Article image
Seinäjoen Ideaparkin toimitusjohtaja Petri Hälin mukaan Parkin Baari on korkean profiilin sauna- ja neuvottelutila, jollaista ei lähimpien satojen kilometrien alueelta löydy.
Mainos

20.10.2020
Tapahtumat ja matkailu

Seinäjoen Ideaparkissa pääsee nyt myös saunomaan

Teksti: Jaakko Jokela
Kuvat: Matti Hautalahti

Seinäjoen Ideaparkiin on avattu korkean profiilin juhla- ja saunatila Parkin Baari.

Seinäjoen Ideapark on paljon muutakin kuin ostoskeskus. Uusin aluevaltaus jo ennestään runsaassa elämystarjonnassa on Parkin Baari. Korkean profiilin neuvottelu-, juhla- ja saunatiloissa voi järjestää mukavasti jopa 50 hengen juhlat, pikkujoulut, saunaillan tai yritystilaisuuden.

Ideapark Petri Häli
Parkin Baarissa voi pelata muun muassa biljardia tai laulaa karaokea.

Parkin Baari valmiina juhlakauteen

– Sauna- ja neuvottelutila on nimityksenä vähän laimea, sillä siellä on 120 neliötä kylpyhuoneosastoa ja 20 hengen sauna, jossa voi katsella televisiota tai kuunnella musiikkia. Siellä on myös 10 hengen poreallas ja loungepuolella istumapaikat 30 hengelle, iso ruokapöytä sekä tietenkin baaritiski. Tilassa voi muun muassa laulaa karaokea, pelata biljardia ja heittää dartsia. Se on korkean profiilin sauna- ja juhlatila, jollaista ei lähimpien satojen kilometrien alueelta löydy, Seinäjoen Ideaparkin toimitusjohtaja Petri Häli kertoo.

Saunalle voi tilata ruokia Ideaparkin ravintoloista ja esimerkiksi minigolf tai hohtokeilailu onnistuu kätevästi vieressä olevassa Viihdekeskus Hollywoodissa.

– Saunatiloihin on erillinen sisäänkäynti Ideaparkin takaa, joten sinne pääsee myös Ideaparkin ollessa suljettuna.

Parkin Baari on Seinäjoen Ideaparkissa sijaitseva, upeasti varusteltu juhla- ja saunatila, jossa vietät mukavasti jopa 50 hengen juhlat, pikkujoulut, saunaillan tai yritystilaisuuden.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
4.1/5 - (8 votes)
Artikkeliin liittyviä hakusanoja
ideapark sauna seinäjoen ideapark Seinäjoki

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset