Article image
Kuva: Jenna Koivisto.
Kaupallinen yhteistyö

18.03.2024
Tapahtumat ja matkailu

Maidontuottajille räätälöitiin ikimuistoiset hyvinvointipäivät

Teksti: Liina Hautanen

Osuuskunta Maitosuomi järjesti Härmän Kylpylässä kolmipäiväiset hyvinvointipäivät maitotilallisille ja heidän perheilleen. Kylpylä sai kiitosta erityisesti siitä, kuinka hyvin kaikki järjestelyt sujuivat paitsi ennen tapahtumaa, myös tapahtuman aikana. Henkilökunta oli aina valmiina auttamassa ja varmistamassa, että kaikki sujui mutkattomasti.

Osuuskunta Maitosuomi on valiolainen osuuskunta, jonka keruupiiriin kuuluu noin puolet Suomen maitotiloista. Hyvinvointipäivillä on jo pitkät perinteet.

Taina Voutilainen Maitosuomi

– Maitotilayrittäjämme eivät arjessaan pääse valmiiden ruokapöytien ääreen, joten olemme halunneet tuoda tapahtumat kylpylöihin, joissa he pääsevät nauttimaan hyvästä ruoasta, erilaisista aktiviteeteista, kylpylästä ja yhdessäolosta, Maitosuomen viestintäassistentti Taina Voutilainen kertoo.

Voutilainen kuvaa tapahtumaa heidän kuivan maan risteilykseen, jonka tarkoituksena on koota maitotilayrittäjiä sekä asian että yhdessäolon äärelle. Härmän Kylpylä tarjosi hyvät puitteet tilaisuudelle, joka koostui sekä viihteestä että asiaohjelmasta.

– Härmän Kylpylä oli myös hinnaltaan kilpailukykyinen. Oleellista oli myös, että Härmässä pystyi järjestämään saman katon alla kaikki aktiviteetit. Jos ihmiset joutuvat kävelemään rakennusten välillä, niin helposti jää menemättä, tulematta tai osallistumatta, Voutilainen sanoo.

Kuvat: Härmän Kylpylä ja Jenna Koivisto.

”Tuntuu rupis kokonaasvaltaasesti”

Yksi ohjelmanumeroista oli Lakeus-salissa järjestetty messutapahtuma, jossa Osuuskunta Maitosuomen Valmakaupan toimittajat esittelivät tuotteitaan. Seminaari pidettiin ravintola Yölinnussa. Siitä oli kätevä siirtyä lounaalle viereiseen ravintolasaliin.

Aikaa oli varattu myös hyvinvoinnista huolehtimiselle sekä rennolle yhdessäololle. Hiihtämässäkin käytiin, vaikka itäsuomalaiset vähän ihmettelivätkin tasaista lakeusmaastoa. Haastetta sen sijaan löytyi talon ohjatuilta liikuntatunneilta, joita Härmän Kylpylästä löytyi monipuolisesti.

– Varasimme osallistujillemme vesijumppaa sekä kehonhuoltotunteja. Hauska oli myös Härmälääne halakojumppa, joka nauratti meitä jo nimenä.

Monet tilallisista saapuivat paikalle perheineen, joten kylpylästä oli varattu myös lastenhoito. Näin vanhemmatkin pystyivät osallistumaan rauhassa ohjelmanumeroihin.

– Sekin oli plussaa, että majoitus oli saman katon alla ja huoneet niin lähellä kaikkea. Niihin pääsi helposti piipahtamaan aina kun tarvitsi.

Kuvat: Jenna Koivisto.

Juhlavat illalliset

Iltaisin seurustelua jatkettiin ravintolan puolella. Bilejuna-bändi veti tanssilattian täyteen ja iltaa jatkettiin vielä karaoken merkeissä.

– Meillä oli myös juhlavat illalliset ja ne olivat oikein loistavat, Voutilainen kiittelee.

Tärkeä arvo ruoantuottajille oli myös se, että kaikki käytetyt maitotuotteet olivat Valiolta ja ravintolassa suositaan muutenkin lähiruokaa.

Härmän Kylpylä
Kuva: Matti Hautalahti.

Joka aamu kysyttiin, mitä vielä voisi tehdä

Voutilainen kiittelee tapahtuman järjestämisen helppoutta Härmän Kylpylässä.

– Kaikki meni tosi sujuvasti, tiesin aina kehen ottaa yhteyden ja vastaukset tuli tosi nopeasti. Ainahan sitä jännittää, kun on iso tapahtuma ja paljon osallistujia, mutta mitään kommelluksia ei sattunut, kaikki meni tosi hyvin.

Henkilökunta kävi joka aamu kysymässä, miten menee ja mitä he voisivat tehdä.

– He olivat tosi kiinnostuneita ja pitivät meitä tärkeinä. Muutenkin fiilis tuntui hyvältä ja henkilökunnalla meni myös keskenään hyvin, Voutilainen sanoo.

Hyvinvointipäiville osallistui tänä vuonna peräti 140 maitotilallista. Pienimmät olivat alle vuoden vanhoja ja vanhimmat lähes eläkeikäisiä. Maitosuomen työntekijöiden sekä Valmakaupan yhteistyökumppanien myötä osallistujamäärä nousi 200 henkeen.

Hyvinvointipäivät aloitettiin yhteisellä lounaalla keskiviikkona ja myös päätettiin lounaaseen perjantaina. Osallistujilla oli halutessaan mahdollisuus jatkaa lomaa samalla sopimushinnalla ja osa perheistä jäikin nauttimaan kylpylän riemuista vielä viikonlopuksi.

– Saimme osallistujilta tosi hyvää palautetta. Härmän kylpylän monipuoliset palvelut ja aktiviteetit saivat kiitosta. Myös se, että päästiin tapaamaan kollegoita ja viettämään aikaa yhdessä koettiin tärkeäksi.

Tervetuloa Härmän Kylpylään!

Oletko suunnittelemassa tapahtumaa tai ryhmämatkaa? Ota yhteyttä!

Pasi Vainio

Pasi Vainio
Myyntipäällikkö, Härmän Kylpylä

Puh. 050 386 4000
pasi.vainio@harmankylpyla.fi

 

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
4/5 - (8 votes)

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset