Article image
Puitokannelle on istutettu yli 50 kasvilajia. Ne ovat merenrannan ja saariston lajeja, jotka kestävät paikan vaativia kasvuolosuhteita.
17.02.2020
Koti ja asuminen

Bryga-puisto on vuoden ympäristörakenne

Bryga-puisto Helsingin Kalasatamassa on valittu Vuoden 2019 Ympäristörakenteeksi.

Bryga-puisto sijaitsee kauppakeskus REDIn katolla ja on yleisölle avoin. Se on Suomen oloissa uutta, tulevaisuuteen katsovaa kaupunkirakentamista.

Avaralla alueella on runsaasti eri-ikäisille sopivia toimintoja. Päivisin avoinna olevaan puistoon voi tulla hengähtämään ja aistimaan meren läsnäolon.

Tämä on mainos. Juttu jatkuu mainoksen jälkeen.
Mainos päättyy

Betoniteollisuus ry:n, KIVI ry:n ja Puutarhaliitto ry:n järjestämän kilpailun tulokset julkistettiin 12. helmikuuta Jyväskylässä järjestetyillä Viherpäivillä.

Brygalle on luotu edellytykset monenlaisille toiminnoille. Puistossa on kiveyksillä ja asfalttikummulla jäsennelty tapahtuma-aukio, joka mahdollistaa pienimuotoisten tapahtumien järjestämisen. Puiston keskellä on istutusten ja puutasojen rajaama hiekkatekonurmikenttä. Leikkipaikalla voi puolestaan kiipeillä, keinua ja tasapainoilla. Kaikkein pienimmille on oma aidattu leikkialue. Myös vapaalle oleskelulle on runsaasti paikkoja aurinkotuoleista näköalaterassiin.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
Artikkeliin liittyviä hakusanoja
puisto puutarha

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset