Article image
02.10.2020
Blogi / Työelämä ja yrittäjyys

Pidetään yhdessä talouden rattaat pyörimässä

5/5 - (1 vote)

Koronaviruspandemian vaikutukset ovat iskeneet voimalla pienyrittäjiin. Tavara ei liiku normaalisti, tilauksia ei tule, eivätkä ihmiset uskaltaudu palveluihin. Tapahtumien peruuntuminen vie elannon sekä tapahtumajärjestäjiltä että esiintyjiltä.

KORONAN VAIKUTUKSET kaupan ja palvelujen toimialoilla toki vaihtelevat paljon. Esimerkiksi ruokaan ja kotien sekä mökkien kunnostamiseen satsataan. Osa yrittäjistä elää jopa aivan kohtalaista aikaa, osa pohtii, onko ylipäätään mahdollista selvitä korona-aaltojen yli.

MEILLÄ JOKAISELLA on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten talous ja koko yhteiskunta saadaan pysymään liikkeessä. Tärkeää on myös käyttäytyä vastuullisesti: käyttää maskia, pitää turvaväliä, välttää isoja porukoita. Ja jos on oireita, pysyä kotona. Jos me asiakkaat emme käyttäydy kunnolla, yritykset eivät voi palvella meitä täysillä.

OHJAAMALLA OSTOKSIASI ja hankintojasi paikallisille pienyrittäjille olet tärkeänä osana säilyttämässä työpaikkoja. Samalla olet osaltasi varmistamassa, että myös pienyrittäjien perheet selviytyvät tässä rajussa muutoksessa.

NYT JOS KOSKAAN meillä on mahdollisuus tehdä viisaita, harkittuja valintoja ja puhaltaa yhteiseen hiileen. Varmista siis, että juuri sinun eurosi on luomassa turvaa ja hyvinvointia paikallisille yrittäjille. Hae ruokaa lähiravintolasta, osta siivouspalveluita, hanki lahjakortteja palveluihin – tapoja on monia.

VAIKKA RAJOITUKSIA on osittain purettu ja elpymistä on ilmassa, ovat näkymät monen yrittäjän kohdalla epävarmoja. Siksi sinun apusi on tarpeen. Pitämällä talouden rattaat pyörimässä, pidämme myös koko yhteiskunnan rattaat liikkeellä. Se ehkäisee konkursseja ja parantaa työllisyyttä.

ME YRITTÄJISSÄ teemme kaikkemme, että yrittäjät ja yritykset selviävät tästä tilanteesta. Autamme yrittäjiä kriisin aiheuttamissa ongelmissa ja tarjoamme tukea jaksamiseen.

PIDETÄÄN HUOLTA toisistamme ja koko yhteisöstämme tukemalla paikallista yrittäjyyttä!

Heikki Risikko
toimitusjohtaja,
Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät
Hippi Hovi
toimitusjohtaja,
Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
5/5 - (1 vote)
Artikkeliin liittyviä hakusanoja
työelämä Yrittäjä yrittäjyys

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset