkaasti, mikä vapauttaa isännöitsijän käsiä muuhun toimintaan.

–Me käytämme tähän uusinta mahdollista teknologiaa ja olemme kehittäneet menetelmiä tavanomaisten kirjanpidollisten prosessien vauhdittamiseksi, Honkaniemi jatkaa.

Tilitoimisto Adviksen henkilökunta palvelee Seinäjoella Koulukadulla. Kuvissa Jaakko Honkaniemi, Otto Rantahalvari ja Heli Peltomäki.

Niin pieniä kuin suuriakin asiakkaita

Advis palvelee niin pieniä kuin suuria asiakkaita. Toiminimiyrittäjien lisäksi asiakkaina on myös miljoonaliikevaihtoa tekeviä keskisuuria yrityksiä.

–Erityisosaamista löytyy myös metsä- ja maatalouspuolelta, ja Etelä-Pohjanmaan alueella on paljon tällaista tietämystä tarvitsevia asiakkaita, Heli Peltomäki toteaa.

Honkaniemi sanoo, että apua saa myös kasvuun ja kansainvälistymiseen.

–Palvelut ovat käytännössä myynnin ja markkinoinnin kehittämistä, liiketoiminnan suunnittelua, taloushallinnon prosessien ja järjestelmien optimointia, rahoituksien suunnittelua ja hakemista. Teemme yhteistyötä pankkien ja julkisten rahoittajien kanssa. Tarvittaessa autamme toiminnan skaalaamisessa, jopa ulkomaille asti.

Päivi Peltomäki sanoo, että Adviksella asioidessaan jokainen asiakas saa nimetyn kirjanpitäjän ja yhteystiedot, josta tämän tavoittaa.

–Vaikka olemme keskikokoinen tilitoimisto, emme toimi kasvottomasti. Neuvomme ja konsultoimme sekä ajattelemme aina asiakkaan etua.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
5/5 - (2 votes)

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset