Article image
Kaupallinen yhteistyö

01.02.2024
Terveys ja hyvä elämä

Kebabin vallankumous – uusi ravintola avasi ovensa

Teksti: Saara Tuomela
Kuvat: Matti Hautalahti

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee avasi Seinäjoen Ideaparkiin uuden ravintolan, Babistan torstaina 25. tammikuuta.

S-ryhmän uusin ravintolakonsepti, Babista on lähtenyt valloittamaan ravintolamarkkinaa Suomessa. Ensimmäinen Babista avattiin Mikkeliin kauppakeskus Stellaan kesäkuussa 2023. Toinen Babista avasi ovensa Vantaalle Jumbon kauppakeskukseen marraskuussa 2023, ja kolmas avattiin kauppakeskus Valkeaan vuoden 2024 tammikuussa.   

Nyt Eepee on avannut neljännen Babistan Seinäjoen Ideaparkiin, ja lakeuksillakin päästään nauttimaan uudenlaisesta kebabista. Viides Babista avataan helmikuussa Vaasaan Original Sokos Hotel Royalin tornirakennukseen.

Katso kuvakarusellin kuvat Babistan annoksista!

Babista ravistelee perinteistä kebabkulttuuria ja kehittää sitä entistä pidemmälle, aivan uuteen ulottuvuuteen. Ensiluokkainen kebabelämys koostuu laadukkaasta lihasta ja vastaleikatuista kasviksista. Tuoreet yrtit kruunaavat maukkaat ja raikkaat annokset. Makuja pursuavat kastikkeet valmistuvat Babistan omassa keittiössä. Kasvissyöjät voivat myös nauttia kebabelämyksestä, sillä monipuoliselta ruokalistalta löytyy perinteisen kebabin ja dönerin rinnalla vöneriä, joka on tunnettu vegaaninen vastine kebablihalle.

Henkilökunta ylpeästi mukana

Babistan työntekijät, Babistat ovat omistautuneita kumoamaan vanhat käsitykset kebabista sekä valmistavat ruuan intohimolla ja ylpeydellä. Babistan ravintolapäällikkö Julia Durham kertoo, että henkilökunta odotti innoissaan ravintolan avautumista koko kansalle.

Babista Julia Durham
Babistan ravintolapäällikkö Julia Durham on ylpeä siitä, että saa tarjota asiakkailleen tuoretta ja laadukasta ruokaa. Maukkaat annokset valmistuvat Babistan keittiössä raikkaista raaka-aineista.

─ Mielestäni on mahtavaa, että olemme etunenässä tekemässä jotain aivan uutta. Minulle on tärkeää, että olemme ylpeitä siitä, mitä tarjoamme asiakkaillemme. Babista tuo markkinoille premium-version kebabista, joka on ylellisempi vaihtoehto perinteiselle, Durham sanoo.

Aikaisemmin kebab on tunnettu aamuyön pikkutuntien ruokana, joka on vain nopeasti syöty paperikääröistä. Sitä mielleyhtymää Babista haluaa muuttaa.

─ Näen kebabin nousevana trendinä, nimenomaan premium-kebabin. Siinäkin meni oma aikansa, että hampurilaiset tulivat hienompien ravintoloiden ruokalistoille. Samoin siinä, että pitsat kehittyivät laadukkaammiksi artesaanipitsoiksi.

Babistan keittiössä käytetään henkilökunnan apuna uusinta teknologiaa ruuan valmistuksessa. Mm. naudanlihasta tasaisia suikaleita leikkaa siihen tarkoitettu robotti.

Babistan viihtyisä ravintolaympäristö ja palvelualttiit työntekijät tekevät kebabin syömisestä moniaistisen kokemuksen. Tule ja koe uudistunut kebab!

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
4.1/5 - (14 votes)
Artikkeliin liittyviä hakusanoja
eepee kebab ravintola ruoka Seinäjoki

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset