Article image
Citymarket Ideaparkin sisällä sijaitsevan tunnelmallisen Cafe Artessan ravintolapäällikkö Pasi Isoniemen sanoin, tuore vastaleivottu leipä tekee arkisesta lounaasta tai aamupalasta elämyksen.
Mainos

20.01.2022
Koti ja asuminen

Panostamalla arkeen elämänlaatu paranee

Teksti: Jaakko Jokela
Kuvat: Matti Hautalahti

Arki on turvallista ja mukavaa. Arkena ei tarvitse loistaa ja säkenöidä, vaan voi viettää aikaa läheisten kanssa ja nauttia hyvää ruokaa.

Loppuvuoden juhlakauden jälkeen ihmiset ovat palanneet takaisin arkeen. Usein arki mielletään tylsänä tai raskaana, mutta Citymarket Ideaparkin kauppiaalla Matti Suomisella on iloisia uutisia.

– Arjen ei tarvitse olla juhlaa, ja se on juuri arjessa se kiva juttu. Arkena ei tarvitse loistaa, eikä säkenöidä, vaan arki on turvallista ja mukavaa. Juhlan hienoimpia puolia on, että arki tuntuu rauhalliselta ja mukavalta. Oikein hienoista juhlista on myös kiva päästä kotiin ja vaihtaa juhlavaatteet rennompiin vaatteisiin. Arjessa tehdään asioita, jotka tuntuvat hyvältä, Suominen sanoo.

Suurin osa vuodesta on arkea, joten panostamalla arkeen koko elämänlaatu paranee.

– Jos juhlat ovat vähän tylsät, niin ne loppuvat kuitenkin aika nopeasti. Jos taas arki on tylsää, niin se jatkuu ja jatkuu. Tärkeämpää on tehdä arjesta mukavaa kuin juhlista oikein säkenöiviä.

Matti Suominen Citymarket Ideapark Seinäjoki
Citymarket Ideaparkin kauppias Matti Suominen vinkkaa, että arkisessa kahvihetkessä voi tehdä makumatkan vaikka New Yorkiin.

Aikaa perheelle

Arkeen kuuluu olennaisena osana ruoka ja perheen kanssa yhdessä oleminen.

– Nykypäivän ison hypermarketin valikoima on niin valtavan laaja. Voit valita otatko possun uunilihaa vai kuningaskatkaravun jalkoja ja kaikkea siltä väliltä, Suominen vinkkaa.

Arki on turvallista ja mukavaa. Arkena ei tarvitse loistaa ja säkenöidä, vaan voi viettää aikaa läheisten kanssa ja nauttia hyvää ruokaa.

Usein sanotaan, että ruokakauppaan ei kannata tulla tyhjällä vatsalla. Citymarket Ideaparkissa on ajateltu tätäkin asiaa.

Citymarket Ideapark Seinäjoki lihamestari Mikko Eskeli
Lihamestari Mikko Eskelille arjessa juhlaa on turvallinen suomalainen ruoka ja itse paistetut lihapullat.

Arjen ei tarvitse olla juhlaa, ja se on juuri arjessa se kiva juttu.

– Meillä voi ensin käydä ravintolassa syömässä, ja vasta sen jälkeen mennä ostoksille, viittaa Suominen kaupan sisälle sijaitsevaan Cafe Artessan ravintolaan.

Suomiselle on ilon hetki, kun hän näkee äidin lastensa kanssa aamupalalla Cafe Artessassa.

– Siitä tulee tosi hyvä fiilis. Äiti on saanut tulla lasten kanssa aamupalalle valmiiseen pöytään, ja hän voi keskittyä lasten kanssa syömiseen. Äidin ei tarvitse aamupalan jälkeen tiskata tai siivota pöytää, vaan hän voi sen ajan käyttää lastensa kanssa leikkipuistossa tai pulkkamäessä.

Citymarket Ideapark Seinäjoki
Sitrushedelmät ovat nyt sesongissa ja herkullisimmillaan.

Pullokone ja Postin noutopiste

Citymarket Ideaparkiin on tulossa uusi pullonpalautuskone, jonne voi kaataa säkillisen pulloja kerrallaan, ja kone lajittelee pullot.

– Se on hyvin konkreettinen arkea helpottava asia. Se on helppoa, nopeaa ja siistiä. Arkea helpottamaan meille on myös tulossa postipakettien noutopiste neuvontaan, Suominen paljastaa.

Arkisten kuukausien jälkeen Ideaparkissa on luvassa juhlaa, kun kevään ja kesän aikana luvassa on muun muassa drifting-tapahtuma, koulunpäättäjäiset sekä Huviparkin avajaiset. Maaliskuussa on luvassa myös munkkipossun syntymäpäivät.

– Nyt saa vielä rauhassa keskittyä arkeen. Voi töiden jälkeen katsoa ikkunasta, että mennäänkö pulkkamäkeen vai pelataanko Kimbleä.

Citymarket Ideapark Seinäjoki kalamestari Ville Suominen
Kalamestari Ville Suominen suosittelee arjen herkuksi madetta, josta voi tehdä maukasta keittoa.

Arjen säästöjä -kampanja Citymarketissa 30.1. saakka

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
5/5 - (2 votes)

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset