Article image
Ortopedi Janne Jousmäen erikoisosaamista ovat alaraajaongelmat sekä urheiluvammojen ja murtumien hoito.
Mainos

04.06.2024
Terveys ja hyvä elämä

Seinäjoen Pihlajalinnasta saa yksilöllistä ja nopeaa hoitoa

Kuvat: Matti Hautalahti

Pihlajalinnan toimipiste Seinäjoen ytimessä on moderni ja viihtyisä täyden palvelun lääkärikeskus.

Pihlajalinna Seinäjoki sijaitsee aivan Seinäjoen keskustassa. Toimipisteessä palvelee yli 50 terveydenhuollon ammattilaisen tiimi, johon kuuluu asiantuntijoita sairaanhoitajista erikoislääkäreihin.

pihlajalinna seinäjoki

– Meillä on tiivis ja hyvin yhteen hitsautunut porukka, jossa jokaisen intohimo on potilaan mahdollisimman hyvä hoito. On työn sujuvuuden ja potilaan kannalta mahtavaa, että tieto esimerkiksi fysioterapeuttien ja leikkaavien lääkäreiden välillä kulkee mutkattomasti, toteaa ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Janne Jousmäki.

Asiantunteva henkilöstö ja modernit hoitovälineet takaavat hyvän hoidon

Jousmäki on työskennellyt Pihlajalinnan Seinäjoen toimipisteessä vuoden 2018 avajaisista saakka. Hänen erikoisalaansa ovat alaraajaongelmat kuten varpaiden, jalkaterien ja nilkkojen vammojen ja vaivojen tutkiminen ja hoito. Lisäksi erilaisten urheiluvammojen ja murtumien hoito on tuttua.

– Meillä on todella hyvät kuvantamislaitteet ja uskaltaisinko sanoa, että maakunnan paras radiologi antamassa kuvista lausuntoja. Päiväkirurgiaan tarkoitetut leikkaussalit ovat tilavat ja nykyaikaiset. Avarassa heräämössä potilaiden on hyvä toipua leikkauksista, ja tarvittaessa löytyy tilaa myös yöpymiseen, Jousmäki kuvailee.

Laajat laboratorio- ja kuvantamispalvelut jouduttavat hoitopolkuja

Myös gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri Tomi Sippola kiittelee Pihlajalinnan mutkatonta työyhteisöä ja moderneja työvälineitä.

pihlajalinna seinäjoki
Gastrokirurgi Tomi Sippola tekee paljon tähystyksiä nykyaikaisella tähystyslaitteistolla, joka tekee toimenpiteen asiakkaalle mahdollisimman sujuvaksi ja turvalliseksi.

– Teen muun muassa paljon tähystyksiä. Tähystyslaitteisto on nykyaikainen, mikä parantaa tutkimuksen laatua ja tekee toimenpiteen asiakkaalle mahdollisimman sujuvaksi ja turvalliseksi.

Sippola hoitaa lisäksi esimerkiksi toiminnallisia vatsavaivoja kuten närästysoireita, suolen toimintaan liittyviä oireita ja peräaukon ongelmia. Hän myös tutkii niiden taustalla mahdollisesti olevia sairauksia aina tulehduksista kasvaimiin.

pihlajalinna seinäjoki

– Laajat laboratorio- ja kuvantamispalvelut auttavat hoitopolun suunnittelussa, ja tulokset niistä saa usein jo vastaanottokäynnin yhteydessä. Tarvittaessa meiltä saa lausunnon ja lähetteen myös isompiin kirurgisiin operaatioihin.

Ei jonottelua ja odottelua – hoitoa saa nopeasti!

Pihlajalinnassa palvellaan kaikenikäisiä asiakkaita, ja tarjolla on myös kaikki työterveyspalvelut. Pihlajalinna palvelee kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita. Vakuutukset kattavat monia tutkimuksia ja toimenpiteitä diagnoosin tekemisestä leikkauksiin.

– Hoitoon ja erikoislääkäreiden vastaanotoille pääsee aina nopeasti, ja koko hoitopolku alkukartoituksista leikkauksiin ja kuntoutukseen onnistuu saman katon alla. Useimmat vaivat eivät odottamalla parane, joten nopea hoitoonohjaus on ehdottomasti Pihlajalinnan valtti, Jousmäki ja Sippola pohtivat.

pihlajalinna seinäjoki

Pihlajalinna kerää säännöllisesti asiakaspalautetta, joka on kautta linjan positiivista.

– Lämmittää mieltä, kun potilaat kokevat saavansa nopeaa, perehtynyttä ja ystävällistä palvelua. Aikataulumme ei koskaan ole niin kiireinen, ettemmekö ehtisi kohdata ja kuunnella potilaita, lääkärit summaavat.

Täyden palvelun lääkärikeskus Seinäjoen sydämessä

  • Pihlajalinna Seinäjoki, Keskuskatu 5, 60100 Seinäjoki
  • Avoinna ma-to 7.30–19, pe 7.30–17 ja la-su 10–14.
  • Erikoislääkäripalvelut: allergologia, gastroenterologia, geriatria, gynekologia, ihotaudit, kardiologia, kliininen fysiologia, kliininen neurofysiologia, keuhkosairaudet, korva-, nenä-, kurkkusairaudet, käsikirurgia, lastentaudit, lastenkirurgia, neurologia, neurokirurgia, ortopedia, psykiatria, plastiikkakirurgia, urologia, verisuonikirurgia, yleislääketiede
  • Terapiat: fysioterapia, psykoterapia, seksuaaliterapia, toimintaterapia
  • Työterveyshuolto, kuvantamispalvelut (röntgen, magneetti, ultraäänitutkimukset) ja laboratoriopalvelut

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
5/5 - (3 votes)
Artikkeliin liittyviä hakusanoja
lääkäri lääkärikeskus pihlajalinna Seinäjoki terveys

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset