Article image
Salaatteja ja burgereita, niitäkin Tangokadun ravintolan menusta löytyy kanan ja naudan lisäksi.
29.06.2023
Tapahtumat ja matkailu

Selkeitä makuja ja konstailematonta ruokaa

Teksti Hannele Norja
Kuvat Atria

Sitä tangokansa arvostaa, tietää Atria Mestari Jarmo ”Jame” Ritvanen. Ja sitä on taas tarjolla Tangokadulla.

Tangokansa tietää saavansa Tangokadun Atria Grill & Chill -ravintolasta rahoilleen vastinetta.

– Meillä on tarjolla niin perinteisiä makuja kuin uusia vivahteita, Atria Mestari Jarmo Ritvanen vakuuttaa.

Tänä vuonna menuussa on mm. tryffelikassleria ja ylikypsää härän niskaa. Viime vuonna ensimmäistä kertaa käytössä ollut smokery herätti suurta mielenkiintoa, joten tänä vuonna tämä suuri savustin palaa Tangokadulle. Savustimessa liha kypsyy matalassa lämpötilassa pitkään hautuen.

– Se tuo lihaan mehukkuutta ja makua. Savustuksessa me käytämme tammea. Burgereihin tulee muun muassa tryffelipossusta liha, Ritvanen lisää.

Kotimaisuus arvossaan

Atria Grill & Chilli -ravintolan menusta löytyy kevyemmän vaihtoehdon ystäville kolme erilaista salaattia, burgereita sekä reilut annokset kanasta ja naudasta.

– Arvostan suomalaisia raaka-aineita ja haluan tarjota niitä myös asiakkaille. Kaikki liha on siis kotimaista Atriaa, ja sen asiakkaatkin tuntuvat hyvin tietävän, Ritvanen sanoo.

Myös vegaanisen
ruoan ystäville löytyy
Tangomenusta vaihtoehtoja.

Tuoreita yrttejä ruokailijat voivat valita annoksiinsa itselleen sopivan määrän.

– Grill & Chill -konseptin mukaan ruokailun teemana on totutusti rento oleskelu.

Ritvanen sanoo Atrian olevan pitkään Tangomarkkinoilla toimineena tuttu nimi festivaalivieraille, ja tangokadulla sijaitseva Atria Grill & Chill -ravintola on tänäkin vuonna helposti tavoitettavissa.

Atria Mestari Jarmo ”Jame” Ritvanen sanoo palautteen Tangokadun Atria Grill & Chill -ravintolasta olleen vuodesta toiseen positiivista. Hän on ollut mukana Tangoilla vuodesta 2018 asti.

Antoisia työrupeamia

Ritvanen kiertää tiiviisti ympäri maata erilaisissa tapahtumissa ja tekee työtä suunnittelusta aina tapahtumien toteutukseen.

– Festarit ovat tiiviitä rupeamia ja suhteellisen raskaita settejä, mutta hyvin antoisia. Tykkään tehdä tätä työtä.

Tangomarkkinoiden ruokailua Ritvanen alkaa valmistella jo talvella.  Isoin stressi hellittää siinä vaiheessa, kun työ paikan päällä alkaa rullata.

– Liikkuvissa ravintoloissa voi aina tulla yllätyksiä eteen, mutta ruoka on aina riittänyt, Ritvanen naurahtaa.

Ruoka-annosten menekkien suuntaviivat ovat pitkään alalla toimineella Ritvasella jo hyvin hallinnassa.

– Aika harvoin tulee enää yllätyksiä. Silti aina pitää uudistaa ja uudistua, hän sanoo.

Kiireisimmät ruokailuajat Ritvanen sanoo olevan pian Tangojen alkamisen jälkeen samoin illansuussa viimeisinä aukiolotunteina.

Atria Mestareita on Tangomarkkinoiden Atria Grill & Chill -ravintolassa Ritvasen lisäksi mukana neljä.

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
5/5 - (2 votes)

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset