Article image
Ehdota omaa Superhahmoasi ja voitte molemmat voittaa liput Niin kuin taivaassa -musikaaliin.
31.08.2023
Tapahtumat ja matkailu

Tunnetko paikallisen Superhahmon?

Kuvat: Jukka Kontkanen ja Emilia Boulevard

Kerro kuka on kyläsi tai korttelisi Superhahmo ja voitte molemmat voittaa liput Niin kuin taivaassa -musikaaliin.

>> Kysely on sulkeutunut. Kiitos kaikille Superhahmoa ehdottaneille! Raati käy nyt ehdotuksia läpi ja julkistamme pian jatkoon pääsevät finalistit täällä – sitten yleisö pääsee äänestämään.

Pointti etsii aktiivisia ihmisiä, jotka ansaitsevat kiitosta ja tunnustuksen tekemästään työstä esimerkiksi kyläyhteisön tai oman asuinalueen eteen. Ehdota omaa Superhahmoa, joka palkitaan Seinäjoen kaupunginteatterin Niin kuin taivaassa -musikaalissa lokakuun lopussa.

Suurien tunteiden musikaali

Seinäjoen kaupunginteatterin syksyn menestysmusikaali Niin kuin taivaassa on täynnä elämäniloa sekä musiikin ja yhteisöllisyyden voimaa. Pienellä paikkakunnalla puhalletaan yhteen hiileen, erilaisista persoonista ja elämän lähtökohdista riippumatta.

Yksi lämminhenkisen musikaalin keskeisistä hahmoista on kyläkaupan Arne, joka tuntee kaikki ja järjestää kaiken – ruokakasseista huussin ikkunoihin. Arnella on myös näppinsä pelissä siinä, että paikallinen kirkkokuoro saa johtajakseen maailmankuulun kapellimestarin. Arne jää yleisölle varmasti mieleen, kaikkine inhimillisine piirteineen.

Lauri Ketonen
Lauri Ketonen on Niin kuin taivaassa -musikaalin Arne. Kuva: Seinäjoen kaupunginteatteri/ Jukka Kontkanen

Löytyykö Sinun kylästäsi tai korttelistasi oma ”Arne”? Hän voi olla paikallisaktiivi, joka saa yhteiset asiat järjestymään, tai persoona isolla P-kirjaimella, joka luo sanoillaan ja teoillaan innostusta ympärilleen. Jätä oma ehdotuksesi Superhahmoksi alla olevalla lomakkeella. Arvomme kaikkien Superhahmon ”ilmiantaneiden” kesken teatterilahjakortin.

Raati valitsee ehdotuksista finalistit, joita yleisö voi äänestää Pointti.fi-sivustolla viikoilla 39-40 (25.9. – 8.10.). Kolme eniten ääniä kerännyttä ehdokasta (+avec) pääsee nauttimaan upeasta musikaali-illasta 27.10., jonka yhteydessä myös voittaja-Superhahmo julkistetaan.

niin kuin taivaassa
Niin kuin taivaassa -musikaalia tähdittävät Peter Nyberg ja Natalil Lintala.

Niin kuin taivaassa -musikaali Seinäjoen kaupunginteatterissa

Niin kuin taivaassa -musikaalin ensi-ilta 16.9.2023 Seinäjoen kaupunginteatterin Alvar-näyttämöllä.

Esitys kertoo pienestä kyläyhteisöstä, jonka elämä muuttuu, kun maailmalla uraa tehnyt kapellimestari palaa lapsuutensa maisemiin. Suurien tunteiden musikaali käsittelee isoja teemoja tavallisten ihmisten näkökulmasta. Euroviisunikkari Fredrik Kempen säveltämä riemukas ja sielukas musiikki sulattaa yleisön sydämet tässä Pohjoismaisessa menestysmusikaalissa.

Päärooleja tähdittävät musikaaliammattilaiset Peter Nyberg ja Natalil Lintala, ja musikaalin näyttämöllä nähdään yhteensä 42 esiintyjää! Eli 20 näyttelijän lisäksi kulloinkin kaksi lapsinäyttelijää, 10 Sorja- ja Jussit-kuorojen laulajaa sekä 12-henkinen orkesteri, jota esityksissä johtaa Aleksi Laukkonen. Musikaalin ohjaa Tuomas Parkkinen, vastaavana kapellimestarina Eeva Kontu, ja koreografina toimii Jukka Haapalainen.

Niin kuin taivaassa -musikaalin ohjaaja Tuomas Parkkinen ja kapellimestari Eeva Kontu.

Kay ja Carin Pollakin musikaalin on suomentanut Aino Piirola ja laulutekstit Maija Vilkkumaa.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
4.5/5 - (2 votes)
Artikkeliin liittyviä hakusanoja
musikaali Seinäjoen kaupunginteatteri teatteri

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset