Article image
Levyvirralla Jukka Hyytinen sahaa levyä mittatilaustyönä oikeaan kokoon.
Kaupallinen yhteistyö

16.02.2019
Koti ja asuminen

Levyjen sahaaminen määrämittaan säästää materiaalia, luontoa ja rahaa

Teksti: Harri Puhakainen Kuvat: Matti Hautalahti

Kun levyt sahataan määrämittaan rakentamisessa ja peruskorjaamisessa, siitä hyötyvät sekä asiakkaat että ympäristö, uskoo seinäjokelainen Levyvirta.

Levyvirta tarjoaa erittäin laajan valikoiman erilaisia levyjä rakentamiseen tai teollisuuteen. Sen tuotevalikoimissa on muun muassa lastulevyt, melamiinilevyt, mdf-levyt, vanerit, kuitulevyt, työtasot ja välitilalevyt, kipsilevyt, OSB-levyt, pahvit sekä mineraalivillaeristeet.

Olemme ottaneet valikoimaamme uutena mukaan Knauf EcoBatt mineraalivillaeristeet, Levyvirta Oy:n Minna Petäjävirta mainitsee.

Se on ympäristöystävällinen ja joustava yleiseristelevy puurunkoihin ja se eristää lämpöä ja ääntä tehokkaasti. Lisäksi sitä on helppo ja mukava käsitellä.

Levyjen sahaaminen
Minna Petäjävirta ja Antti Oja huolehtivat, että asiakkaalle on lähdössä oikea mitta oikeaa levyä.

Määrämittaan sahattuna

Levyvirta myy pääsääntöisesti yrityksille, mutta myös yksityishenkilöt ovat tärkeitä asiakkaita.

Meiltä voi tulla hakemaan vaikka yhtä levyä tai palaa. Sahaamme myös tuotteet asiakkaalle mittojen mukaan. Esimerkiksi peräkärryn pohjan saa meiltä juuri sopivilla mitoilla, Petäjävirta kertoo.

Määrämittaan sahaamalla kuluttaja säästää usein rahaa, kun hukkamateriaalia ei jää.

Myös luonto kuormittuu vähemmän, kun hukkaan joutuvaa tavaraa pystytään vähentämään. Yllättävän moni asiakas on hyvillään myös siitä, Petäjävirta iloitsee.

Levyvirran valikoimissa on monenlaista levyä. Levyjen leikkaamiseen käytetään ohjelmia, johon saa syötettyä tarkat mitat.

Monipuolinen vaneri

Levyvirta myy paljon vanerilevyä sekä OSB-levyä yrityksille ja yksityisille talouksille. Vanerin lujuus- ja jäykkyysominaisuudet tekevät siitä erinomaisen rakennemateriaalin.

OSB-levyn käyttökohteita ovat lattia-, seinä- ja kattorakenteet silloin, kun levyä käytetään aluskatteena. OSB soveltuu erinomaisesti myös erilaisiin pakkauksiin, kuljetuslaatikoihin ja suojalevyksi.

Kotitaloudet käyttävät uudisrakentamisessa pääosin kipsilevyä. Korjausrakentamisessa myös lastulevyä menee jonkin verran.

Yritykset käyttävät vaneria omaan tuotantoonsa tai erilaiseen suojaamiseen, missä vanerilevy on erittäin käytännöllinen materiaali.

Vanerilevyissä on se hyvää, että niitä käytetään esimerkiksi perustusten tekemisessä uudestaan. Uudelleenkäytettyinä ne ovat käteviä ja myös suhteellisen edullisia vaihtoehtoja.

Levyvirralla on toimipisteet Kauhajoella ja Seinäjoen Roveksessa. Tarvittaessa tuotteet toimitetaan asiakkaan kotiovelle sovitussa aikataulussa.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
4.7/5 - (6 votes)
Artikkeliin liittyviä hakusanoja
levyt rakennusmateriaalit rakentaminen remontointi

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset