Article image
Härmän Kylpylän terassilla tanssitaan kesäkuusta heinäkuulle aina maanantaisin, perjantaisin ja lauantaisin. Tiistaisin ja torstaisin viime kesästä laajennetulla terassilla lauletaan karaokea.
Kaupallinen yhteistyö

02.06.2022
Tapahtumat ja matkailu

Kylpylälomat ovat parhaita lomia

Teksti: Liina Hautanen
Kuvat: Jenna Koivisto

Yksi viikonloppu kesästä kannattaa pyhittää ihan vain rennolle yhdessäololle ja nauttimiselle. Miltä kuulostaisi ikimuistoinen kylpyläviikonloppu Härmän Kylpylässä? Kokosimme kolme suosittua pakettia, poimi näistä omasi!

Ikimuistoinen perheloma kylpylässä

Härmän Kylpylässä lomailu on ennen kaikkea helppoa. Koska kaikki toiminnot löytyvät saman katon alta, lapset voi turvallisin mielin päästää kirmailemaan eri aktiviteettien välillä myös itsekseen. Ja mikä sen juhlallisempaa, kuin päästä valmiiseen pöytään syömään joka päivä.

Lapsiperheiden ykkössuosikki on kylpyläosasto ja usein perheet käyvätkin uimassa viikonlopun aikana moneen otteeseen. Kylpyläosasto on kaikessa monipuolisuudessaankin kompakti. Vaikka vanhemmat olisivat isossa altaassa, heillä säilyy kuitenkin koko ajan näköyhteys lastenaltaaseen.

Lapsiperheille paras huoneratkaisu on minisuite. Minisviiteissä on vanhemmille oma parisängyllinen makuuhuone ja lapset voivat vallata olohuoneen. Olohuoneessa on vakiovarusteena kaksi laadukasta sänkyä ja hyvin tilaa myös varavuoteelle. Omalla parvekkeella on mukava pitää vaikka mehukestejä.

Erillinen makkari oli tosi kätevä lasten kanssa. Ei tarvinnut itse mennä nukkumaan samaan aikaan lasten kanssa.

Myös pihalta löytyy paljon erilaisia aktiviteetteja, samoin Nippe Norsun vekaraviidakko on suosittu. Ja mikäs kruunaisikaan kesäloman paremmin, kuin vierailu varttitunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan PowerPark-huvipuistoon.

Hemmottelu- ja hyvinvointiloma hoitoineen

Suunnitteletko kesälomaa yhdessä ystävän kanssa tai haaveiletko omasta ajasta ihan vain itsellesi? Härmän Kylpylä on suosittu lomakohde niin ystävyksille, yksinmatkaaville kuin ystäväpariskunnillekin.

Vastaremontoiduissa huoneissa on ylellistä majoittua ja herkullisen buffet-aamiaisen jälkeen on kokonainen pitkä kesäpäivä aikaa tehdä, mitä ikinä haluaa. Ja heti perään toinen! Kylpyläosaston lisäksi lomalla on aikaa asettautua kosmetologin hemmoteltavaksi. Myös tehokas stressihieronta kannattaa testata.

Ja nälässä ei tarvitse olla. Buffet-ravintolan notkuvat noutopöydät katetaan aamiaiselle, lounaalle ja päivälliselle. Á la carte -ravintola Riihessä puolestaan voi herkutella oikein pitkän kaavan mukaan. Aulakahvila Junki on mukava päiväkahvipaikka ja samasta yhteydestä löytyvät myös Rolls ja Kotipizza.

Ruoka oli tosi hyvää. Kun on kauniit annokset ja viiniä, se tuntuu luksukselta.

Härmän Kylpylän ympäristöstä löytyy paljon mukavaa tekemistä. Kesätorilla on aina mukava piipahtaa ja Kauhavan keskustan käsityöliikkeissä vierailu on monelle niin ikään viikonlopun kohokohta. Omia elämyksiään ovat myös Y-Kinon sohvaelokuvateatteri, jonne voi varata vaikka yksityisnäytöksen omistajan leipomien toscakakkujen kera sekä PowerParkin hulppea Magnum-elokuvateatteri.

Rento pariskuntaloma tanssin, hyvän ruoan ja kylpyläpalveluiden merkeissä

kylpylälomat Härmän Kylpylä

Pariskuntalomalla kannattaa satsata pieneen luksukseen. Yöpyminen upeassa, vastaremontoidussa sviitissä on ikimuistoinen kokemus. Sviiteistä löytyy aina myös parveke ja oma sauna, eli luvassa on vähän niin kuin hulppea mökkiloma ilman hyttysiä!

Lomafiilikseen on helppo laskeutua kylpylän porealtaasta ja keidasaltaan hierovista suihkuista nauttien. Sitten sauna ja saunan päälle hyvää ruokaa ja juomaa kylpylän ravintolassa.

Kesällä tanssit siirtyvät terassille, jota on viime vuoden suosion perustella jo laajennettukin. Tanssimusiikkia on tarjolla koko kesän. Livemusiikki luo iltoihin oman ainutlaatuisen tunnelmansa ja maaseudulla kun ollaan, mitäpä olisi kylpylä ilman omia lavatansseja!

– Tanssikansa rakastaa hyviä orkesteritansseja, mutta he ovat löytäneet hienosti myös terassitanssimme. Terassilla tanssitaan kesäkuusta heinäkuulle aina maanantaisin, perjantaisin ja lauantaisin. Lisäksi terassilla on karaokea tiistaisin ja torstaisin, Härmän Kylpylän markkinointipäällikkö Emilia Alasaari kertoo.

Härmän Kylpylä
Henkilökunta saa usein kiitosta Härmän Kylpylän vierailta. Välitön ja palvelualtis henkilökunta saa vieraat viihtymään. Emilia Alasaari edessä oikealla.

Härmän Kylpylä on unelmapaikka myös urheilullisille pariskunnille. Kuntosali, Anssin Jussin Areena välinevuokraamoineen, golf, maastopyöräily- ja lenkkimaastot kutsuvat mukavan yhteisen harrastamisen pariin. Ympäröivä Lapuanjokilaakso tarjoaa ainutlaatuisia maisemareittejä pyöräilijöille ja kylpylässä kun ollaan, aamun voi aloittaa kunnon kuntouinnilla, sillä kylpylästä löytyy pitkä 25 metrinen allas.

– Viime kesältä tutut fatbiket ovat nyt täydentyneet myös sähköpyörillä, joten meillä pääsee testaamaan monenlaisia pyöriä, Alasaari sanoo.

Emilia Alasaari Härmän Kylpylä
Härmän Kylpylän markkinointipäällikkö Emilia Alasaari odottaa jo kesän matkailukauden mukanaan tuomaa iloista ihmisvilinää ja lomalaisten lomafiilistä.

Emilian lempipaikat

Pyysimme Härmän Kylpylän markkinointipäällikkö Emilia Alasaarta vinkkaamaan omat suosikkipaikkansa Härmän kesään. Emilian lempipaikka on luonnollisesti Härmän Kylpylä, ihan jo sen monipuolisuudenkin vuoksi, mutta lisävinkkienkin lista oli pitkä.

  • Kalmookankaan jokkisrata – varsinkin Häjyylyajot on hieno tapahtuma ja katsomosta näkee hyvin koko radan
  • Geokätköily Kauhavan alueella – hienoja paikkoja ja mielenkiintoista historiaa
  • Jääskän Loman mökit Haarusjärvellä
  • PowerPark tietenkin!
  • Luontopolut, esimerkiksi Ketunlenkki. Ketunlenkin jälkeen kannattaa pysähtyä matkan varrelta löytyvällä Vallamilla, sieltä löytyy hyvän uimarannan lisäksi myös kivoja lenkkeily- ja pyöräilyreittejä
  • Mäkistä maastoa ja lisähaastetta kaipaavien pyöräilijöiden kannattaa suunnata myös Yliviitalan liikuntakeskuksen reiteille
  • Meillä on loistava tapahtumatarjonta, lomaa suunnitellessa kannattaa kurkata myös Visit Kauhavan sivut

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
4.5/5 - (12 votes)

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset